Siz katlanırmıydınız

Yok öyle erkeleri ben istemem :) güveniyorum aldatmaz beni işte ne bileyim acaba o mu bana karşı soğuk mı diye düşündüm ama gördüm ki o haklıymış

Peki dediklerinizi uygulayacağım

Bence biraz daha "olgun" bir açıdan yaklaşmayı deneyin. Sürekli iletişim halinde olmak oldukça bunaltıcı geliyor bana, üstelik çalışıyormuşsunuz nedir bu mesajlaşma isteği ? Kaldı ki dört sene olmuş kendinize ait bir hayat oluşturun hiç mi hevesleriniz, ilgi duyduğunuz alanlar yok? Hayatı biraz da tek başına yaşamayı öğrenin neticede o da 4 senedir tanıdığınız bir "yabancı" kimse kalıcı değil bu ihtimali de gözetin kendinizi geliştirin

İş dışın da haftaya üç gün gittiğim kurslarım var ama ne işle meşgul olursam olayım o aklımdan çıkmıyor işi bırakıp onla konuşmak istiyorum bağımlılık gibi bir şey

Yok öyle erkeleri ben istemem :) güveniyorum aldatmaz beni işte ne bileyim acaba o mu bana karşı soğuk mı diye düşündüm ama gördüm ki o haklıymış
Bende evlenmeden önce bir ara çok arıyordum. Sonra bir defa dedi çok arıyorsun diye sonra vazgeçtim ve birdaha hep o aradı.ki ben unutmaya bile başladım aramayı.hep o aradı. Alışıyorsun merak etme. Hem bu kadar gurursuz olamazdım. Bence sizde deneyin gerçekten başka şeylere yönelin ilgilenmeyin. Erkekler peşinde gezen kadınları malesef aldatıyor boğulmaktan hoşlanmıyor. Bizde tam tersi çok sevilmek ve sevmek istiyoruz. Ama malesef erkeklerin değişmez kuralı. Ne kadar sever ilgi gösterirsen o sana bunu daha az yapar. Yani sen çek kendini bırak o gelsin.emin ol daha güzel oluyor.

Aynen bundan sonra öyle yapacağım sağolun

Evlenin ve ikinizde çalışmayın. Dip dibe 24 saat yaşayın. Beklentiniz bu sanırım ama sonu yok. Sevgilini elinden kaçırma davranışların bence abartılı

Ya siz kendinizi kotulemeyi seviyorsunuz yada kadin adi altinda bir erkegin yazisi. Hicbir kadinda sanmiyorum yani bunu okuyup yok ya sen haklisin desin.

Benim sevgilim taksiciydi surekli konuşamıyorduk. Ama fırsat buldukça konusuyorduk genelde ben gundüz ders calisirdim gece uyurdum o gece calisir gunduz uyurdu yani gorustugumuz sure bile bazen azalırdı. Ama şimdi evlendik. Çok mutluyuz allaha şükür. Şmdi isini degistirdi. Hersey yoluna girdi ve isteyken mesaj atıp aradığı oluyor. Sıkma ayrılmada seviliyorsan sende onu seviyorsan. Gerçekten cok zor mutlu tekrar bulmak. Ve soylede birsey var simdi ilgi istiyorsun ama çok sık yazarsa ararsada sıkılırsın. Herseyi akışına bırak bence

Mutluluğunuz daim olsun teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…