• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

Hanımlar lütfen, bir kez daha rica ediyorum, üsluplara dikkat edelim, hassasiyetinizi anlamıyorum zannedilmesin, bazı şeyler var ki bizi derinden yaralıyor, öfkeleniyoruz haklısınız da ama yine de kontrolü elden bırakmayalım lütfen.

Konu sahibesi rica ediyorum siz de iyi düşünün, bakın böyle bir olay kabullenilecek türden değil, size benzer yaşanmış bir hikaye anlatayım, evli bir çift karısı 2. ye hamile, ilk çocukları 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu, adam bir akşam yakın dostlarının 12-13 yaşlarındaki kızını hamile eşinin yanında dursun diye alıyor, adam alkol alıyor, sonra kıza tecavüz etmeye kalkıyor, karısı adamın yaptıklarını duyuyor ama kocasına müdahale etmiyor, o kız adamın elinden kurtuluyor, o cesaretsiz eşinin yaptıklarına sessiz kalan kadına rağmen kurtuluyor, dedim ya size beyni uyuşturan şeyler insanların gerçek karakterini ortaya koyar diye, işte böyle adamlar içince gün yüzüne çıkarır herşeyi, kimi eşler de susar, hiçbirşey yapmaz, herkes o kız çocuğu kadar şanslı olmuyor, lütfen böyle adamlara dur deyin, herkesi dur desin.

Ya su konu fake degilse insallah en yakin meteor carpar dunyaya biter bu rezillik.. cocuk diyor yahu kardesine tecavuze yeltenen adama.. abicim sen sabir testi icin mi geldin foruma?

Yok çocuğu ilacı koyan (yersen)adama diyor
Ama meteor çarpabilir sıkıntı yok.

Ay ona mi cocuk diyor daha da rezillik.. onun baska bir adi var ama konu sahibi minnos bir kisilik!!!!! oldugundan soyleyemiyor herhalde.. valla suradaki kufurlerin fazlasini hak ediyorsun konu sahibi de, benim terbiyem el vermiyor fazlasina..

Ayy allah sizi kahretsin çocuk kocan ve sen üst üste gidin insallah gereksiz dengesiz kadin mal malllllllll nasıl inanıyorsun bu köpek oğlu köpek sapık kocana gerizekalı aptallll deli ettin beni S***** G** (Defol) o zaman kocanla millete yavsa pislik insan kardeşine bunu yapmaz karaktersiz kaltak.....

Banlanabilirim.....
Yuh artık siz de vurun dediler öldürdünüz.
Azıcık kendine gel.

Hanımlar lütfen, bir kez daha rica ediyorum, üsluplara dikkat edelim, hassasiyetinizi anlamıyorum zannedilmesin, bazı şeyler var ki bizi derinden yaralıyor, öfkeleniyoruz haklısınız da ama yine de kontrolü elden bırakmayalım lütfen.

Konu sahibesi rica ediyorum siz de iyi düşünün, bakın böyle bir olay kabullenilecek türden değil, size benzer yaşanmış bir hikaye anlatayım, evli bir çift karısı 2. ye hamile, ilk çocukları 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu, adam bir akşam yakın dostlarının 12-13 yaşlarındaki kızını hamile eşinin yanında dursun diye alıyor, adam alkol alıyor, sonra kıza tecavüz etmeye kalkıyor, karısı adamın yaptıklarını duyuyor ama kocasına müdahale etmiyor, o kız adamın elinden kurtuluyor, o cesaretsiz eşinin yaptıklarına sessiz kalan kadına rağmen kurtuluyor, dedim ya size beyni uyuşturan şeyler insanların gerçek karakterini ortaya koyar diye, işte böyle adamlar içince gün yüzüne çıkarır herşeyi, kimi eşler de susar, hiçbirşey yapmaz, herkes o kız çocuğu kadar şanslı olmuyor, lütfen böyle adamlara dur deyin, herkesi dur desin.
küçük kız bir daha o eve gitti mi? anne babasına anlattı mı olayı biliyor musunuz?

küçük kız bir daha o eve gitti mi? anne babasına anlattı mı olayı biliyor musunuz?
O eve gitmemesini söyledim, benim bildiğim kadarıyla bir daha gitmedi, ailesine anlatamadı, babası kızına inanmazmış, anne de pasifti.

O eve gitmemesini söyledim, benim bildiğim kadarıyla bir daha gitmedi, ailesine anlatamadı, babası kızına inanmazmış, anne de pasifti.
keşke polise şikayet edilseydi.. kendi çocuklarının güvenliğinden de emin değilim şuan. bu kadar pasif olmak zorunda mı bu insanlar

Neyin uzerine yemin edeyim bilmiorum ama konu fake degil.. saten iletisime gecmistik adminle..
Allah kimseye benim yasadigimi yasatmasin ..
Neden insanlar fake diye ısrar ediyor biliyor musunuz?
İnanmak istemiyorlar.
Kız kardeşine tecavüze yeltenen bir adamla evli kalmayı düşünen bir kadının varlığına inanmak istemiyorlar.
O kadın ki dört dönüyor, bir yol arıyor kocasını temize çıkarmak için.

Hadi hap atmış olsun.
Bugün bu haltı yiyen, yarın kendi kızına yapmaz mı zannediyorsun?
Bak biz normal insanların etrafında içeceğine hap atan kimse yok mesela.
Çünkü böyle bir çevremiz Yok, bu yolun yolcusu değiliz.
Bu adamla evli kalınmaz.
Kızkardeşinin, ailenin yüzüne nasıl bakacaksın o adamın koynuna giriyorken?
Kardeş yahu!
Ben kardeşim için değil boşanmak, canımı veririm.

Arada gözden kaçırdım mı bilmiyorum.
Hapla olacak iş değil bu.
WhatsApp konuşmalarını kendi telefonuna yönlendirmeye çalışması falan hep planlı zaten.
Hapı da yapacağı haltı yemeye g.tü yemeyecek kadar korkak olduğu için cesaret için almıştır.
O yüzden doktora giderseniz hap aldığı çıkar.
Arkadaşına sorarsanız da gizliden verdim der tabi; De siz neden inanırsınız böyle bir adamın sözüne onu anlamadım...

keşke polise şikayet edilseydi.. kendi çocuklarının güvenliğinden de emin değilim şuan. bu kadar pasif olmak zorunda mı bu insanlar
Kız hem adamdan hem kendi babasından çok korkuyordu, bana rahatlamak amacıyla, belki de ağlayacak bir omuzu olmadığından anlattı, üstünden epey zaman geçti ama böyle konular açılınca yakın çevremde gördüğüm bu olaylar geliyor aklıma :( maalesef bir zamanlar yaşadığım çevrede hep kadınlar suçlanırdı, yaşları 11 olmuş, 12-13 olmuş fark etmezdi:( bazılarıyla kavga etmişliğim var, hele birde çocuk yaştakilerin başına gelenlere şahit olduğumdan bu gibi konular olunca kötü hissediyorum kendimi:(

Ayy allah sizi kahretsin çocuk kocan ve sen üst üste gidin insallah gereksiz dengesiz kadin mal malllllllll nasıl inanıyorsun bu köpek oğlu köpek sapık kocana gerizekalı aptallll deli ettin beni S***** G** (Defol) o zaman kocanla millete yavsa pislik insan kardeşine bunu yapmaz karaktersiz kaltak.....

Banlanabilirim.....

Kız hem adamdan hem kendi babasından çok korkuyordu, bana rahatlamak amacıyla, belki de ağlayacak bir omuzu olmadığından anlattı, üstünden epey zaman geçti ama böyle konular açılınca yakın çevremde gördüğüm bu olaylar geliyor aklıma :KK43: maalesef bir zamanlar yaşadığım çevrede hep kadınlar suçlanırdı, yaşları 11 olmuş, 12-13 olmuş fark etmezdi:KK43: bazılarıyla kavga etmişliğim var, hele birde çocuk yaştakilerin başına gelenlere şahit olduğumdan bu gibi konular olunca kötü hissediyorum kendimi:KK43:
siz hiç değilse kendilerini korumaları için öneriler vermişsiniz dahası güvenip de size anlatmışlar, keşke biraz daha cesaretli olup polise şikayet edilebilse veya ilk olarak aileye anlatılabilse.
mesela konu sahibinin kız kardeşi kendi ailesine anlatmış neyse ki anne babası bilinçli insanlarmış ve kızlarının arkasında durmuşlar

Sorunum su arkadaslar:
Ben suan ev buldum ve pazartesi gunu tasiniorum
Fakat hergun ama hergun esimden bu ilac yuzunden oldugunu.. ilac olmasaydi asla boyle bisey olmayacakti demesi... hergun bu ilacla ilgili biseyler anlatio.. hatta doktor uzmandan bilr termin almis.m ve surekli yuvamizi yikma diyir.. benim sucum yok diyor.m ve ben bunlari duya duya piskolojim bozuldu..
Bak arkadasım 30 yaşında lise mezunu bankacısın tamam aklın karışık ama biraz mantık yürüt
Eşin arkadaşı ile buluşuyor hap atıyor gizlice sebep gitmesin diye yalan zaten o ilacı alan konuştuğunu bilmez sağa sola sataşır aşırılıklar yapar o mekanda duramazdı
Sonra kendi kendine arabada konuşmuş diyorsun kardeşine yaptığını hatırlamayan adam arabada yaptığını nasıl hatırlıyor
İlaç olayından önce kardeşinin telefonunu kopyalamış neden diyorsun tedbir için ne tedbiri annesi mi babası mı ne vasıfla
Muhtemelen kardeşinin sevgilisi falan var mı kontrol edip onu tuzaga düşürmekti amacı
Kardeşini taciz etti sadece bu bile boşanma nedeni bence
Ben sana söyleyim açık açık adam seni kandırıyor hap falan da yalan dava falan da olmayacak seni psikolojik olarak bastırıyor

Butun olayin planli oldugunu dusunuyorum. Kocan olacak aşağılık, kardesine kafayi nasil taktiysa, once telefon konusmalarini kopyalamis boylelikle kizkardesin direnirse yada agzini acarsa tehdit edecekti ki etti de. Ardindan kiz kardesini bilerek ve isteyerek almaya gitmis (ben hap olayinin varlıgina inaniyorum o pislik herif sirf cesaretlenmek adina o hapi kendi temin edip içmediyse ne olayim-gidelim test yaptiralim diyebilme rahatligi da burdan geliyor)Bu konuda tek tek tek uzuldugum talihsiz kizkardesin. Umarim seni, ensest sapik kocan olacak herifi, ikinizi de reddedip cikartir hayatindan. Ve senin kocam dedigin haysiyetsiz, sapik herifin teki. Ve sen onu aklamak icin delice cirpiniyorsun. Yazık.

Son düzenleme:
Konu sahibi mütemadiyen burda ve konusunu takip ediyor.
İnsan şu yazılanlara taş olsa çatlar.

güya kocasının arkadaşı olan kişiden bahsederken çocuk diye bahsediyor..
akılını karıştırmayalım şimdi o kocasına inanıyor :KK43:
Pardon, ben kendi kocasından bahsediyor sandım çocuk diye.. ''çocuğun'' onaylamasına Şaşırmamak lazım, bozacının şahidi şıracı..

merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??
BACIM TÖVBE BİSMİLLAH ... DİREK AKLIMA KIRGIN ÇİÇEKLERDEKİ O SAPIK ADAM GELDİ. BAK CANIM.. O İÇECEĞİNE HER NE KOYDULARSA O BİR YALAN . ONU GEÇSİN. İNSANIN İÇİNDE OLACAK. ANLADIN. BENCE GİT AİLENLE BİR SÜRE YAŞA DİYECEĞİM. AMA BU SEFER KARDEŞİNE HER BAKTIĞINDA KOCAN AKLINA GELCEK VE KARDEŞİNE DE KİNLENECEKSİN. BENCE SEN AL EVLADINI UZAKLAŞ BİRAZ. GİT ARKADAŞINDA FİLAN KAL. YA DA NE BİLEYİM OĞLUNLA TATİLE AKRABALARINA GİT. BOŞAN DEMİYORUM. BURNU SÜRTSÜN ANLADIN..

Back
X