• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

Konu sahibi arkadaş harbi safmısın yoksa,eşinin aldıgını iddia edip seni kandırdıgı hapı şuan senmi kullanıyorsun? Kocanın kızkardeşinin msjlarını ele geçirmesi, sonra taciz etmesi, sonra tehdit etmesi ve sen hala aşk sevgiden bahsediyorsun?o kız kardeşinin nasıl bir tramva yaşadıgı umrunda bile değil..Bu adamı boşamazsan bile lütfen kızına dikkat et bundan herşey beklerim ben, lakin bu kafayla sen daha çok çekersin...

merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??

Boşanmak mı ?
Başıma böyle bir şey gelse, Taksim meydanına malum yerinden o asarım herifi
Parçalarım can vermeden elimden kurtulamaz neden bahsediyorsun sen

Ben bile hiç yanlış bı hareketini görmediğim halde eşimle kardeşimi yalnız birkmm evde
Eşiniz kardeşimize yanaşmış ki bicok arkadaş yazdığında haklı herseyi yalan

Bence normalde yapmayacak adam olsaydı ki o hapı alınca yapacksa başka yere giderdi yapmaya
Ya herşey düzmece yalan

Yada eşinizin uzun zamandır saldırmak aklındaydı hap bahane oldu
Belliki hap i bahane etmek için de yalana uysun diye söylüyor

Madem niye msjlari okudu
..baştan sona yalan!!!

Mesajları aktarırken bilinçliymiş?
Benim eşim kız kardeşimin telefonunu bile karıştırsa sanane der ben kalayı basarım.
Siz de sustunuz mu onu kontrol etmek eşinize mi kalmış
Bu kızın anası var babası var ona ne?
Eşiniz gerçekten rezilmiş kusurs bakmayın alınmaca darılmaca yok.
Hem hadsiz hem sapık..

Bildiğim kadarı ile bahsetmis olduğunuz ilaçtan sonra 3 gün birşey yenilmez ...
Sadece su...
Bunun sebebini bilmiyorum ama esinizin anlattığı kulliyen yalan olduğu bariz belli ...
Neyse; eşiniz hangi hakla baldizi kontrol etme hakkını kendinde buluyor?
Kız kardeşiniz çocuk mu ki kontrol ediyor.
Bana göre amacı şantaj yapmakmis...
Evliliği bitirin ..
Zira zaten bitmiş.

Bir degil iki degil yazdiklariniz hata ve sapiklik dolu.. Aileniz hakli ben de olsam o adami evime sokmaz gormek istemezdim az bile yapmislar. Bosanmak.bazi konularda gercekten hak tir bunu anladim şu an

Hap aldığını nerden anlamış hiç anlamadım. Madem biliyordu hapı demekki kendi isteyerek içmiş. (Burası aklıma yatmadı kusura bakmayın)

Üzgünüm ama bariz neresinden tutarsanız yalan var. Hatta kardeşinizi kafaya taktığı belli mesajlarını kendine aktarmalar falan.

Konu çok karışık. Allah yardımcınız olsun.

Bir şey anlamadım valla
gulben ergen seren serengilin yesim salkimin simdi de baska is adami sevgilisini elinden almis
seyma subasi da evli acunu karisinin elinden almisti
ebsu sallida ayni seyi yapti
bu ara cok pislik seyler gundemde o yuzden kocalara dokunma anlaminda hastag actilar
pislikler miletin kocasina ayartacaklsrina bi dunya bekar adam var b..k var evli adamlara yanasiyolar

Back
X