• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

Yok valla bende bı problem var:)
Eşim arkadaşlarıyla iğrenç muhabbetler etti diye kapıyı gösterdim
Hoş kaç gün geçti hala affetmedim
Konuşmuyorum zorunlu olmadıkça

Ama konu sahibinin kardeşini öpüyor
Eşi de ilaçtan diyor ve aynı evde devam
O çocuğun öyle bı babayla büyümesi ne kadar doğru

Bence ilerde pedofili hastası da çıkar bu. O zaman da beni zorladılar der. Yazık ya ben adama değil kadına kızıyorum bu kadar şeye hala kafam karışık diyor. Ondan öncesi msjlarımı gizli gizli kendine aktarması zaten herşeyi ortaya koyuyor. Neyi kontrol edecrk benim kız kardeşim bana eniştem yanağımdan öptü dediği an biter ilişkim. Kız kardeşini tanıyamamış ki adamı tanısın yazık.

Biliorum bende affedemiorun sindiremiorum.. benim sorunum ona okadar alismisimki.. herseyi onla yapmaya aliskinim.. güzel anilari nasil unutucam nnasil yapicam o cok üzüyor beni
Ne alaka yahu
Bir sapıkla üstelik kardeşinizi öpmeye çalışan bı haysiyetsizle yaşamaktansa bir ömür yalnız kalın

Bence ilerde pedofili hastası da çıkar bu. O zaman da beni zorladılar der. Yazık ya ben adama değil kadına kızıyorum bu kadar şeye hala kafam karışık diyor. Ondan öncesi msjlarımı gizli gizli kendine aktarması zaten herşeyi ortaya koyuyor. Neyi kontrol edecrk benim kız kardeşim bana eniştem yanağımdan öptü dediği an biter ilişkim. Kız kardeşini tanıyamamış ki adamı tanısın yazık.
Katılıyorum gerçekten bunu yapandan herşey beklenir
Konu sahibi bosanmayacak boşuna konuşmayalım
O adi adam için ailesini silsin mutlu mesut yaşasınlar!!!

Ben ayrilmak istedigimi söylpyorum.. fakat esim sürekli ilac yüzünden oldu diyor bana sucsuz oldugunu yoksa öyle bisey yapmam ben hayatta diyor öyle biri degilim diyor.. onun icin kafam karisior
araştırdın mı o uyuşturucunun etkisinde var mı böyle bir şey ,baldız falan dinlemeden ilk gördüğü kadına saldırtacak kadar adamı şuursuzlaştırıyormuymuş.Bence bu konuyu uzman bir dr la görüşün.ayrıca bu uyuşturucu kocanızın aklını başından aldı madem , kardeşinize ispatın yok tlfndaki mesajlarını gösteririm diye tehdit edecek kadar aklı nasıl kalmış ,zaten haddi olmadığı halde kardeşinizi kontrol etmek amaçlı mesajlarını kendi telefonuna kopyalamak falan bu işi planladığının göstergesi gibi.

Katılıyorum gerçekten bunu yapandan herşey beklenir
Konu sahibi bosanmayacak boşuna konuşmayalım
O adi adam için ailesini silsin mutlu mesut yaşasınlar!!!

Boşanmayacak tabi ki. Herşeyi sineye çekmiş durmadan savunuyor. Yazık kardeşi kim bilir ne kadar üzgündür. Kendi kardeşimin yerine koydum da içim parçalandı. İnsan bunu kardeşine yapmamalı.

Boşanmayacak tabi ki. Herşeyi sineye çekmiş durmadan savunuyor. Yazık kardeşi kim bilir ne kadar üzgündür. Kendi kardeşimin yerine koydum da içim parçalandı. İnsan bunu kardeşine yapmamalı.
Ablamla hiç abla kardeş olamadık
Anlayamadığım şekilde istemiyor beni:(
Pek de görüşmüyoruz
Ama eşim ona öyle bişey yapsa asla geri dönüşü olmaz
Kardeşi neler hissediyordur :(
Üzüldüm bir ömür içinde bı acıyla yaşayacak ama ablası o şeref yoksunu ile aynı evi aynı yatağı paylaşacak....

Ablamla hiç abla kardeş olamadık
Anlayamadığım şekilde istemiyor beni:KK43:
Pek de görüşmüyoruz
Ama eşim ona öyle bişey yapsa asla geri dönüşü olmaz
Kardeşi neler hissediyordur :KK43:
Üzüldüm bir ömür içinde bı acıyla yaşayacak ama ablası o şeref yoksunu ile aynı evi aynı yatağı paylaşacak....

İyi de kardeşini düşünmüyor diye üzülüyoruz ama kızı da vardı... ben büyük konuşmak istemem ama çocuğumu böyle bir babaya sevmesi için bile veremem.

İyi de kardeşini düşünmüyor diye üzülüyoruz ama kızı da vardı... ben büyük konuşmak istemem ama çocuğumu böyle bir babaya sevmesi için bile veremem.
Yok ama çok ilgili bir baba o
Ve yaşadığı iyi hatıralar var
Herşeyi onunla yapmış
Yapamazmış kendisiyle
Kızı ve kardeşi düşünen kim:(((

Biliorum bende affedemiorun sindiremiorum.. benim sorunum ona okadar alismisimki.. herseyi onla yapmaya aliskinim.. güzel anilari nasil unutucam nnasil yapicam o cok üzüyor beni

konustukca batiyorsun , senin gibi bir yasayan ablam olacagina , ölü bir ablam olmasini tercih ederdim , en azindan onu düsündügümde midem bulanmazdi. piskinligine ve genisligine agzim acik kaldi !

Ya esin olacak mahluk kiz kardesine acik beyan yavsamis yani hapin etkisyse anneni taciz etse haptan oturu dese ha tamam o zaman mi diyecen hey allam ya onla gecirdigin anilari unutamican ama mu igrenc olayi unutup vah vah haptandi mi dicen git allasen ne isin var burda ya.

Eşiniz extazinin böyle bir etkisi olduğunu neresinden uydurdu muamma ama tamamen yalan, öpme etkisi yaratan extaziy ;)) ben olsam boşanırım, o anlattığınız mutlu aile kısmı geride kaldı çünkü artık asla eskisi kadar mutlu olamayacaksınız.

sen de inandım mi buna bir de demez mi eşim ailem tarafından seviliyor saygı duyuluyor diye baldizina sulanan bir enişte hatta tecavüz etmeye kalkan bence senin icecegine ekstasy karistirmislar çok farklı bir kafa yasiyorsun

merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??
Aldatmaktan daha iğrenç bişi bu. Resmen kardeşine sarkmış hapin arkasına saklanmis. Düşünmeden boşaldım. Afedersiniz donuna kadarda alirdim

Ben ayrilmak istedigimi söylpyorum.. fakat esim sürekli ilac yüzünden oldu diyor bana sucsuz oldugunu yoksa öyle bisey yapmam ben hayatta diyor öyle biri degilim diyor.. onun icin kafam karisior
Hanımefendi aldığı hap ağrı kesici değil. O kafa ile araç kullanması mümkün değil. Mahalle delisi gibi dolaşır ortalarda.

merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??
siz eşinize inanmayı çoktan seçmişsiniz.. bir kere tamam diyelim ki her şey doğru arkadaşı ilaç attı ki beraber içtikleri aşikar, kocanızın kafası o kadar uçsa gitse araba kullanamaz, kaldı ki iş yerini bulamaz, hadi buldu diyelim kardeşinizi mesajlarla tehdit etmek aklına gelmez. çocuk kadar aklı olan bunu böyle düşünür nolur kusura bakmayın ellerim titredi okurken. kocanız iğrenç bir pislik. resmen plan yaparak kız kardeşinize sarkmaya kalkmış. kızcağız iyi ki boyun eğmemiş, bir de o tehtite kanıp boyun eğse bu işin sonu nerelere giderdi. he bir de diyorsunuz ya mutlu günlerim vs. adam kardeşinize göz koymuş ne mutlu gün düşünmüş ne çocuk ne eş. başka kadına da değil kardeşinize kardeşinize.. bunun ciddiyetini anlayamazdınız sanırım. hala mutlu günler diyorsunuz. pes !

Kardesine yürümüş bir koca var karşında var gerisini sen düşün... ha bide hadi hapin etkisiyle öptü yine hap mi almisti msjlari telefonuna yuklerken ve yine hap mi ona mjslarin elimde diye şantaj yaptırdı?

hap alanlar onun bunun namusuna mı göz dikiyormuş da senin kocan kardeşinin namusuna göz dikmiş. ben olsam o kocayı boşar üstüne de bir güzel tazminat davası açardım. böyle bir sapığa da asla çocuğumu göstermezdim bunun için de mahkeme açardım.

Back
X