• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

Hayır dediğim gibi o ilaç böyle bir şey yaptıramaz kendisi istemiyorduysa. Benim bildiğim o ilaç insanı enerjik yapıyor, saçma, insanı aptalca gösteren bir mutluluk veriyor, çılgınca dans etme isteği falan uyandırıyor, cinsel duyguları da artırıyor olabilir emin değilim, fazla dozlarda halüsünasyonlara falan sebep oluyor. Kimseyi kardeşi gibi gördüğü birine saldırmaya ve onu tehdit etmeye, şantaj yapmaya itmiyor. Ayrıca arabayı da iyi kullanmış. Ne yaptığının farkında değil ama dikkati yerinde, ilginç yani.
Doğrudan cinselliğe yönelik olan roofies gibi ilaçlar bile insanları daha çok başkasının yönlendirmesine açık bırakır. Bunun etkisindeki insan başkasını zorlayacak, tehdit edecek durumda değildir.
Ama ben bu konuların uzmanı da değilim. Bence bu konularda tecrübeli bir doktor veya uzmanla konuşun ilacın etkisi neir, ne yaptırır diye.

Bana destek ve yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim inanin buna cok ihdiyacim var..
Diyelimki uzman doktor dedi esinizin yaptigi normaldir.. bu ilac boyle seyler yaptirir.. yinede affedilir biseymi?

Arkadaslar ne olursunuz bana bi akil verin yoksa kafayi yicem... ben ev buldum ve yakinda tasiniorum.. konuyu biliorsunuz saten.. ama esim sürekli bana yalvariyor yuvamiz yikilmasin benim arkamda dur.. ben oyle bisey yapmazdim hep o extasy ilaci yuzunden oldu diyor.. benmi abartiyorum ya aklimi oynaticam.. allah askina biri bana su ilacin nasik bisey oldunu soylesin
Bide bana soyledigi zamanla hersey duzelir zamana birakalim zamanla yaralar kabuk baglar diyor.. :KK43:
ne midesiz insanlarsınız ya..
burda kadın kadının kurdu'dur lafına çok şahit olup başka kadınlara laf çarpanları gördüm de..
canın kanın olan insan, kocan olcak şerefsizin tacizine uğruyor hala aklın kocanda !
pessssss
kardeşin umarım seninle konuşmuyordur bile.
ne gurur yoksunusunuz...

Son düzenleme:
Bana destek ve yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim inanin buna cok ihdiyacim var..
Diyelimki uzman doktor dedi esinizin yaptigi normaldir.. bu ilac boyle seyler yaptirir.. yinede affedilir biseymi?
Ben olsam affeder ve boşanırdım. Tamam onu hatası değil, ama onun da yüzüne bakıp koynuna girecek midem olamaz. Mesajları alırken aklı yerindeydi üstelik, bu iğrenç bir şey. Kardeşiniz arkadaşlarıyla sevgilileriyle sexy şeyler vs konuştuysa hepsini zevkle okumuş belli ki, ki etkilenmiş.

Sen hala ilacla olacagini dusunuyosun adamin ruhunda var ruhunda hicbir ilac boyle bisiyi yaptirmaz akli kardrsine kaymis hala aklama pesindesin otur kocanla koca meraklisi diyecek bisi bulamadim sana

Benim bacımın mesajlarını kocam okusa kafasında kırarım o teli.
Onu ilgilendirir mi benim bacımın kiminle ne yazıştıgı
Amacı ne ?
O evdeki karısından ve evlatlarından sorumlu bir adam bacından degil.

İlaç almışta yok bilmem ne olmuşta.
Sen ilaç alıp kaynına yavşasan adam seni affedecek mi düşün bir, ALLAH aşkına.

Artik pes diyorum ya arkadasim kardeşin kendi kanindan canindan ayni rahmi paylastigin kardesin esin olacak kişinin tecavuzunden kil payi kurtulmus. Hala affedilir mi diyorsun. Yarin obur gün kendi çocuğuna bunu yapmayacagi ne malum o zaman da mi ilacin etkisi diyeceksin. Ailenin yerinde olsan seni de eve değil mahalleye sokmam. Kardeşim bu travmayi nasil asar diye dusunmuyorsun da neyi dusunuyorsun inanilir gibi degil

Arkadaslar ne olursunuz bana bi akil verin yoksa kafayi yicem... ben ev buldum ve yakinda tasiniorum.. konuyu biliorsunuz saten.. ama esim sürekli bana yalvariyor yuvamiz yikilmasin benim arkamda dur.. ben oyle bisey yapmazdim hep o extasy ilaci yuzunden oldu diyor.. benmi abartiyorum ya aklimi oynaticam.. allah askina biri bana su ilacin nasik bisey oldunu soylesin
Bide bana soyledigi zamanla hersey duzelir zamana birakalim zamanla yaralar kabuk baglar diyor.. :KK43:
Uzman ilaç böyle etki edebilir derse dedin ama böyle bir şeyi normal bir uzmanın söyleyebileceğine de hiç inanamıyorum üzgünüm ki. İlaçlar kontrolü kaybetmenize sebep olur, kontrollü bir şekilde tehdit şantaj yapabilmenize değil.

Artik pes diyorum ya arkadasim kardeşin kendi kanindan canindan ayni rahmi paylastigin kardesin esin olacak kişinin tecavuzunden kil payi kurtulmus. Hala affedilir mi diyorsun. Yarin obur gün kendi çocuğuna bunu yapmayacagi ne malum o zaman da mi ilacin etkisi diyeceksin. Ailenin yerinde olsan seni de eve değil mahalleye sokmam. Kardeşim bu travmayi nasil asar diye dusunmuyorsun da neyi dusunuyorsun inanilir gibi degil
Kardeş değil ya yoldan geçen kadına aynı şeyi yapsa da sonuç aynı olurdu bence.

Kardeş değil ya yoldan geçen kadına aynı şeyi yapsa da sonuç aynı olurdu bence.

Yoldan gecen kadin olsaydi kadin kocami ayartmis olurdu da kardeş olduğu için ilaçla kurtariyor. kardeşine yapilani bu kadar gormezden gelen kişi düşünemiyorum disaridaki kadina neler söylerdi

Bütün yazıları tek tek okudum ve sizin verdiğim cevaplar karşısında şok oldum.
sadece işinize gelen kısıma takılıp savunmasını yapmışsınız karşı tarafa dava açıldı.
ama onlarca 'neden kardeşinizin mesajlarını kendi telefonuna aktarmış ozaman' sorularına bi tek cvp bile vermemişsiniz.
çünkü bu kısım işine gelmiyor.

Şimdi o ilacı içtiğinde , annesi , kardeşi karşısına çıksa aynı mi davranacaktı ?
Demek ki adam içten içe tutmuş içinde.

Dediğim gibi hiçbir şey yoksa bile , kardeşinizin telefonuna casusluk yapan bir erkeği elli defa bosamaniz gerekirdi.Affetmeniz hataydı.

Ve gerçekten o kadar saçma sapan bir konuki aklım almıyor , hangi erkek bir başka erkek için yanında kalsın diye bunu yapar ? Ileri derecede şizofreni olması gerekiyor.

Konu fake diye düşünüp yazmadım önceki konunuzda ama şuan dayanamadım.

Fake değilse bu saçmalığa inanmayın.

Onu geçtim ailem böyle bir şey olsa kocamı boşamayacagım diye beyanat versem eve barka bir daha sokmazlardı beni.
Ne demek yaw kardeşimin teline hem casus program yükleyip hem de ona saldırma cesaretini gösterip, olay ortaya çıkınca da hepsi ilacın etkisi diye sıyrılmaya çalışmak.
Senin mantıgın alıyor mu şu olanları ?
Önüne kendi anası bacısı çıksa saldıracak mıydı ne yani ?

Kendisi dedi saten kan testi yapalim diye.. saten arkadasi dogruladi.. yapmis boyle bisey.. mahkemeye verildi cocuk..
Ilacin etkisiyle olduysa haksizlikmi yapmis oluyorum bosanmakla
yahu diyelim ki ilacın etkisiyle yiyor her haltı.
kızkardeşinin mesajlarını ne hakla ele geçirir?
ona ne?
ayrıca ailen ve kızkardeşin bir daha eşinle bir araya gelebilecek mi bundan sonra?
ailen ve eşin arasında tercih yapacaksın hepsi bu.

adam niyeti bozduysa bile, sana açık açık der mi baldıza gönlüm kaydı diye?

inanmak için niye kendini yoruyorsun ki?

aileni sil, o şerefsizle yaşa o zaman.

sen kız kardeşinin ailenin yüzüne bakabiliyor musun gerçekten?
ben olsam senin gibi ablayla tüm bağı koparırım.,
bu bildiğin taciz, tecavüz girişimi alooooooo, ilaçla veya ilaçsız.

sokaktaki adam seni öpse, tecavüze yeltense ilaç almış dese, affeder misin?

Eşin belli ki kız kardeşine kafayı çok önceden takmış. O mesajları da ya aynen böyle şantaj için, yada hayatını merak ettiği için okumuş. Belki o hapı içmedi bile, yalan söylüyor hap etkisi ile oldu diye, eğer içtiyse de bu asla ve asla bir özür olamaz. Kız kardeşinize sapıkça duygular besliyor, çok açık. Hayat boyu ailenizin yüzüne nasıl bakacaksınız, hala o adamla olup?

Back
X