- 22 Eylül 2017
- 63
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi Guller12345
Hayır dediğim gibi o ilaç böyle bir şey yaptıramaz kendisi istemiyorduysa. Benim bildiğim o ilaç insanı enerjik yapıyor, saçma, insanı aptalca gösteren bir mutluluk veriyor, çılgınca dans etme isteği falan uyandırıyor, cinsel duyguları da artırıyor olabilir emin değilim, fazla dozlarda halüsünasyonlara falan sebep oluyor. Kimseyi kardeşi gibi gördüğü birine saldırmaya ve onu tehdit etmeye, şantaj yapmaya itmiyor. Ayrıca arabayı da iyi kullanmış. Ne yaptığının farkında değil ama dikkati yerinde, ilginç yani.
Doğrudan cinselliğe yönelik olan roofies gibi ilaçlar bile insanları daha çok başkasının yönlendirmesine açık bırakır. Bunun etkisindeki insan başkasını zorlayacak, tehdit edecek durumda değildir.
Ama ben bu konuların uzmanı da değilim. Bence bu konularda tecrübeli bir doktor veya uzmanla konuşun ilacın etkisi neir, ne yaptırır diye.
Bana destek ve yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim inanin buna cok ihdiyacim var..
Diyelimki uzman doktor dedi esinizin yaptigi normaldir.. bu ilac boyle seyler yaptirir.. yinede affedilir biseymi?