- 22 Eylül 2017
- 63
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi Guller12345
Nekadar üzülüyorum bir bilseniz böyle bisey basima geldigine hala inanamiorum.. allaha isyan etmek istemiorum.. bu sekil sinaniorum demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naptın bosnamadınmı .şükret yüzünü gördünNekadar üzülüyorum bir bilseniz böyle bisey basima geldigine hala inanamiorum.. allaha isyan etmek istemiorum.. bu sekil sinaniorum demekki
hala aynı evde misin o pislikle?Nekadar üzülüyorum bir bilseniz böyle bisey basima geldigine hala inanamiorum.. allaha isyan etmek istemiorum.. bu sekil sinaniorum demekki
Yani evet yanımda daha uzun kalsın da derdimi dinlesin diye birinin içkisine ilaç atmayı da ilk defa duydumyoksa ilk kez görüşen hiç kimse ilaç atmaz.
sonunda tecavüz, gasp, şantaj yoksa.
değil mi?
kocası belli ki baldızı taciz etmek için, cesaret versin diye hap almış.Yani evet yanımda daha uzun kalsın da derdimi dinlesin diye birinin içkisine ilaç atmayı da ilk defa duydum
hala aynı evde misin o pislikle?
boşamadın mı?
Üzulmeyin yanlis bir karar vermediniz yaptigi sey sineye cekilir türden degil,birlikte yasadiginiz surecte bunu unutamayacaktınız,daha vahimi ne olabilir!Hala ayni evdeyiz haftaya tasiniorum.. ama surekli yalvario ben yaomazdim biliosun..ilacin etkisi diyip duruyo .. sanki ben yikiorum yuvayi oyle davranii
Hap koydu lafina nasl inanirsn cnm bariz kafasinda plani kurms yoksa neden msjlarini alsin.herseyi ayarlamis kafasinda hapsi insan birseyle tehtitte bulunumaz o surekli yapicakti kardesin oltaya dusmedi kullancakti kardrsini ayrica o hap herturlu belli olur alkolunde .senin esin ciddi sapikk senide kandiriyo ben cocugumu yanina bile yaklastrmam bole bi insann bence kurtul ondan hayatini kurtar inanma .kardesinide cok ama cok uzuldun yasadigi eb kotu pskoloji onunmerhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??
Üzulmeyin yanlis bir karar vermediniz yaptigi sey sineye cekilir türden degil,birlikte yasadiginiz surecte bunu unutamayacaktınız,daha vahimi ne olabilir!
Allah şeytana uydurmasın ama bu sonu düşünmek zorundaydı demek ki her şeyi gözden çıkarabilecek kadar sapkın bir durumdaymış....Bunun için üzülmeyin artık ve daha da vahim sonuçlanabilecek durumlardan kurtulduğunuzu varsayın....Çok acı ama anlamanız gereken şey bunu baldızı için düşünen bir erkeğin her şeyi yapabileceğini varsaymanız,önlem almanız gerekliydi acı ama gerçek.....Bende aynisini dusunuyorum.. hadi diyelim affettim evdeyim.. bayramda dugunde oructa herturlu yine uzulicektim.. sonucta bende esimi koluma takip heryere gezmek isterim.. ama ailemin yuzune bakamaz.. baska bi hata yapsaydi hic olmasin yine yuz yuze bakilir zamanla unutulurdu.. ama bunu kimse unutmaz.. ama ankamiior hep zamabla unutulur diyir
ısrar etmeye devam ederse polise şikayet edeceğini söyle.Hala ayni evdeyiz haftaya tasiniorum.. ama surekli yalvario ben yaomazdim biliosun..ilacin etkisi diyip duruyo .. sanki ben yikiorum yuvayi oyle davranii
ısrar etmeye devam ederse polise şikayet edeceğini söyle.
çünkü yaptığı cinsel saldırı suçu.
hap aldım ondan oldu bahanesini yemez polis. iki suçtan ifade verir.
ayrıca git ailenle kal taşınana kadar.
o şerefsizden hiç mi tiksinmiyorsun, aynı evde nasıl katlanıyorsun?
Neyine arkasında duracaksin be neyine bende eşimi çok seviyorum buyuk konusmayayim öyle birşey yapsa allah korusun neeler yapmazdım sen hala aynı evde yaşamaya devam ediyorsunAslinda cok sinirlerim bozuk.. surekli bana sen beni anlamiorsun o ilac olmasaydi ben hayatta oyle bisey yapmazdim diyor.. benim arkamda olman gerek diyor
bence polise şikayet ve ailenin yanına git.Aslinda cok sinirlerim bozuk.. surekli bana sen beni anlamiorsun o ilac olmasaydi ben hayatta oyle bisey yapmazdim diyor.. benim arkamda olman gerek diyor
sen hala o adiyle aynı evde olup, bir de muhatap alıyorsun ya.Aslinda cok sinirlerim bozuk.. surekli bana sen beni anlamiorsun o ilac olmasaydi ben hayatta oyle bisey yapmazdim diyor.. benim arkamda olman gerek diyor
sen hala o adiyle aynı evde olup, bir de muhatap alıyorsun ya.
senin için de hiç iyi şeyler düşünmüyorum.
hiçbir abla, hiçbir evlat, hiçbir kadın mayası bozuk değilse bir tecavüz zanlısıyla aynı evde ve evli kalmayı sindiremez.
takmışsın ilaç da ilaç.
bi tarafınız yiyorsa eşini polise şikayet et. bakalım polis bu bahaneyi ciddiye alıyor mu?
zaten çoğu akıl yoksunu erkek ecstacy hapını cinsel gücü artırsın diye içiyor. etkilerini de yazayım;
yüksek ateş, deli cesareti, enerjik olma hissi, aşırı mutluluk, yerinde duramama.
yani arkadaşı yanında kalmasını istese bu hapı vermez, esrar verirdi.
sen hala kocam, yuvam diye bir umut ışığı arıyorsan Allah aileni, kızkardeşini senden ve kocandan korusun.
bir de "HATA" diye hafifletiyorsun tacizi. hata bir özürle affedilir şeydir. kocanın yaptığı "SUÇ" hem toplumda hem kanunda.
bu nasıl midesizlik, bu ne tacizci aşkı, keş herife bu ne güven?
yarın çocuğunu taciz etse, sen onu da yanlış anlarsın. seviyor babası dersin.
Allah akıl fikir versin sana.
kardeşinin mesajlarını çalarken de hap mı almış?Her dediginizde haklisiniz.. ama gercekten extacy oldugu icin soruyorum.. daha oncede hic boyle bi hatasi olnadigi icin soruyorum.. gercekten extacy mi yaptirdi bublari.. bu ilac boyle biseymi