• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

Konu fake degil.. dunyada insanin basina neler gelior.
Esim bana surek o ilac olmasaydi ben boyle bisey yaomazdim demesi
Ve bu ilac extasy gercetken boyle seyler yaptirirmi bunu tek bilmek istedim
baştan beri herkes o ilaç böyle etki etmez demiş ama sen hala kocana inanmak istiyorsun.aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun.

Yok biz demedik al diye.. biz sonradan hepbirlikte bir davete gidivektik.. kardesimin calistigi yerden gecerken alip geceyim demis
tahmin etmiştim.
mesajları aldıktan sonra fırsat kollamış.senin yanından arkadaşını bahane edip ayrılması da sırf bu yüzden.hapı da cesaretlenmek için kendi içmiştir.yalnız kocanın hesap edemediği tek şey kız kardeşinin tavrı olmuş.susup oturur zannetmiş.

merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??

Eşini çok sağlıklı bulmadım!
Hadi extasy midir nedir aynı filmlerdeki gibi ilaç atmışlar ya ki buda çok mantıksız,kardeşinin ne diye mesajlarını alıp hafızada tutuyor ne alaka onda damı bu zıkkımdan içip aklını başından almışlar? Allah uzak etsin bu zihniyetli insanlardan!!!!

Hani bu adam hap içmişti ????
Hani ne yaptığını bilmiyordu?????
Hep beraber davete gidicelek geçerken alıyım mı demiş ?!?!?!?
kendisi de çok iyi biliyor kocasının sapık olduğunu.
boşanmamak için yırtınıyor.

bunun anası, babası, kardeşi olsam, senin gibi abla, evlat olmaz olsun der, ömür boyu görüşmem.

extasy icen bir insan, ustelik ILK kez icen bir insan zip zip ziplar, yerinde duramaz, asiri enerji patlamalari yasar, halusinasyonlar gorur, tuhaf tuhaf konusmalar davranislar icinde bulunur. ustelik etkisi bir saat surmez. davranislarinda degisik bisey farketmemissiniz, demek ki icmemis extacy'yi.

ya gecin bunlari hanimefendi, kocamdan ayrilma cesaretim yok, o yuzden uydurdugu kiliflara inanmayi seviyorum diyin, saygi duyalim durustlugunuze.

@ Guller12345 yazılanlardan sonra ne düşünüyorsun,hala hapın etken olduğuna eşinle hemfikir misin?

extasy icen bir insan, ustelik ILK kez icen bir insan zip zip ziplar, yerinde duramaz, asiri enerji patlamalari yasar, halusinasyonlar gorur, tuhaf tuhaf konusmalar davranislar icinde bulunur. ustelik etkisi bir saat surmez. davranislarinda degisik bisey farketmemissiniz, demek ki icmemis extacy'yi.

ya gecin bunlari hanimefendi, kocamdan ayrilma cesaretim yok, o yuzden uydurdugu kiliflara inanmayi seviyorum diyin, saygi duyalim durustlugunuze.

Oda aynisini diyir sanki o an naptimi bilemedim
Sacma sapan kobustum arabada diyo.. saten 1 saat sonra geldi eve

Yahu tamam gidin affedin kocanızı hatta sizene koca benim kardeş benim hepiniz benim sümüüümü yiyin de bak yoluna ALLAH aşkına.
Nasıl aile ilişkileriniz var anlamış degilim.
Kocam kardeşime saldıracak ben de koynuna girecegim.
ALLAH'ım aklımı koru.

Ayrıca amaç ne ?
Kapattır konunu yahu.
İnsanlar sizin yerinize fıttırdı siz hala aynı soruyu tekrar edip duruyorsunuz.
Tamam kocanız ilaç almış, kardeşinize yavşamış tipik bir masum.
Affetmişsiniz anladık.
Ne dersek diyelim ama hap içmişti bla bla diyeceksiniz onu da anladık.
Rica ediyorum kapatın konunuzu gidin kocanıza sarılır mısınız, döver misiniz, bogar mısınız ne yaparsınız bilmem ama gidin ne yaparsanız yapın yani.

Ayrıca amaç ne ?
Kapattır konunu yahu.
İnsanlar sizin yerinize fıttırdı siz hala aynı soruyu tekrar edip duruyorsunuz.
Tamam kocanız ilaç almış, kardeşinize yavşamış tipik bir masum.
Affetmişsiniz anladık.
Ne dersek diyelim ama hap içmişti bla bla diyeceksiniz onu da anladık.
Rica ediyorum kapatın konunuzu gidin kocanıza sarılır mısınız, döver misiniz, bogar mısınız ne yaparsınız bilmem ama gidin ne yaparsanız yapın yani.
ya hakikaten, bakmayacağım diyorum bu konuya sonra bir bakmışım yine burdayım. yani konu sahibi sende nasıl bir mide var ben anlamadım. kendini yırttın günlerdir sapık kocanı aklamak için. allah'a şükrediyorum senin gibi aile üyeleriyle sınamadığı için beni. insan öz kardeşine saldıran bir herifle nasıl yatar çıldıracağım. yeter kapat konunu yürü git sinir hastası ettin bizi.

Sorunum su arkadaslar:
Ben suan ev buldum ve pazartesi gunu tasiniorum
Fakat hergun ama hergun esimden bu ilac yuzunden oldugunu.. ilac olmasaydi asla boyle bisey olmayacakti demesi... hergun bu ilacla ilgili biseyler anlatio.. hatta doktor uzmandan bilr termin almis.m ve surekli yuvamizi yikma diyir.. benim sucum yok diyor.m ve ben bunlari duya duya piskolojim bozuldu..

Sorunum su arkadaslar:
Ben suan ev buldum ve pazartesi gunu tasiniorum
Fakat hergun ama hergun esimden bu ilac yuzunden oldugunu.. ilac olmasaydi asla boyle bisey olmayacakti demesi... hergun bu ilacla ilgili biseyler anlatio.. hatta doktor uzmandan bilr termin almis.m ve surekli yuvamizi yikma diyir.. benim sucum yok diyor.m ve ben bunlari duya duya piskolojim bozuldu..
Hadi kardeşine ilacın etkisi ile saldırdı
Cevap verir misin peki neden kardeşinin mesajlarını kendi telefonuna aktarıyor ?
Neden tehdit ediyor kardeşini, amacı ne ?
Bir koca kişisi neden baldızının özel hayatında kimlerle ne yaptıgıyla ilgilenir ?
Sen kaynının mesajlarını alsan telefonuna aktarsan sence amacın ne olabilir ?
Hadi kendine pay biçerek sor bu soruyu.
Hele kendini suçsuz görmesi ise ayrı bir fıttırma noktası.
Kafasında ne kadar normalleştirmişse artık suçsuz bile görebiliyor kendisini.
Gel de delirme yaw.

sen ne aptal, gerizekalı bir şey çıktın ya.
hadi kocan şerefsiz, baldız onun için el kızı.

sen öz kardeşine saldıran bir itoğlunu kocam diye yanında tutacak kadar alçak, şerefsiz bir sokak kadınıymışsın.

yanımda olup, böyle konuşsan yemin ederim saçından sürüye sürüye atarım evimden, mahalleye rezil ederim.

haysiyetsiz.

rahat rahat banlanabilirim artık.

haftaya görüşürüz kk.

Back
X