• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

zaten hep kendilerinden başkası suçludur
alkol suçludur, ilaç suçludur, o kadın! suçludur ama gel gör ki erkekler hiç suçlu değildir
ay ne yazık erkeklere ya :( :( :(

Is bulmak okadar kolay degil.. ve suan saten ben isten cikamam.. is yerimde iyi bir yerdeyim ve maasimda cok iyi isimi kaybedemem hele suanda.. ve anaokulu burdada yer bulmak cok zor.. ve birseyler ogrenmesi adina gitmesi gerek..

Is bulmak okadar kolay degil.. ve suan saten ben isten cikamam.. is yerimde iyi bir yerdeyim ve maasimda cok iyi isimi kaybedemem hele suanda.. ve anaokulu burdada yer bulmak cok zor.. ve birseyler ogrenmesi adina gitmesi gerek..
daha 2 yaşında kreş bebesi.
ne öğrenecek?

neyse
en azından 1-2 ay daha eşyalar gelene kadar kocana doyarsın.

artık sonrası kısmet.

niyeti olan o kocayı şimdiye kadar evden kovar, hakkında uzaklaştırma kararı aldırırdı.

Adam bildiğin yalan sölemiş sana bacım... Madem arkadaşı ilaç atmış ona dava açsa da kendisini aklasa ya... Hem insan neden baldızınız mesajlarını merak eder ki ona ne?seninki olsa neuse dicem.Valla Allah gönlüne göre versin...

Midesizlikte son nokta. Eşin kardeşine sulanıyor,ilaç falanda bahanesi.. miden bunu kabul ediyor demek aynı evde olduğuna göre..

Adam bildiğin yalan sölemiş sana bacım... Madem arkadaşı ilaç atmış ona dava açsa da kendisini aklasa ya... Hem insan neden baldızınız mesajlarını merak eder ki ona ne?seninki olsa neuse dicem.Valla Allah gönlüne göre versin...
Arkadasi saten itiraf etti attigini.. esimde hemen dava acti..

Nedense hep arkadaşlar yapıyor:)
Arkadasinin sevgilisi,arkadaşının telefonu,arada kuzen devralıyor kuzenimin arkadaşı yaptı falan filan,hep bu sabi subyanlara suç atıyoruz biz, zavallı erkekler:deli::deli::deli:
Hele konu sahibinin "eşi" adeta bir melek sırtında tülekleri çıkacak az kaldı:KK53:
Şurda nerdeyse bacısını suçlu çıkaracak ;)

Hele konu sahibinin "eşi" adeta bir melek sırtında tülekleri çıkacak az kaldı:KK53:
Şurda nerdeyse bacısını suçlu çıkaracak :KK66:
Kızlar aslında kız kardeşim yuz vermiş:( kocam yapmazdı:( aldatilip barışan üyeleri çok yadırgamıyorum forumda çok fazlalar alıştık binevi ama aile bireyine hallenip devam eden,tüylerim diken diken oldu.

Neden extacy mevzuuna hiç inanmadım acaba?

Belli ki kız kardeşini gözüne kestirmiş pislik.

Ona ne de senin kardeşini kontrol ediyor??

Kimdir o???

Yalan! Şantaj yapmak amacı.

Ve yapmış da.

Şurda nerdeyse bacısını suçlu çıkaracak :KK66:
yüz bulamadı, bulsaydı eğer bacısı tam bir "ekstazi altındaki enişteyi zor durumda :( bırakan.. bir kız kardeş.." olurdu.
ama izin çıkmadı bu konudan, yazık konu sahibine..
koca olacak kişinin sapık olduğunu öğrensem iyi bir maaşım ve ,bu tip kadınlar çocukları bahane ettikleri için diyorum, yalnızca bir çocuğum olsaydı asla bu kadın gibi sapık aklamazdım kardeşimi ezmezdim.

Back
X