• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz napardınız?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Arkadasımda kalıyorum bugün ve size bir şey danışmak istedik..

Yaklaşık 1,5 yıllık bir ilişkisi var bundan 3 ay önce gecenin 1 de bir numaradan mesaj geliyor arkadasımın sevgilisine “yavrum naber” “tanımadın mı beni” “ya sen x değil misn” vs.. arkadasım yavrum falan diyince karşıda ki, herhalde bizimkini arkadaşları kandırıyor diyor ama numarayı hafiften ezberliyor. Ama ortası aklına gelmeyince watsaptan bakamıyor ertesi gün. O gün de sevgilisi bizimkine iş yerinden biridir diyor teli bırakıyor masaya biraz zaman sonrada evlere gidiyorlar.

Ertesi gün kız sorunca işte y abiymiş dalga geçmiş benle falan diyor kızda üstüne düşmüyor. Gel zaman git zaman ( bu sevgili kişiside arkadasıma yalan söledin yalancısın diye kavgalarda hep ithamda bulunur bunu deme gerekçeside bir konuyu anlatırken istemsiz eksik anlatması, yada kendini tam ifade edemediğinden oluyor) herneyse arkadasım dün onun teline bakarken bir kız ismi görüyor bu kim diyor oda işte bir kız resim çizdircektim y abi numaramı vermiş falan diyo arkadasım nosuna bir bakıyor o gece mesaj atan numara.

E diyor bu numara o numara ama o an şok oluyor konu kaynıyor. Sizce bunu neden gizlemiştir bu, arkadasım çok anlayışlı biri ve oda bunu çok iyi
Biliyor tüm bu huyuna rağmen??

Yaklaşık 1,5 yıllık bir ilişkisi var bundan 3 ay önce gecenin 1 de bir numaradan mesaj geliyor arkadasımın sevgilisine “yavrum naber” “tanımadın mı beni” “ya sen x değil misn” vs.. arkadasım yavrum falan diyince karşıda ki, herhalde bizimkini arkadaşları kandırıyor diyor ama numarayı hafiften ezberliyor. Ama ortası aklına gelmeyince watsaptan bakamıyor ertesi gün. O gün de sevgilisi bizimkine iş yerinden biridir diyor teli bırakıyor masaya biraz zaman sonrada evlere gidiyorlar.

Ertesi gün kız sorunca işte y abiymiş dalga geçmiş benle falan diyor kızda üstüne düşmüyor. Gel zaman git zaman ( bu sevgili kişiside arkadasıma yalan söledin yalancısın diye kavgalarda hep ithamda bulunur bunu deme gerekçeside bir konuyu anlatırken istemsiz eksik anlatması, yada kendini tam ifade edemediğinden oluyor) herneyse arkadasım dün onun teline bakarken bir kız ismi görüyor bu kim diyor oda işte bir kız resim çizdircektim y abi numaramı vermiş falan diyo arkadasım nosuna bir bakıyor o gece mesaj atan numara.

E diyor bu numara o numara ama o an şok oluyor konu kaynıyor. Sizce bunu neden gizlemiştir bu, arkadasım çok anlayışlı biri ve oda bunu çok iyi

böyle bir olayda, o anda, o konu nasıl kaynıyor??? benim de aklım bunu almıyor

böyle bir olayda, o anda, o konu nasıl kaynıyor??? benim de aklım bunu almıyor
Kız o an emin olamıyor numara o muydu diye bide cocuk ısrarla bu numara o değil onu arkadaşlar kandırdı diyor ve başka bir olay atıyor kız eve gelince düşününce farkına varıyor. Kavgalılardı yakaladığı gün kafam çok karıştı dedi.

Bana bu adam iyi ayak gibi gelmedi. Hovarda bir tip mi?

Ne dallas vari ilişkiler yaşıyosunuz valla her birinden dizi seneryosu olur.

Konu nasıl kaynıyor :KK53: normalde o kız kim sana niye yavrum dddi hadi dddi sonra sen aramız bozulmasın diye belki yalan söyledin şimdi bu resminburda ne işi var:KK11: arkadaşın bu çocuğun dünyada ki son erkek olduğunu farketmiş galiba şakın kaçırmasın:kızgın:

Konu nasıl kaynıyor :KK53: normalde o kız kim sana niye yavrum dddi hadi dddi sonra sen aramız bozulmasın diye belki yalan söyledin şimdi bu resminburda ne işi var:KK11: arkadaşın bu çocuğun dünyada ki son erkek olduğunu farketmiş galiba şakın kaçırmasın:kızgın:
O an idrak edemiyor zaten kavgalılar falan ya. Ayrılsın demi

Şimdi o numarayı alsın whatsapp profil facebook twitter ınstagram ince ince incelesin. Sevgilisine dair biseyler var mı baksın hatta o kıza mesaj atsın o gece neden bana böyle bi mesaj attın diye

Daha önceden erkek arkadaşla o kişi konuşmuş, sonrasında numaranın silinmiş olduğunu düşünürdüm. aradan zaman geçmiş ve o kişi tekrar yazmış.. arkadaşınız erkek arkadaşın yanından ayrılınca numara yeniden kayıtlanmış..
çocuk güven vermeyen bir tip. net.

Kişi kendinden bilir işi. Adam kendisi yalancının önde gideni olduğu için arkadaşına sürekli yalancı diyor. Bana durmadan yalan söylüyorsun diyen adamın kafasını patlatırım.:sinirli:

Gözüne baka baka yalan söylemis kizin. Kizin dogruyu bilmeyi hakettigini bile dusunmemis.. ne haltlar yiyor bilemeyiz ama 1 kere yapan bi daha yapar. Durustluk cok onemli.

Back
X