Herkese merhabalar. Daha önceki konumda evliligimde 1 yıl öncesine kadar sorunlar olduğunu ve yaşananları anlatmıştım. Sorunlar öncelikle aileler arasındaydı tabi bizede yansıdı. Eşimle annemin arasında açıldı ve eşimin anneme saygisizliklarida oldu. Geçen yıl yeni doğum yapmisken 3 ay kadar ayrıldık özet geçmek gerekirse. Sonrasında eşim annemden özür diledi bana değişeceğini aileme karşı saygılı olacağını vs vs sözler verdi. Oylede. Ama benim hiç bişey için hevesim kalmamış. O kadar yoruldum ki bu evlilikte 5 yıl boyunca hep bir sorun vardı hep çabaladim ama artık cabalamiyorum nolcaksa olsun modundayim ve ailemden uzağım gurbetteyim eşimin ailesi ile aram bozuk arada onlar gelirse geliyorlar çocuğu görmek için öyle. Eski olaylardan eşim annemi uzdugu için bana ailesiyle samimi olmam için baskı yaptığı için vs ona içimdeki kızgınlık geçmiyor soğuk davranmama neden oluyor. Burda kimsem yok çok bunalıyorum kızımda çok sıkılıyor bazen annemleri telefonda görünce gitmek için ağlıyor aklımdan memleketim çıkmıyor. Eşim şu anda bana ve aileme iyi. Ama kesinlikle gerçekten değişti mi gwcicimi emin değilim ve burada boğuluyorum duramıyorum siz napardiniz??