- Konu Sahibi EU2
-
bencede format at cnim hemen ogrendiysede ogrensinn sende uspelerinii soylee boyle kafandaa kurmaktan daha iyii bence a.s.
sıkıldım zaten artık bu konudan yaa.ikimizde birbirimizin ne düşünüğünü bildiğimiz halde oynuyoruz.:1hug:bakalım nerede noktayı koyacağız.o veya ben..b enimki biraz sert olur yanlız bu gidşle .umarım benden önce o dürüstlüğü seçer..:1closedeyes:Çok üzgünüm çoook
pcde bişey yokmuşmuş kızlar, gelende acemiye benziyodu ama.
deliricem bu gidişle yaa.şimdide bizim siteye taşınmaya çalışıyo hatun.daha öncede bana bahsetmişti bu konudan ama ben engellemiştim.sizin için ideal değil burası falan diye..ama kararlılar hangi kat satılsa ,boşalsa gelelim biz diyolar ciddi ciddi.daha bi içli dışlı olmaya niyetliler anlaşılan.
ama anlamadığım şu böyle bir ilişki varsa benim gözümün önünde olmayı istemezlerdi değilmi?
kızlar napmalıyım siz söyleyin zira beynim durdu.engellemelimiyim taşınmalarını yoksa ;daha iyi gözümün önündemi olsunlar.?ama bu seferde çok içli dışlı olacağız,daha çok görüşmüş olacaklar . daha neler yaşayacağım kim bilir?:sm_confused:
hı bide hatunun soyadında bir yeni email adresi alıp mail gönderdim..:jeyyar:ama eşim okumadan direk sildi..( ben yakınındayım göreceğim diye kortuğuiçin mi sildi acaba ya?)sonrasında takip ettim tavırlarını.. buda neyin nesi der gibi bir hali yoktu.şaşırmadı.hiç aklına takılmamış gibi bir hali vardı:sm_confused:fisfisfis
ya valla anlamadım gitti bu işi canım, ya ortada birşey yok ailecek yakın olmak istiyorlar yada kadın artık aşmış olayı sürekli bir arada olmak için istiyor, CADIARZU
canım sen en iyisi eşinin telefonuna casus program kaydet. kesin kanıtlar ordan çıkar. yoksa bulabileceğin pek birşey yok gibi.
ayrıca maili okumadan silmeside ilginç. insan bir merak eder ne yazıyor diye..biliyorsun silinmiş mailler kutuda yine 7 gün saklanır. yani okumadığın sildiğin bir maili ertesi gün açıp okuma şansın var. bencede eşin senden çekindiği için okumadı yanında.
tekrarlıyorum. telefonuna o programdan al, nasıl kayıt yapılıyor a dan z ye öğren. ve bir gece eşinin cebine yükle..
ya valla anlamadım gitti bu işi canım, ya ortada birşey yok ailecek yakın olmak istiyorlar yada kadın artık aşmış olayı sürekli bir arada olmak için istiyor, CADIARZU
canım sen en iyisi eşinin telefonuna casus program kaydet. kesin kanıtlar ordan çıkar. yoksa bulabileceğin pek birşey yok gibi.
ayrıca maili okumadan silmeside ilginç. insan bir merak eder ne yazıyor diye..biliyorsun silinmiş mailler kutuda yine 7 gün saklanır. yani okumadığın sildiğin bir maili ertesi gün açıp okuma şansın var. bencede eşin senden çekindiği için okumadı yanında.
tekrarlıyorum. telefonuna o programdan al, nasıl kayıt yapılıyor a dan z ye öğren. ve bir gece eşinin cebine yükle..
ctrl -alt-f7 tuslarina bas bakalim cikicak mi
yaptın ve çıkmadıysa dediğimiz program yok demektir...ama başka bir program yüklüyse onu bilemem....
gsm telefonundan nete bağlansan? yapabilirmisin?
eğer eşiniz bu programı yüklettiyse mutlaka bir msn adresi olmak zorunda. yani bu programlardan gelen bilgiler eşinizin bir msn sine dosya şeklinde mail olarak gider.eşinizin msn sini biliyorsanız girin bir bakın derim ben. ama yeni bir msn almıştır kendisine kesin.
yada kesin çözüm laptop kullanıyorsanız götürün bir bilgisayarcıya ve sildirin programı. eğer masaüstü ise de bilgisayarcı çağırın yada gidip öğrenin programı satın alıp kendiniz evde silin.
cnm bu ahlaksı kadın seni kıskanıp hırslanıp kocanı ele geçirmeye çalışmış geçirmişmi allah bilir...
esini takip edip izlemekten baska bi çaren yok ayrca sana böyle cimri davranmasıda hiç hoş değil...
ama açıkçası çok sinir bozucu bir durum bu aralar biraz durul bakalım onlara fırsat yarat ama gözünü ayırma
kötü ol kıymetli ol demişler ya sen iyi oldukça tepene çıkmış bu adam
bu uc tusa ayni basmali arkadas yoksa cikmaz
ve ctrl -alt-f5 yada bir harfle degistirmis olabilir cunku degistirebiliyorsunuz
baska casuslardada ctrl-alt-o,k,l tuslarinda olabiliyor hepsine ayni anda basmak sartiyla klavyedeki tüm tuslari denemeli bence arkadas :bbo:
illaki bir mail adresi almasi gerekmiyor canim
dedigim tuslara basarak o gizli kutu aciliyor sifre giriliyor ve icinde ayri ayri dosyalanmis olarak sifreler ,girilen siteler ,hersey ,web cam gorusmeler,ekledigi fotolar hersey hersey
format atilmasi sart :1no2:
insan bbi bakar demi ben kesin bakacak bu ne diye dedim ama yanıldım.:dilcikar:ya korktu dediğin gibi ya da benim denemek için gönderdiğimi anladı canım..:sm_confused:yenidenmi göndersem acaba ?niye hiç bana zaman ayırmıyosun cvvp yazmıyosun falan ne dersin?yerimseniben
yok canım daha fazla birşey yazıp yollamaya gerek yok. belkide kadından öğrenmiş bile olabilir onun olmadığını.
başka ne çözüm olabilirki bulman için. takip uzun iş ve yorucu iş hayatım.
eşinin telefon hattı faturalımı?
ayrıntılı düökümanda çıkabilir . eğer düöküman gelmiyorsa eşine sadece fatura miktarı geliyorsa, eşinin cebinden gece ara müşteri hizmetlerini, ayrıntılı döküman istiyorum dersin, orda çıkar numara varsa eğer
yine bakar düşünürüz birşeyler.
ben netten biraz araştırırım senin için yine.
Dun okudum yazıları ve cok sinirlendim.Bugun sakin kafa ile tekrar düşündükten sonra bence kocan arkadaşina senden daha yakın geldi.tabi bu yakınlığın boyutunu tam anlayamıyoruz suan ama sen kapıdayken arkanda arkadaşin varken aralarında garip bir iletişimin olduğu ikisinin de sırıtmalarından belli.ki sırıttıklarına gore pimanlık yok gibi.sanki ikiside kendini heyacana bırakmış senin yanında da oldukça temkinli olmaya çalişiyorlar artık.cunku senin bişeylerin farkında olduğunu biliyorlar.
Artı kocana nedense hiç guvenmedim.senle konuşurken bıyık altından gulmesi belli ki bişeylerden zevk alıyor.ayrıca yolda milleti suzmesi de oyle basit bişey gibi gorunmemeli.Ki sen diyorsunya seytan tüyü mü var herkesi cekiyor.demekki davet eden bir yapısı var.bunun da esprili olmakla alakası yok bence sıcak kanlı olmakla da yok.bir kadın zarf atar erkek vevap verirse ustune düşer.
Ayrıca sana neden harçlik birakmıo onu da anlamadım.çok cin gordum kocanı hem senin elini kolunu bağlio.hem kendisine muhtac hale bırakıo.
normalde bunları yazmazdıım şuan seni bunlarla kurtlandırıp drek ailene hayatına da yansımasını istemezdim ama işler şuan cok ciddi boyutta olabilir.kadının da haberi var kocanla konuşmuşlar ki artık temkinli davranıo.bir de şu iki msj olayı da cok kafa kariştirici.
01-06-2009 16:45
ne kadar sabirlisin canim. kadinin sizin ile tatil planlari falan yaptigini simdi okudum ve hayret ettim.ne kadar rahat bu kadin .anlasilan oyle imadan falan anlamayacak gibi.zorla seni yuzune getircek.sen olaylar cirkinlesmeden hallolsun diye sabrettikce seni hala saf yerinemi koyuyor..ben olsam coktannn kocamin basina dunyayi yikmistim inan.nasil sabirli olabiliyorsun bu kadar.. ama hala aklimin bir kosesinde de acaba gercekten aralarinda bir sey yokmu ki diyede geciyooo.. ]
cnm son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?