Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede format at cnim hemen ogrendiysede ogrensinn sende supelerinii soylee boyle kafandaa kurmaktan daha iyii bence a.s.

bencede format at cnim hemen ogrendiysede ogrensinn sende uspelerinii soylee boyle kafandaa kurmaktan daha iyii bence a.s.

sıkıldım zaten artık bu konudan yaa.ikimizde birbirimizin ne düşünüğünü bildiğimiz halde oynuyoruz.:1hug:bakalım nerede noktayı koyacağız.o veya ben..b enimki biraz sert olur yanlız bu gidşle .umarım benden önce o dürüstlüğü seçer..:1closedeyes:Çok üzgünüm çoook

eğer eşiniz bu programı yüklettiyse mutlaka bir msn adresi olmak zorunda. yani bu programlardan gelen bilgiler eşinizin bir msn sine dosya şeklinde mail olarak gider.eşinizin msn sini biliyorsanız girin bir bakın derim ben. ama yeni bir msn almıştır kendisine kesin.

yada kesin çözüm laptop kullanıyorsanız götürün bir bilgisayarcıya ve sildirin programı. eğer masaüstü ise de bilgisayarcı çağırın yada gidip öğrenin programı satın alıp kendiniz evde silin.

oyyy okudum ve şoklardayım :1shok:
bakalım ne çıkacak bu işin sonu CADIARZU

Arkadaşım ilk önce şu pc olayını halletmeye çalış
Bana göre nasılsa çaışmıyorsun ben olsam 1 hafta boyunca eşimi takip ederim bence çok zor değil ikincisi telefon mesaj dinleyiciler felan bilmiyorum nasıl bişey ama bi araştır istersen.Eline bu şekilde tam olarak bi koz geçer ve gerçekleri görürsün

(Benim düşüncem belki seni incitecek ama aralarında bişeyler kesin var senin içine kuşku düşmesi zaten bunun göstergesi emin ol.sen anlattığınla biz yorum yapabiliriz ama sen bunları bire bir yaşıyosun ve kesin hissedersin.Lütfen arkadaşım sinsice üzerine git bul bişeyler yoksa kendini devamlı yersin bu kuruntuyla olmaz...
Bi arkadaş demişti o kadının apartmanından bi kadınla samimi ol nebilim kadının oturduğu ev güvenlikçi varsa giren çıkan belliyse güvenlikçiyle konuş onu ikna etmeye çalış eğer giderse haber vermesini iste,işten eve gelene kadar takip et,telefon olayına bak bişeyler yap artıkkkk :1shok: )

canım ne yaptın? merak ettik seni

pcde bişey yokmuşmuş kızlar, gelende acemiye benziyodu ama.
deliricem bu gidişle yaa.şimdide bizim siteye taşınmaya çalışıyo hatun.daha öncede bana bahsetmişti bu konudan ama ben engellemiştim.sizin için ideal değil burası falan diye..ama kararlılar hangi kat satılsa ,boşalsa gelelim biz diyolar ciddi ciddi.daha bi içli dışlı olmaya niyetliler anlaşılan.
ama anlamadığım şu böyle bir ilişki varsa benim gözümün önünde olmayı istemezlerdi değilmi?
kızlar napmalıyım siz söyleyin zira beynim durdu.engellemelimiyim taşınmalarını yoksa ;daha iyi gözümün önündemi olsunlar.?ama bu seferde çok içli dışlı olacağız,daha çok görüşmüş olacaklar . daha neler yaşayacağım kim bilir?:sm_confused:

hı bide hatunun soyadında bir yeni email adresi alıp mail gönderdim..:jeyyar:ama eşim okumadan direk sildi..( ben yakınındayım göreceğim diye kortuğuiçin mi sildi acaba ya?)sonrasında takip ettim tavırlarını.. buda neyin nesi der gibi bir hali yoktu.şaşırmadı.hiç aklına takılmamış gibi bir hali vardı:sm_confused:fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:

ya valla anlamadım gitti bu işi canım, ya ortada birşey yok ailecek yakın olmak istiyorlar yada kadın artık aşmış olayı sürekli bir arada olmak için istiyor, CADIARZU

canım sen en iyisi eşinin telefonuna casus program kaydet. kesin kanıtlar ordan çıkar. yoksa bulabileceğin pek birşey yok gibi.

ayrıca maili okumadan silmeside ilginç. insan bir merak eder ne yazıyor diye..biliyorsun silinmiş mailler kutuda yine 7 gün saklanır. yani okumadığın sildiğin bir maili ertesi gün açıp okuma şansın var. bencede eşin senden çekindiği için okumadı yanında.

tekrarlıyorum. telefonuna o programdan al, nasıl kayıt yapılıyor a dan z ye öğren. ve bir gece eşinin cebine yükle..

Son düzenleme:

eşim ilginçdir benim onu anlamak zor.meraksız bi insan.gerçekten merak etmemiş olabilir.canım yedi gün kalır diyosun ya mail.silinenler klasöründende sildi.yinede saklanıyosa nerde ben girip bi bakim..

sanal casusu inceledim demin . şöyle bişey var onu açıklamamışlar;eşim benim takip ettiğim kadarıyla benim bildiğim hattı kullanmıyo bu iş için.sadece sms servisi uygun fiyatta.ondada zaten kullandığı diğer bir hat varsa o noyu bilmek gerekiyo.işime yarayacak peket 400tl yani anlayacağın.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çalışmıyorum nasıl alim..adam hiç harçlıkta bırakmıyoki doğru dürüst birikimim olsun .almayı çok isterdim ama bu casusu.bir çare bulmaya çalışacağım artık para mevzuuna ..:çok üzgünümlmadı evin önüne pusuya yatacağım..niye hala yapmadın derseniz kadın burda yoktu .şehir dışındaydı yeni geldi.zaten bitek o yokken huzurluyum..

ya en önemlisini unuttum.casus yükleyemiyorum.çünkü nokia telefonları destekliyo sadce program..adamada şimdi nokaiya al diye tuttursam ne oluyo diye şüphelenecek..benim tel nokia ona versem dicem ama(zaten onundu sevmedi kullanamıyorum diye bana verdi) model nosunu bulamadım sayfada sanırım bunuda desteklemiyo..hazır yüklenmiş nokia telefonu hediye ediyomuşunuz ki benim gibi tutmlu bi bayanın ona böyle gerksiz bi masrfla teli varken tekar tel alması şüphe çekici olacak.bide benimkiğ gerçekten cins niye aldın diye kızıp kullanmayabilir bile..:çok üzgünüm:ayyy n eyapcam ben yaa:1no2::1no2:senağlamasenağlama

insan bbi bakar demi ben kesin bakacak bu ne diye dedim ama yanıldım.:dilcikar:ya korktu dediğin gibi ya da benim denemek için gönderdiğimi anladı canım..:sm_confused:yenidenmi göndersem acaba ?niye hiç bana zaman ayırmıyosun cvvp yazmıyosun falan ne dersin?yerimseniben

cnm bu ahlaksı kadın seni kıskanıp hırslanıp kocanı ele geçirmeye çalışmış geçirmişmi allah bilir...
esini takip edip izlemekten baska bi çaren yok ayrca sana böyle cimri davranmasıda hiç hoş değil...
ama açıkçası çok sinir bozucu bir durum bu aralar biraz durul bakalım onlara fırsat yarat ama gözünü ayırma
kötü ol kıymetli ol demişler ya sen iyi oldukça tepene çıkmış bu adam

ctrl -alt-f7 tuslarina bas bakalim cikicak mi

yaptın ve çıkmadıysa dediğimiz program yok demektir...ama başka bir program yüklüyse onu bilemem....

gsm telefonundan nete bağlansan? yapabilirmisin?

bu uc tusa ayni basmali arkadas yoksa cikmaz

ve ctrl -alt-f5 yada bir harfle degistirmis olabilir cunku degistirebiliyorsunuz

baska casuslardada ctrl-alt-o,k,l tuslarinda olabiliyor hepsine ayni anda basmak sartiyla klavyedeki tüm tuslari denemeli bence arkadas :bbo:

illaki bir mail adresi almasi gerekmiyor canim

dedigim tuslara basarak o gizli kutu aciliyor sifre giriliyor ve icinde ayri ayri dosyalanmis olarak sifreler ,girilen siteler ,hersey ,web cam gorusmeler,ekledigi fotolar hersey hersey

format atilmasi sart :1no2:

canım çok haklısın.ben iyiniyetli oldukça o hep suistimal ediyor.bide ne cimriliğini, ne cinsliğini, nede çapkın bakışlarını kabul ediyor.ben şikayet edincede ''ne kocalar var işten direk kumara kadına kıza giden eve gelincede bi güzel dayak atan.sen daha ne istiyorsun'' diyor.klava:
ben kötü olsam zaten hayatta geçinemezdik biz..onun da dediği gibi onu kimse çekmez.tamam öyle kumarı falan yok,işten çıkınca evine gelir,bizimle ilgi alakasıda eh işte ama psikolojik baskı uygulayan bu sözlere ,davranışlara dayanmakta hakketen peygamber sabrı istiyor walla..herşey onun istediği gibi olunca çok iyiyim.bişeyini eleştirdinmi çok kötüyüm.sabit bu adam sabit kafalı...ne biliyorsa o ötesi yok.kimse bişey bilmiyor.herşeyi o biliyor..:1no2:sen benim dediklerimi yap bana zıt düşme her dedi
ğimi onayla,böyle gül gibi geçinip gidelim işte.yaklaşımı bu..

offf patladım yine.kusura kalmayın arkadaşlar yaa..senağlamasenağlama

ama bişey daha söyliyimmi biliyorum uzun oldu ama.dün gece bir sese uyandık eşimle.gecenin 2:30 u falan saat..sesleri duyuyoruzda diğer apartmanın önündeydiler sanırım.adam içkili belli küfürler falan.bir bağarıyor ama amanın ..sen benim çocuklarımın anası değilmisin lan..kadın yalvarıyor walla bilmiyordum falan diye..bu arada çat çut sesler geliyo .apatman önünde dövüyor kadını .kadın da bağaırmaya başldı.ne vuruyosun be hayvan..adam kesicem lan kendimi falan demeye başladı..tabi o satte sessizlikte seslr yankılanıyo..kapattık camımızı ama sabaha kadar uyuyamadım.polisi arasak dedim eşime.boşver şahitliklemi uğraşacaksın bu satte.daha konuyu bile bilmiyoz, hatta sadce seslerini duyduk dedi.bizim sitedede ilk defa böyle bişiye şahit olduk.kim olduklarını çok merak etim ya..yeni taşınanlardan biri olmalı..

çok üzüldüm yaa.senağlamasenağlama kıslar eskilere gitiitm.benim ailemde anem ve baabam arasında çok sık yaşanırdı bu durum.senağlamasenağlamaşimdi böyle bir ailem olmadığına da sewindim doğrusu.eşim ne olrsa olsun acizlik bu adamın yaptığı diyordu..yinede halimize şükrettim bak ne aileler yaşantılar var dedim kendi kendime...haklılık payı var galiba hakketen eşimin diye düşündüm.ama sadece bazı konularda ve biraz..:çok üzgünüm:

canlarım artık bu sorunu hallettim.bilgilerinize çok teşekkürler.yaptım öle bişi çıkmadı.ama ben daha dururmuyum.bilgisayarcı çağırdım,baktı virüs dedi.internett kulanıcaılarının%99unda olan çokda zaralı olmayan bir adware kayıt edilen cookiesler var dedi.onları sildi güya.

benim içim yine rahat etmedi.çünkü acemi birine benziyodu.ne yaptım.?;bi güsel googleden araştırdım.spybot diye bi casus vürüs temizleme ve aynı zamanda eşzamanlı koruma sağlıyan bir programı indirdim.yeniden arattım.bikaçtane daha tracking cookies,adware buldu.hepsini temizledim.şuanda içim rahat pcde bişey olmadığına eminim artık..hemen farketti zaten.pc çok yavaşlamıştı.şimdi çok iyi.sizede tavsiye edrim kıslar bu programı.artık benden habersiz kimse casusfalan yükleyemeyecek..:jeyyar:Çok üzgünüm çoook

tabi benimki bu ne ya yeni ne yükledin diye hemen farketti cin..kasıyodu ya virüsleri temizledim canım artık sayfa geç açlıyo diye sinirlenmeyeceksin tatlım dedim..yerimseniben:teselli:

canım ama casus programları truva atları felan virüs olarak da inebiliyor ben de arada aratıyorum iş yerindeki bilgisayarımı da ordan biliyorum bunlar genelde şifreleri felan ele geçirmek için kötü niyetli insanalarca gönderilmiş oluyor

yok canım daha fazla birşey yazıp yollamaya gerek yok. belkide kadından öğrenmiş bile olabilir onun olmadığını.

başka ne çözüm olabilirki bulman için. takip uzun iş ve yorucu iş hayatım.

eşinin telefon hattı faturalımı?

ayrıntılı düökümanda çıkabilir . eğer düöküman gelmiyorsa eşine sadece fatura miktarı geliyorsa, eşinin cebinden gece ara müşteri hizmetlerini, ayrıntılı döküman istiyorum dersin, orda çıkar numara varsa eğer

yine bakar düşünürüz birşeyler.

ben netten biraz araştırırım senin için yine.

Dun okudum yazıları ve cok sinirlendim.Bugun sakin kafa ile tekrar düşündükten sonra bence kocan arkadaşina senden daha yakın geldi.tabi bu yakınlığın boyutunu tam anlayamıyoruz suan ama sen kapıdayken arkanda arkadaşin varken aralarında garip bir iletişimin olduğu ikisinin de sırıtmalarından belli.ki sırıttıklarına gore pimanlık yok gibi.sanki ikiside kendini heyacana bırakmış senin yanında da oldukça temkinli olmaya çalişiyorlar artık.cunku senin bişeylerin farkında olduğunu biliyorlar.

Artı kocana nedense hiç guvenmedim.senle konuşurken bıyık altından gulmesi belli ki bişeylerden zevk alıyor.ayrıca yolda milleti suzmesi de oyle basit bişey gibi gorunmemeli.Ki sen diyorsunya seytan tüyü mü var herkesi cekiyor.demekki davet eden bir yapısı var.bunun da esprili olmakla alakası yok bence sıcak kanlı olmakla da yok.bir kadın zarf atar erkek vevap verirse ustune düşer.

Ayrıca sana neden harçlik birakmıo onu da anlamadım.çok cin gordum kocanı hem senin elini kolunu bağlio.hem kendisine muhtac hale bırakıo.

normalde bunları yazmazdıım şuan seni bunlarla kurtlandırıp drek ailene hayatına da yansımasını istemezdim ama işler şuan cok ciddi boyutta olabilir.kadının da haberi var kocanla konuşmuşlar ki artık temkinli davranıo.bir de şu iki msj olayı da cok kafa kariştirici.

ne kadar sabirlisin canim. kadinin sizin ile tatil planlari falan yaptigini simdi okudum ve hayret ettim.ne kadar rahat bu kadin .anlasilan oyle imadan falan anlamayacak gibi.zorla seni yuzune getircek.sen olaylar cirkinlesmeden hallolsun diye sabrettikce seni hala saf yerinemi koyuyor..ben olsam coktannn kocamin basina dunyayi yikmistim inan.nasil sabirli olabiliyorsun bu kadar.. ama hala aklimin bir kosesinde de acaba gercekten aralarinda bir sey yokmu ki diyede geciyooo..

cnm eşimin ayrıntısı geliyo zaten ewe ama bişey yok şimdilik.:sm_confused:yanlız mesai arkadaşlarından biri diyoki'' bazı adamların çevremizde üç hattı birden var karısı haricinde iki kadını daha idare ediyo..her biri için bir hat almış..iş yerinde dolabında saklıyo hatları..'':1shok:çok sıkıştırdım benimkimi diye söyleyen adamı ve eşini yok ya kesinlikle değil başkası dediler.. söylediniz madem adını söyleyin.yok söylemicektiniz hiç sölemeseydiniz de içime kurt düşmeseydi dedim.yok seninki walla yapmaz, yapmıyo öle şeyler falan dediler.

benimkinin iş yerine gittimde dolabını bayağı bi karıştırdım :jeyyar:ama benimki başımdan ayrılırmı..işine gelmedi çok karıştırmam dur bozuyosun düzenimi falan.. fazlasına izin vermedi.bişeymi arıyosun neye bakıyosun dedi.:1closedeyes:verseydi;kıyafetlerinin ceplerine kadar bakacaktım..sengözlerimebaksanab

teşekkür ederim canım ilginize..a.s.

canım bu kadar kafa karıştırıcı izlenim yaşamasaydım zaten olayı şimdiye çözmüştüm ..kafam karm karışık yaa.ne düşünmem ne yapamam gerektiğini kestiremiyorum sağlıklı düşünemiyoırum artık..böyle cin bi adamla baş etmek kolay deil..ben kiminle evlenmişim meğer..benneyaptımki:1closedeyes:

harçlık konusuna gelince gerçekten çok kızdığım konulardan biri..o kadar rahat ki adam ihtiyacın olursa olur dünyanın sonu deil ya..ew hanımıyz ewde oturuyoruz diye hiç mi paraya ihtiyacımız olmuyo demi ama.empati yoksunu,gamsız ,bencil ne olacak

canım o tatil işi şöyleymiş;kadının eşi yani eşimin kankisi sanırım ilk defa eşine sormadan böyle bi teklif yapmış eşime..eşimden tamam yanıtını alamadığı içinmi yoksa kadın kızdığı içinmi bilmiyoruz bi daha teklif etmeyip tatili yanlız ailecek yapacaklarından bahsetmiş..

sabır olayına gelince abartmıyorum gerçekten çevremdeki herkes bende (töbe haşaa! )peygamber sabrı olduğunu söylüyor..

ama dünyayı eşimin başına yıkacak baris bi olay (tepki veremeyip ölece kaldığım ayak ayağa olayı hariç)bir kanıtım yok..:sm_confused:çok çelişkili yaşananlar farkındaysan..emin olursam ama tabiki o sabırın zerresi kalmayacak .bende..

cnm son durum nedir

son duruma gelince şu anda gerçekten
çok hastayım ,yorgunum,uykusuzum kızlar..bu yağmur çamurda kendimi unutup bu halde gerçekten takibe çıkamayacağım ki zaten bu bikaç gün eşimin mesaiden kaytarma durumu mümkün deil gibi görünüyo çok yoğun yane..sositosositoamanın buna bile sewinirim oldum artık..:bbo:laelaelaelaelae

ama dünkü bi gelişmeyi anlatayım size ;

ailecek çocuğumuzun okuluna gitiyoduk.bi mesai arkaşı eşimi aradı..malum kadının kocasını aramış.yani eşimin kankisini ulaşamamış..acil ne olur abi sen ulaş bana dön dedi eşime.eşimde kankim cvp vermiyo dur yengeyi arayım.sen konuş söle dedi bana..yok şimdi diğer operatör çok yazmasın bahanesiyle sen konuş uzatmadan dedim.çünkü eşim telinin sesini araba kullandığı için dışarıya vermişti.sengözlerimebaksanabkadın eşime yine abi diye hitap etti.konudan kısaca bahsettikten sonra kapatırkende bana selam söyledi.konuşmaları ses tonu bana çok normal geldi amatabii ki o saatte eşimin benim yanımda olabileceğini bildiği içn tedbirli bir konuşmada olabilir..CADIARZU

ve bu arada bizim siteden eve geçme çabalarına eşim yardım etmek isterken ben kızdığım için ne konuştular bilmiyorum şimdilik bu konuyu tekrar açmadılar..

hı bide eşim kendisine giden ama okumadığı mailden sonra msn sinin parolasını falan hatırlamaları açık bırakırdı.ben açıp direk bakardımsengözlerimebaksanab.kapatmış .şimdi.parola istiyor..ama parolasını değiştirmemiş.aynı girebiliyorum hala..

en önemliyi unutmuşum arkadaşlar..gçen eşimin pantolonu yıkmadan önce ceplerine baktım.bi fiş çıktı.eşim ve kenkisinin işe gittiği akşam bu kadınların ordaki bimden alınmış bebek bezi ve yoğurt..nedense eşimin kartından çektirilmiş..saatine baktım.. satte şu açıdan normal değil gitikleri işe önceden gidip bazı düzenlemeler yapmalrı gerekiyoo..öğle satinde çıktı evden ..kankisini evinden alıp(bu arada kankisi hep geç hazırlandığı için orda girip uzun bi süre onu bewkliyo.bende erken gitme ozaman diyorum.''hazırlan dedim.bu sefer hazırlanmıştır gideyim bir sürü işimiz var geç kalmıyım'' diyo .hep bu konuda tartışıyoruz..)gitmişlermiş.ama fişin saati akşam 18 civarı..

eşime fişi gösterip sordum.
-BİZİM YENİ BİR BEBEĞİMİZ Mİ OLDUDA BENİM HABERİM YOK dedim...,çok şaşırdı.ne diyosun ya diye..fişi gösterince.
-burada o akşam bebek bezi aldığın yazıyoda dedim.tabi arkasından beklediğim cvp geldi.
-hıı onu kankimle beraber aldık ewe bıraktık.lazımmış yenge istemiş dedi.
-kendisi alsaymış ya çok yakın zaten bim ona dedim.sana ben desem hayatta kalkıp gelmezsin işini bırakıp yalanmı dedim..
-peki neden sen ödedin dedim.-
-yanında yoktu benden rica etti sonra veririm diye tamam dedim.
-peki ben şurda ölüyom diye tel. etsem yok işim çok gelemem diyebilen yapıdaki sen nasıl oluyoda bi tek bez lazım lafıyla gittin o satte işi gücü bırakıp.dedim..helal olsun walla tek lafıyla size işi gücü bıraktırıyo.eşi hadi neysede seni nasıl ikna etti..dedim.
-hayret bişey yaa..olayları böle kafanda büyütüp benimle tartışmaya girme dedi.
-sadece cvp istiyorum geçiştirme bu laflarla dedim.
-sen benim ceplerimimi karıştırıyorsun dedi.
-hee ceplerinimi karıştırıyom bi itirazın mı var .her zamanki gibi sadece yıkamadan önce ceplerine baktım.sen konuyu dağıtma, soru soran taraf benim şuanda cvp ver dedim .
-ben sana hiç bişey söylemiyorum artık yaa. dedi.

böyle tartıştık ve sustum..

son durumlar bunlar kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…