- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Tuvalet kağıdı 60 lira olmuş.
Yumuşak ağaç yaprağı.enter.
Sus sus hatırlatmaSen bi de kırtasiye ürünlerini gör.
Boyalar gramajı düşürülmüş, kalitesi daha bktan hale getirilmiş halde zam yedi. Bu zammın üstüne, bi de yaklaşan okul zamanı zammını yedi. Ohhh yansın gecelerr.
Sus sus hatırlatma
Daha bunun test kitabı,yardımcı kitabı ıvır zıvırı
+1Sen git ,o gitsin ,bu gitsin ,ülkemiz gelen araplara yada kafa kesengillere mi kalsın ? Ülke benim ,toprak benim ,daha çok çalışıp ,bu ülkeye ne katabilirimi mi düşünmek lazım acaba ?! Bide kaçınca ülkemizde bulunan ve mevcudiyetlerini giderek arttıran tayfanın sınıfına dahil olmuyor muyuz ? Gittiğimiz ülke sanki bize kucak açacak ..sen gelenler için ne düşünüyorsan onlar da senin için onu düşünecek ..azınlık olmaktansa ülkemin bayrağının altında çoğunluk olup , onu daha ileriye taşımak için elimden gelenin fazlasını yaparım .
Neden su an savasta miyiz hanimefendi? Yoksa yillardir magdur edebiyatiyla ciktiklari koltuklardan bir turlu inmek bilmeyenlerin milyonluk saraylarinin, zirhli mercedeslerinin, bilmem kac bin dolarlik cantalarinin, zencefilli somonlarinin finans kaynagi gorevinde miyiz?Dimi bir tanecik ömrümüz var! "Niye o bir tanecik! ömrümu de savasta can vererek harcayayim", dedi mi acaba atalarımız? Bence sizin zihniyet gitsin zaten ya. Söylenmekten başka ülkeye faydası olmayan insanlarsiniz.
Ben yesil cayimi alip geldim. Hadi sen zorlaniyormussun kovacagzim,ben saygi duymuyorum bazi kisilere. Sadece bunu dile getirmiyorum o kadarBen bir kahve yapayim kendime :)
Özellikle oy verenlerin fikrini cok merak ediyorum ve dahası bir kac ay sonra daha da merak ediyorum :)
Bazen saygi duymakta cok zorlaniyorum artık...
Saka yapiyorsun yok artikTuvalet kağıdı 60 lira olmuş.
Yok çok ciddiyimSaka yapiyorsun yok artik
ben de tam bu yüzden ikiz bebeklerim doğunca taşındım yurtdışına bu sene.Ben de bazen, idealist anlarımda sizin gibi düşünüyorum ama sonra bir tanecik ömrüm olduğu aklıma geliyor.
Anam ben selpak almayali 2 sene oluyor , familia falan aliyorum daha ucuz
Bir mevzu ancak bu kadar açıklayıcı anlatilabilrdi sadece nokta koyuyorum. .Merhaba hanımlar, sizde boğulma hissi yaşıyor musunuz benim gibi?
Her şeyin fiyatlarının fahiş bir şekilde artması, yaşam standardımın sürekli düşmesi olsun, önceden sadece denemek için aldığım şeyleri bugün bin kere düşünerek almamam olsun, ekonominin içler acısı hali ve giderek fakirleşmem beni altüst ediyor. Nefesim daralıyor.
Dahası dışarı çıktığımda hayattan daha da soğuyorum, gözleriyle insanı yiyip bitiren sapık, tek hücreli, beyinsiz organizmalar, istediğini taciz edilmeden giyememek, ortalıkta 3-4 karısıyla dolaşan suriyeliler ve onların en az 20 çocukları, her tarafta Arapça tabelalar, dükkanlar; tüm parkları ,mesire alanlarını, plajları, hastahaneleri doldurmuş olmaları... 2 milyon daha mülteci gelecekmiş, bugün internette gördüm, üstelik kafa kesen tayfayla karışık olarak. Gözlerimizin önünde toplum değişiyor.
Artık dışarı çıkmak bile istemiyorum..
22 yaşındayım. Tüm arkadaşlarım yurtdışına kaçma planları yapıyor. 2017'de 250 bin genç ülkeyi terketmiş. Ben de gitmek istiyorum açıkçası ama bölümüm pek uygun değil.(Aslında gitmek değil, sadece insanca yaşamak istiyorum). Artık nefes alamıyor gibi, sıkışıp kalmış, boğuluyormuş gibi hissediyorum.
Bana söyleyebileceğimiz herhangi umut verici bir şeyler var mı acaba? Hayatımızda iyiye giden bir şeyler hiç mi yok? Ruh sağlığımı nasıl koruyabilirim? Siz nasıl koruyorsunuz?
Sen bu devletin memuru olmuyor muydunKıyamam. :)
Ben de daha önce hiç sıcak bakmadığım Rusya'ya gitsem daha iyidir gözüyle bakmaya başladım. Yüksek lisansa başladım bittiğinde gidebileceğim yerlerin araştırmasına gireceğim. Gittikçe tek başıma dayanmak daha zor oluyor benim için.
migrostan 12Li kagit havluyu 24 liraya aldım. Selpak bambu.Tuvalet kağıdı 60 lira olmuş.
kimileri intihar ediyor kimileri de göz göre göre dolar zengini oluyor. Tahammül edilecek gibi değil.Aslinda akil,mantik ve beyin yerindeyse yine siyasete girecek konu. Haklisiniz. İnsanlarin psikolojisi iyi degil,10 gun kadar once esim bahsetmisti,sanayide borclarini odeyemeyen 3 kisi intihar etmis. Hayat cok zor ama zorlastiran da bizleriz,bizler ve secimlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?