Siz nasıl hissediyorsunuz?

Ama bizim çok güzel yollarımız var(!)

Yakında o yolları kemirmeye başlayacağız birilerinin umrunda değil. Ben de kendimden geçtim, çocuklarım için refah düzeyi yüksek bir ülkeye taşınmak istiyorum.

Tuvalet kağıdı 60 lira olmuş.
Yumuşak ağaç yaprağı.enter.

Sen bi de kırtasiye ürünlerini gör.
Boyalar gramajı düşürülmüş, kalitesi daha bktan hale getirilmiş halde zam yedi. Bu zammın üstüne, bi de yaklaşan okul zamanı zammını yedi. Ohhh yansın gecelerr.

Sus sus hatırlatma
Daha bunun test kitabı,yardımcı kitabı ıvır zıvırı

Bazen sizin gibi düşünüyorum bazen tam tersi. Bugün eşime sordum napcaz biz diye. İş kurma planım var cesaret edip yapamıyorum.2 Üniversitesi mezunuyum iş bulup gireyim desem maaşlar belli. 3 aylık bi bebeğim var bırakıp o kadar paraya çalışmak istemiyorum. Düşünürsem kafayı yicem galiba ondan dolayı düşünmemeye çalışıyorum. Geçen İlber Ortaylı’nın bi konuşmasını dinledim diyo ki Türkiye bunlardan daha büyük ekonomik krizler yaşayıp altından kalktı. Tarihle aram çok yok belli başlı konular dışında açıkcası bi fikrimde Yok sadece gerçekten öyle olduğunu umuyorum ve bununda altından kalkmamız için dua ediyorum. Eşimin mesleği yurtdışına gitmek için çok revaçta olan bi meslek adama ben hiç bi şekilde gitmem derken geçen gün gitsek mi derken buldum kendimi. Böyle düşününce de bizim gibi düşünen herkes giderse o kadar savaşılmış,kan dökülmüş,binbir emekle kurulan bu devleti başkalarına mı bırakacaz diye vicdan azabı çekiyorum. Biz Suriyeliler hakkında ne düşünüyorsak onlarda bizim hakkımızda öyle düşünmeyecek mi ? Biz onlara ülkeleri için savaşsalardı,kaçmasalardı derken bizim kaçmamız ne kadar doğru olacak Yada ? Benim kafam karışık. Akıl sağlığımı çok koruyamadım galiba ben size kolaylıklar diliyorum. Hepimiz için güzel,akıl sağlığımızın yerinde kaldığı günler gelir inşallah.

bende cok daralıyorum son gunlerde surekli bir seyleri.stoklama telasi maas nasil yetecek derdi
hep maddiyat düşünmekten sikintili hayat tarzindan mutsuz huzursuzluk var hep
eglenmek gulmwk birbirimizi sevmek guzel anilar hayal oluyor ne yazikki ne olacak bilmiyoru.

+1

Dimi bir tanecik ömrümüz var! "Niye o bir tanecik! ömrümu de savasta can vererek harcayayim", dedi mi acaba atalarımız? Bence sizin zihniyet gitsin zaten ya. Söylenmekten başka ülkeye faydası olmayan insanlarsiniz.
Neden su an savasta miyiz hanimefendi? Yoksa yillardir magdur edebiyatiyla ciktiklari koltuklardan bir turlu inmek bilmeyenlerin milyonluk saraylarinin, zirhli mercedeslerinin, bilmem kac bin dolarlik cantalarinin, zencefilli somonlarinin finans kaynagi gorevinde miyiz?
Ve emin olun bu ulkeyi mevcut durumu elestirenler kadar sevemezsiniz. Bunun icin hayatta deger verdigim her sey uzerine yemin edebilirim.

Keske sana umit dolu birseyler yazabilsem ama maalesef ayni durumdayim , biz yurtdisina cikmaya calisiyoruz , oturma iznini vs hallettik , is konusunu da oturttugumuz an gidecegiz
Maalesef burada durum icler acisi artik

Ben bir kahve yapayim kendime :)
Özellikle oy verenlerin fikrini cok merak ediyorum ve dahası bir kac ay sonra daha da merak ediyorum :)
Bazen saygi duymakta cok zorlaniyorum artık...
Ben yesil cayimi alip geldim. Hadi sen zorlaniyormussun kovacagzim,ben saygi duymuyorum bazi kisilere. Sadece bunu dile getirmiyorum o kadar

Hadi ben gecinirim bir sekilde,onlar naparsa yapsin

Bir mevzu ancak bu kadar açıklayıcı anlatilabilrdi sadece nokta koyuyorum. .

Sen bu devletin memuru olmuyor muydun

kimileri intihar ediyor kimileri de göz göre göre dolar zengini oluyor. Tahammül edilecek gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…