Hayır ayrılmak istemiyorum ayrılmayı gerektirecek bir durum yok ama hatasını görmüyor anlatıyorum olmuyor kavga ediyorum olmuyor aynı şeyi tekrarlayıp duruyor artık biraz yalnız kalıp düşünmeue ihtiyacı varSen artık ayrılman gerekirken hala nasıl küs kalabiliyorsunuz diye konu açıyorsun.
İlişkin uzatmaları oynuyor
Eski konularını biliyorum o yüzden o yorumu yaptımHayır ayrılmak istemiyorum ayrılmayı gerektirecek bir durum yok ama hatasını görmüyor anlatıyorum olmuyor kavga ediyorum olmuyor aynı şeyi tekrarlayıp duruyor artık biraz yalnız kalıp düşünmeue ihtiyacı var
Bende sevgisinden eminim biraz sussam cevap vermesem arasa açmasam düşünüp kendine gelecek ama ben kendimi tutamayıp sürekli cevap verip bak senin hatan bu diyorumGamsız olduğum için olabilir mi acaba
Çok gamsızım,umursamam.
Ama daha çok karşı tarafın pişman olup beni arayacağından kısacası sevgisinden çok emin olduğum için sessiz kalıyorum.
Biz kavga edince ben cevap vermiyorum,kapıya kadar geliyor,annemi arıyor. :)
Sorun da burada. Ayrilamayacagini bildigi icin seni kaybetme korkusu yok. Biliyor ki agzin ayrilalim dese de sen hep telefonun ucundasin. Neden caba sarfetsin ki... Sanirim sen kendini sevmiyorsun ki bu eziyete kendini reva goruyorsun. Adam dengesiz, memnuniyetsiz... bu durum senin de psikolojini, dengeni bozuyor. Once kendini sevMerhaba hanımlar sevgilimle tartıştık ben onun hatasını tattlı dille anlatmaya çalıştım olmadı kavga ettim olmadı hatalarımızı anlayınca konuşalım dedim olmadı. Bana karşı sürekli şikayetçi memnuniyetsiz. Bende bugün artık ben yokum madem böyle düşünüyorsun hayatını güzelleştir dedim. Mesaj attı ama sadece şş yazdı. Siz nasıl küsüp sessiz kalmayı başarıyorsunuz mesajlara cevap vermeden durabiliyorsunuz. Benim sürekli onu arayasım var. Bana biraz akıl verin.
Hayır aslında basit bir konu ama ilk başta tam anlamıyla küsüp sussaydım böyle olmazdı ben hep uzun uzun yazdm anlattım ama anlamadıNostalji yaptirdiniz ) sessiz kalamazdim tabi cok cok ciddi meseleler degilse!
Bende engelledim bana smsten yazdı sadece" şş "ama buna zaten diyecek bişeyim yok ne diyim ki bu lafına.Engelliyorum ben her yerden.
Sinirim geçince kaldırıyorum engeli.
Eğer kızgınsam, yolda karşılaşsak bakmadan geçerim. Sonra kızgınlığım geçince konuşurum.
Benimki bir ilişki felsefesi. Artık alıştım böyle yaşamaya. Önceden çok korkardım soğur mu, gider mi, öyle mi böyle mi.
Şimdi kalan sağlar benimdir.
Iyide siz medeni olanı yapiyorsunuz olmasi gereken ama bunu sert bir tepki almadan tekrarliyorsa umursamiyordur...Hayır aslında basit bir konu ama ilk başta tam anlamıyla küsüp sussaydım böyle olmazdı ben hep uzun uzun yazdm anlattım ama anlamadı
Çok sinirliysem cevap vermeden duramayacak durumdaysam bir tane uyku ilacı içiyorum ve uyuyorum. Kalktığımda pamuk gibi olduğumdan dolayı arıyorum ve sakince sorunlarımızı konuşup anlaşıyoruz. Tabi bu bizim ilişkimiz için geçerli,bizim ciddi bir ilişkimiz var o yüzden ne olursa olsun sonunda aşkımız kazanıyor.Bende sevgisinden eminim biraz sussam cevap vermesem arasa açmasam düşünüp kendine gelecek ama ben kendimi tutamayıp sürekli cevap verip bak senin hatan bu diyorum
Adamlar bıkıyor bundan bir süre sonra. Nasıl olsa konuşuyor bişeyi yok işte diyip düşünmüyorlarBen küsüyorum ama susarak değil dırdır ederek. :)
Sinirin geçince sen de ona şş diye yazarsın.Bende engelledim bana smsten yazdı sadece" şş "ama buna zaten diyecek bişeyim yok ne diyim ki bu lafına.
Dün bana dedi hatalarımı düşündüm bende hemen sinirleniyorum kırıcı oluyorum sert davranıyorum. Peki dedim yumuşadım ertesi sabah yine aynı tepkileri verdi. Ben de böyle davranmak zorunda kaldım sizce ne zaman cevap vereyimIyide siz medeni olanı yapiyorsunuz olmasi gereken ama bunu sert bir tepki almadan tekrarliyorsa umursamiyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?