- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Ben bile bıkıyorum kendi dırdırımdan. :/ evet çözüm yolu bu değil.Adamlar bıkıyor bundan bir süre sonra. Nasıl olsa konuşuyor bişeyi yok işte diyip düşünmüyorlar
Değiştirmek istemiyorum yaptıklarını bir sorgulasın ya benim de şu hareketim yanlışmış artık dikkat edicem demesini istiyorum. Bahsettiğim hareketi aniden sinirlenip kırıcı olup sonra pişman olmask . Ama bu sefer pek pişman da olmadı.Sinirin geçince sen de ona şş diye yazarsın.
Bu şekilde onu değiştirebileceğini düşünüyorsan, yanılıyorsun.
Ya olduğu gibi kabul et ve kızdığın zaman uzak dur bir süre ya da kes at, numara değiştir.
Sizce ne zaman konuşmalı ne zaman cevap vereyimBen bile bıkıyorum kendi dırdırımdan. :/ evet çözüm yolu bu değil.
Merhaba hanımlar sevgilimle tartıştık ben onun hatasını tattlı dille anlatmaya çalıştım olmadı kavga ettim olmadı hatalarımızı anlayınca konuşalım dedim olmadı. Bana karşı sürekli şikayetçi memnuniyetsiz. Bende bugün artık ben yokum madem böyle düşünüyorsun hayatını güzelleştir dedim. Mesaj attı ama sadece şş yazdı. Siz nasıl küsüp sessiz kalmayı başarıyorsunuz mesajlara cevap vermeden durabiliyorsunuz. Benim sürekli onu arayasım var. Bana biraz akıl verin.
Merhaba hanımlar sevgilimle tartıştık ben onun hatasını tattlı dille anlatmaya çalıştım olmadı kavga ettim olmadı hatalarımızı anlayınca konuşalım dedim olmadı. Bana karşı sürekli şikayetçi memnuniyetsiz. Bende bugün artık ben yokum madem böyle düşünüyorsun hayatını güzelleştir dedim. Mesaj attı ama sadece şş yazdı. Siz nasıl küsüp sessiz kalmayı başarıyorsunuz mesajlara cevap vermeden durabiliyorsunuz. Benim sürekli onu arayasım var. Bana biraz akıl verin.
Her zaman böyle değildir sen başıma gelen en güzel şeysin benim huzurumsun der ama son bir kaç gündür memnuniyetsiz hepsizde alışkanlık olmus bence aramak mesaj atmak falan
o kadar seyden sonra ss ne allah askina
tabi okuzse okuzun birden dile gelmesi de beklenemezdi degil mi? yavas yavas dillenecek
kusura bakmayin da memnuniyetsiz insan asla memnun olmuyo ugrastiginizla kalcaksiniz
Şş’ nin bir anlamı var mı? Sizden sürekli şikayetçi ise ona biraz yokluğunuzu hissettirin.Merhaba hanımlar sevgilimle tartıştık ben onun hatasını tattlı dille anlatmaya çalıştım olmadı kavga ettim olmadı hatalarımızı anlayınca konuşalım dedim olmadı. Bana karşı sürekli şikayetçi memnuniyetsiz. Bende bugün artık ben yokum madem böyle düşünüyorsun hayatını güzelleştir dedim. Mesaj attı ama sadece şş yazdı. Siz nasıl küsüp sessiz kalmayı başarıyorsunuz mesajlara cevap vermeden durabiliyorsunuz. Benim sürekli onu arayasım var. Bana biraz akıl verin.
Dese de yine yapacak. Siz koyduğunuz tavrın, karşı tarafta bir ağırlığı olsun istiyorsunuz ama nereye kadar.Değiştirmek istemiyorum yaptıklarını bir sorgulasın ya benim de şu hareketim yanlışmış artık dikkat edicem demesini istiyorum. Bahsettiğim hareketi aniden sinirlenip kırıcı olup sonra pişman olmask . Ama bu sefer pek pişman da olmadı.
Sürekli kavga veya tartışma olan bir ilişkiden hayır gelmezMerhaba hanımlar sevgilimle tartıştık ben onun hatasını tattlı dille anlatmaya çalıştım olmadı kavga ettim olmadı hatalarımızı anlayınca konuşalım dedim olmadı. Bana karşı sürekli şikayetçi memnuniyetsiz. Bende bugün artık ben yokum madem böyle düşünüyorsun hayatını güzelleştir dedim. Mesaj attı ama sadece şş yazdı. Siz nasıl küsüp sessiz kalmayı başarıyorsunuz mesajlara cevap vermeden durabiliyorsunuz. Benim sürekli onu arayasım var. Bana biraz akıl verin.
Bir gün öyle bir gün böyle, dengesiz demek ki, çok yorar siziHer zaman böyle değildir sen başıma gelen en güzel şeysin benim huzurumsun der ama son bir kaç gündür memnuniyetsiz hep
Dün bana dedi hatalarımı düşündüm bende hemen sinirleniyorum kırıcı oluyorum sert davranıyorum. Peki dedim yumuşadım ertesi sabah yine aynı tepkileri verdi. Ben de böyle davranmak zorunda kaldım sizce ne zaman cevap vereyim
Şş demesi yani küsme işte sanki ne var konuş artık demesiŞş’ nin bir anlamı var mı? Sizden sürekli şikayetçi ise ona biraz yokluğunuzu hissettirin.
Hayır dengesiz değil insanız hepimizin zamanla farklı davrandığı zamanları olurBir gün öyle bir gün böyle, dengesiz demek ki, çok yorar sizi
Her zaman böyle değildir sen başıma gelen en güzel şeysin benim huzurumsun der ama son bir kaç gündür memnuniyetsiz hep
Her zaman böyle değildir sen başıma gelen en güzel şeysin benim huzurumsun der ama son bir kaç gündür memnuniyetsiz hep
Ben çok taviz verdim o yüzden şimdi biraz çekiyorum kendi yaptığımı bende artık taviz vermicemvalla benim esim de sevgiliyken boyleydi evlendik ömrümü yedi
ben sizin gibi alttan alan biri olsam tepemden de inmezdi
hep haklıdır hep bi bahanesi de vardir sacmaliklarina
ama huyumu bildigi icin hataliysa gelir karsima; bana soyle soyle yaptigim icin kizdin, haklisin oyle yapmamam gerekiyodu bundan sonra yapmam ve daha dikkatli olurum der.cogu zaman da tekrarlamaz sozunu tutar
kalp kırıp da ss yazmak ne mana
bide benim esim de bu dunyada senden baska neyim var benim sen benim omrumsun bilmem ne konusur durur da ben lafa bakmam, tavrina hareketine bana davranisina bakarim
su an cocugumuz var ama cocuk icin evlilik surdurmem, kimse vazgecilmez degildir. bunu esim de bilir ayagini denk alir
Valla canım benim bu konuda aklım kendime yetmiyor. Evliyim ama farketmez sevgiliyken de aynıydık. Güzellikle anlatıyorum, kötülükle anlatıyorum yok düzelme yok. Bazen farklı dil mi konuşuyoruz acaba diyorum. Bir de benim eşim sözde hak verir, tamam der ama aynı tas aynı hamam. Hiçbir şeyi değiştiremedim onda. Konuşmaktan da vazgeçemedim. Öfke nöbeti haline geldi artık konuşmalarım. Ve konuşmamın çok boş olduğunu da biliyorum. Artık sadece rahatlamak için konuşuyorum. Ya insanlar değişmiyor olduğu gibi kabul etmek lazım yada çekip gitmek ya da benim eşimde problem var veya ben doğru taktiği hala bulamadım. Kusura bakma konunda kendi sorunlarıma daldım ama doluyum biraz :))Ben küsüyorum ama susarak değil dırdır ederek. :)
Ben çok taviz verdim o yüzden şimdi biraz çekiyorum kendi yaptığımı bende artık taviz vermicem
Ya işte adam rahat nasıl olsa gitmez trip atıyor diyor. Burnu sürtsün korksun kaybetmekten.ya ciddi soyluyorum kendinizi ayrilmamak icin ikna etmeye calismadan objektif bakacak biriyle bi konusun
bu kadar seyden sonra insanla dalgagecer gibi ss nedir
neyin ne oldugunu biliyosa güzelce aciklamasini yapar senden yuz yuze ozur dilemek istiyorum diye de ekler
siz cok simartmissiniz bence sizin konusup barisacaginizi bildigi icin rahat rahat takiliyo
yazmayin gerekirse engelleyin bi dusunun bu adamla hayat gecer mi
Ya işte adam rahat nasıl olsa gitmez trip atıyor diyor. Burnu sürtsün korksun kaybetmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?