Siz nasıl sessiz kalabiliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değiştirmek istemiyorum yaptıklarını bir sorgulasın ya benim de şu hareketim yanlışmış artık dikkat edicem demesini istiyorum. Bahsettiğim hareketi aniden sinirlenip kırıcı olup sonra pişman olmask . Ama bu sefer pek pişman da olmadı.

sizde alışkanlık olmus bence aramak mesaj atmak falan

o kadar seyden sonra ss ne allah askina

tabi okuzse okuzun birden dile gelmesi de beklenemezdi degil mi? yavas yavas dillenecek

kusura bakmayin da memnuniyetsiz insan asla memnun olmuyo ugrastiginizla kalcaksiniz

sizde alışkanlık olmus bence aramak mesaj atmak falan

o kadar seyden sonra ss ne allah askina

tabi okuzse okuzun birden dile gelmesi de beklenemezdi degil mi? yavas yavas dillenecek

kusura bakmayin da memnuniyetsiz insan asla memnun olmuyo ugrastiginizla kalcaksiniz

Her zaman böyle değildir sen başıma gelen en güzel şeysin benim huzurumsun der ama son bir kaç gündür memnuniyetsiz hep

Şş’ nin bir anlamı var mı? Sizden sürekli şikayetçi ise ona biraz yokluğunuzu hissettirin.

Dese de yine yapacak. Siz koyduğunuz tavrın, karşı tarafta bir ağırlığı olsun istiyorsunuz ama nereye kadar.

Umursamaz kalmanız sizin sağlığınız için de daha iyi ama sizin de mizacınız böyle.
Telkin ederek olmuyorsa, psikiyatri desteği alın ikiniz de.
Sonuçta bir arada olmak isteyen iki insansınız, bu durumu hafife almayın.

Sürekli kavga veya tartışma olan bir ilişkiden hayır gelmez
Ya hep olmalı ya hiç.

verme.
yahu haklı olup neden hala aramaya, cevap vermeye çalışıyorsunuz?
haklıysam hayatta aramam suçlu insan habire habire arar.

Her zaman böyle değildir sen başıma gelen en güzel şeysin benim huzurumsun der ama son bir kaç gündür memnuniyetsiz hep

valla benim esim de sevgiliyken boyleydi evlendik ömrümü yedi

ben sizin gibi alttan alan biri olsam tepemden de inmezdi

hep haklıdır hep bi bahanesi de vardir sacmaliklarina

ama huyumu bildigi icin hataliysa gelir karsima; bana soyle soyle yaptigim icin kizdin, haklisin oyle yapmamam gerekiyodu bundan sonra yapmam ve daha dikkatli olurum der.cogu zaman da tekrarlamaz sozunu tutar

kalp kırıp da ss yazmak ne mana

bide benim esim de bu dunyada senden baska neyim var benim sen benim omrumsun bilmem ne konusur durur da ben lafa bakmam, tavrina hareketine bana davranisina bakarim

su an cocugumuz var ama cocuk icin evlilik surdurmem, kimse vazgecilmez degildir. bunu esim de bilir ayagini denk alir

valla benim esim de sevgiliyken boyleydi evlendik ömrümü yedi

ben sizin gibi alttan alan biri olsam tepemden de inmezdi

hep haklıdır hep bi bahanesi de vardir sacmaliklarina

ama huyumu bildigi icin hataliysa gelir karsima; bana soyle soyle yaptigim icin kizdin, haklisin oyle yapmamam gerekiyodu bundan sonra yapmam ve daha dikkatli olurum der.cogu zaman da tekrarlamaz sozunu tutar

kalp kırıp da ss yazmak ne mana

bide benim esim de bu dunyada senden baska neyim var benim sen benim omrumsun bilmem ne konusur durur da ben lafa bakmam, tavrina hareketine bana davranisina bakarim

su an cocugumuz var ama cocuk icin evlilik surdurmem, kimse vazgecilmez degildir. bunu esim de bilir ayagini denk alir

Ben çok taviz verdim o yüzden şimdi biraz çekiyorum kendi yaptığımı bende artık taviz vermicem

Ben küsüyorum ama susarak değil dırdır ederek. :)
Valla canım benim bu konuda aklım kendime yetmiyor. Evliyim ama farketmez sevgiliyken de aynıydık. Güzellikle anlatıyorum, kötülükle anlatıyorum yok düzelme yok. Bazen farklı dil mi konuşuyoruz acaba diyorum. Bir de benim eşim sözde hak verir, tamam der ama aynı tas aynı hamam. Hiçbir şeyi değiştiremedim onda. Konuşmaktan da vazgeçemedim. Öfke nöbeti haline geldi artık konuşmalarım. Ve konuşmamın çok boş olduğunu da biliyorum. Artık sadece rahatlamak için konuşuyorum. Ya insanlar değişmiyor olduğu gibi kabul etmek lazım yada çekip gitmek ya da benim eşimde problem var veya ben doğru taktiği hala bulamadım. Kusura bakma konunda kendi sorunlarıma daldım ama doluyum biraz :))

Ben çok taviz verdim o yüzden şimdi biraz çekiyorum kendi yaptığımı bende artık taviz vermicem

ya ciddi soyluyorum kendinizi ayrilmamak icin ikna etmeye calismadan objektif bakacak biriyle bi konusun

bu kadar seyden sonra insanla dalgagecer gibi ss nedir

neyin ne oldugunu biliyosa güzelce aciklamasini yapar senden yuz yuze ozur dilemek istiyorum diye de ekler

siz cok simartmissiniz bence sizin konusup barisacaginizi bildigi icin rahat rahat takiliyo

yazmayin gerekirse engelleyin bi dusunun bu adamla hayat gecer mi

Ya işte adam rahat nasıl olsa gitmez trip atıyor diyor. Burnu sürtsün korksun kaybetmekten.

Ya işte adam rahat nasıl olsa gitmez trip atıyor diyor. Burnu sürtsün korksun kaybetmekten.

bence yol verin yurdumda kiymet veren sevginizin emeginizin karşılığını bulacağınız adamlar var

evlenince s olan sorunlar xl oluyo
erkekler degismiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…