- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi meredithgrey
-
2000 lira maaş var burada.Ben her izne geldimmi göruyorum hanfendi kimse eksik degil hic bir seyden Tr ekonomisi gayette Normal bence
Mesela 600 euro kira iyi. Burda bulamazsınız 600 liraya bulsanız küçük sobalı uzak vs oLur. Belki de tek kadının yaşaması için uygun olmaz. Marketin hele 400 tutması baya uçuk olur aylık burda. 200e elektrik su gaz düşünemiyorum.bile. yani fiyatlar çok degol ama maaşınız düşük gibi. Yaşadığıniz ülkenin asgari ücreti mı o. Yoksa yarim gün falan mı çalışıyorsunuz.. Yani burda 1600tl alan biri alsa tek başına geçinemez. Keşke şunları yazmasanız örnek diye. En azından sürünüyoruz burda vs diyerek karşılaştırma yaparkenBen buna gülerim hayır hanfendi burası ordan uzakta
Ya evet gökten yagıyor eurolar toplayamıyoruz nasıl anlatıym simdikTr her sey bedava böyle muhteşem hayatımız var o yüzden gelmıyoruz
Bizler dedeleeimiz zamanında burada cekti 3 kurus fazla kazanmak icin Torunlarıyız gelemedik TR bir dikili agacım olsaydı hic durmazdım emin olun!!! Kimse buranın meraklısı degil hanfendi!! Siz şükrünüzü bilin 4 senedir ezan sesi duymadım ben nasıl hasretim bir bilseniz!! Gelemiyorum cunku kıramı zor ödüyorum 1.600 euro maasla 600 euro kira veriyorum 200 euro elektrik su gaz parası aylık 300 euro da kalofer market 400 euro tutuyor hesaplı alısverisim geri kalan da saglık sıgortasına ödüyorum hadi bakalım zenginlik icinde yasıyoruz ya Avrupa keyfimiz bol ne de olsa Tr tabi gelmeyiz EUROLar gökten yagıyor!!!!
eskiden baba çalışır anne ev hanımı evde en az 3 çocuk geçinir giderlermişş.şimdilerde mümkün değil ihtiyaçlar değiştii çünkü ama bunlarda lüks değil .ben çocukken ayrı oda tablet kaynak kitaplar sinema tiyatro spor kursu jimnatik kursu özel ders dersane oyuncak lego telefon tatil masrafı yoktu ki.Amin. Ben marketlerde bebek bezi almistim. Normal paketler pahaliydi Türkiye Standartina göre. Bebek mamasi daha da pahali. Sok oldum. Euro ile alsan birsey degil,ama normal isci icin gayet cok
Bilet paramı al gelirim o zamanE gelsene o zaman gel hele gel . Su soğuk ama girince alışıyosun
Haklısın .Ben her izne geldimmi göruyorum hanfendi kimse eksik degil hic bir seyden Tr ekonomisi gayette Normal bence
KeşkeTeknelerde koy koy gezenleri görmüyorsunuz ama marketlerdeki, mağazalardaki fiyatları, faturalardaki tutarları görüyorsunuzKeşke cahil kalarak, görmeyerek bilmeyerek duymayarak çözebilsek her şeyi.
Gercekler bu bacım!! Ben tr gelip hava atan gurbetcilerdwn degilimMesela 600 euro kira iyi. Burda bulamazsınız 600 liraya bulsanız küçük sobalı uzak vs oLur. Belki de tek kadının yaşaması için uygun olmaz. Marketin hele 400 tutması baya uçuk olur aylık burda. 200e elektrik su gaz düşünemiyorum.bile. yani fiyatlar çok degol ama maaşınız düşük gibi. Yaşadığıniz ülkenin asgari ücreti mı o. Yoksa yarim gün falan mı çalışıyorsunuz.. Yani burda 1600tl alan biri alsa tek başına geçinemez. Keşke şunları yazmasanız örnek diye. En azından sürünüyoruz burda vs diyerek karşılaştırma yaparken
Ya bu üstü düğmeli kumaşı satene benzeyen ama saten olmayan genelde çizgili olan pijamalar var ya. Onlardan alayım bir tane demiştim. Çok tatlı oluyorlar:) ama yok artık dedim çıktım.Ben kendime zaten almam, geçen senelerde aldığım eskiyen tshirtler ne güne duruyor
Ama çocuk yahu, el insaf.
Pentide de öyle fiyatlar, çocuklar için indirimde olandan almıştım, aşırı aşırı ince bir penye temmuzda giydirilebilir ancak.
Bu kışlık olanlar bayağı 100 küsür lira.
Ve inanın benim geçimle alakalı bir sıkıntım yok, tuzu kuru diyorlar ya, ben almıyorum, alamıyorum, elim gitmiyor, yazık günahtır o paralarla başka birçok şey yapılır diyorum.
Ama zaten kıt kanaat olan nasıl alacak ne alacak, lcw penti defacto da artık marka ve lüks olduysa, vah ki ne vah halimize...
Hiçti bili giyitti nirmil binci.2000 lira maaş var burada.
Açlık sınırımız nedir biliyor musunuz, küsüratı geçelim 4 bin tl.
Bu açıklanan veridir, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 4 bin, yoksulluk sınırı 7 bin tl idir.
Asgari ücret 2000 tl.
Anlayabildiniz mi?
Açlık sınırı diyorum, aç aç insanlar!!!
Benle dalga geçtiğini zannediyosun ne diyim kafan buna basıyor anca sen de haklısın gurbetçi kardeşim. Senin bilet parası dediğin tutara ben burda kaç ay çalışıyorum bi hesapla bakalım ? Tatillerde gelip görgüsüzce para saçmaktan başka anladığın bi şey yok uzaktan anca konuşursunuz icraat 0Bilet paramı al gelirim o zamanmalum suan daha dun baktım 1000 euro hadi ver bakalım bedava ya bura hani 1. Euro 8 lira ya gökten yagan
Yasamadigin ulke hakkinda ne atip tutuyosun? Eorolari bozdur bozdur harca gel keyfim gel di mi bu kadar insanın akilsiz bi sen cok akıllısın zaten. Tabi sen de haklisin ödün kopuyo insanlar oralari gorcek bilcek diye di miBen her izne geldimmi göruyorum hanfendi kimse eksik degil hic bir seyden Tr ekonomisi gayette Normal bence
eskiden baba çalışır anne ev hanımı evde en az 3 çocuk geçinir giderlermişş.şimdilerde mümkün değil ihtiyaçlar değiştii çünkü ama bunlarda lüks değil .ben çocukken ayrı oda tablet kaynak kitaplar sinema tiyatro spor kursu jimnatik kursu özel ders dersane oyuncak lego telefon tatil masrafı yoktu ki.
Kesin öylesindir ben ikna oldum .Gercekler bu bacım!! Ben tr gelip hava atan gurbetcilerdwn degilim
Nedense Türkiye hayranları hep yurtdışında yaşayanlarBen her izne geldimmi göruyorum hanfendi kimse eksik degil hic bir seyden Tr ekonomisi gayette Normal bence
Ben çocuk büyüyecek ve sezonluk diye almıyorum, siz kendinize almıyorsunuz.Ya bu üstü düğmeli kumaşı satene benzeyen ama saten olmayan genelde çizgili olan pijamalar var ya. Onlardan alayım bir tane demiştim. Çok tatlı oluyorlar:) ama yok artık dedim çıktım.
eski tişört candırrrrBen kendime zaten almam, geçen senelerde aldığım eskiyen tshirtler ne güne duruyor
Ama çocuk yahu, el insaf.
Pentide de öyle fiyatlar, çocuklar için indirimde olandan almıştım, aşırı aşırı ince bir penye temmuzda giydirilebilir ancak.
Bu kışlık olanlar bayağı 100 küsür lira.
Ve inanın benim geçimle alakalı bir sıkıntım yok, tuzu kuru diyorlar ya, ben almıyorum, alamıyorum, elim gitmiyor, yazık günahtır o paralarla başka birçok şey yapılır diyorum.
Ama zaten kıt kanaat olan nasıl alacak ne alacak, lcw penti defacto da artık marka ve lüks olduysa, vah ki ne vah halimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?