- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bilet paramı al gelirim o zamanmalum suan daha dun baktım 1000 euro hadi ver bakalım bedava ya bura hani 1. Euro 8 lira ya gökten yagan
Söyleyebilirsin kurabiye123 denselamda söyleyimmi
Bir söylesen orası neresi gelip göreceğiz belki ama inatla isim söylemeyip anca kotuluyorsunuz... Söylediklerinizle ülkenin şartı tutmayacak diye çekiniyorsunuz sanırım.Sen burayı muhteşem zannediyorsan gel de gör o zaman ne diyim Ordan görmeden fikir sahibi olmak ta Ayrı dusunce
Ben 4 yıldır tr gelemedim hanfendi neden mi? Eurolar burda bize gökten yagıyor bilmiyorsunuz!!! Parayı yerden topluyoruzda o yüzden vatan hasreti cekiyorum! Tr de bir evim olsaydı ailem orda olsaydı hemen gelirdim kimsem yok Hayat burda da aynı calısıyorsun ki paran var Oturursan burda seni avrupa ne yapsın herkes Avrupa mükemmel cok iyi durum diyor hayır Her yer Aynı Bakıs Acıları farklı!! HAYATA Nasıl bakarsan öyle yasarsın Ayagını nasıl yorganına göre uzatırsan öyle mutlu olursun bence mutlu olmak her seyi lüks icinde yasamak degildir!!
Bence silin bunu bos yere ceza alicaksinzEki Görüntüle 2702048
Birtakım benzerlikler
Avrupaya kıyasla evet, mağara sayılır amaBi tek sen mi avrupa yurt disi gordum saniyosun bizler magarada mi yaşıyoruz
Aynen bence deAvrupaya kıyasla evet, mağara sayılır ama
İnsan hakları açısından bayağı mağara dönemindeyiz, belki onu kast ediyordur.
Demi evim yok diye gelmiyorlar bizim var sankiTR'de bizim de evimiz yok ki
Bence sen dalga geciyorsun bacım!! 1000 euro para benim için de kolay birikmiyor!! Tatil dedigin görgüsüzce para sacmak degil benim için senin cevrende hava atan cok gurbetci var herhalde! Oyle gördün öyle anlıyorsun sen de haklısınBenle dalga geçtiğini zannediyosun ne diyim kafan buna basıyor anca sen de haklısın gurbetçi kardeşim. Senin bilet parası dediğin tutara ben burda kaç ay çalışıyorum bi hesapla bakalım ? Tatillerde gelip görgüsüzce para saçmaktan başka anladığın bi şey yok uzaktan anca konuşursunuz icraat 0
Nesimi: TMM.rızkı veren hüdadır kula minnet eylemem,verende o alanda bizde her kapıyı gördük merak etme
Peki yasadigin yer lağam cukuru da ne demeye gittin ne demeye kaliyosun bi de buna cevap verir misinizBence sen dalga geciyorsun bacım!! 1000 euro para benim için de kolay birikmiyor!! Tatil dedigin görgüsüzce para sacmak degil benim için senin cevrende hava atan cok gurbetci var herhalde! Oyle gördün öyle anlıyorsun sen de haklısın
Siz bana neden cevap vermiyorsunuz?Bence sen dalga geciyorsun bacım!! 1000 euro para benim için de kolay birikmiyor!! Tatil dedigin görgüsüzce para sacmak degil benim için senin cevrende hava atan cok gurbetci var herhalde! Oyle gördün öyle anlıyorsun sen de haklısın
Bana da cevap vermiyo djdjjdSiz bana neden cevap vermiyorsunuz?
Ben size açlık sınırı dedim, yoksulluk sınırı dedim, saatlik çalışan birim ücreti nedir ve bununla temel gıdada neler alabiliyorsunuz dedim, nerede bunların cevapları????
Ya bu sözde gönüllü yardımseverlik yapanlardan benim cevremdede var malum partiden olan yardım kuruluşu oluyo bunlar orda yardım yapıyoruz diye gidiyorlar gezmedikleri şehir ülke kalmıyor doğal olarakda parada alıyorlar hem geziyorlar hem para kazanıyorlarevlenmeden önce 10 günde bir çocuk yurdunu ziyaret ederdim gayet haberdarım gerçeklerden.bir kaç yıldır da aynı aileden 2 ilkokul çocuğuna destek veriyorum zengin değilim elimden geleni bu .isteyen her çocuğun ödevlerine de gönüllü yardım ediyorum pandemi de daha ne yapayım sizce
Demi evim yok diye gelmiyorlar bizim var sanki
Ya atıyor biraz da. Daha yaşadığı yeri söyleyemiyor. Her şeye cevabı var ona yok. Şu saatten sonra yazsa inandırıcı da olmaz zaten. Niye yazmadığına da beni tanıyan çıkar diye der şimdi. Hen burda yaşadığım şehri geçtim semti bile yazdım nerdeyse. Beni tanıyan çıksa je yani.Peki yasadigin yer lağam cukuru da ne demeye gittin ne demeye kaliyosun bi de buna cevap verir misiniz
Beş vakit ezan sesi dinliyorsun ya işte bundan büyük servet mi var. Çok şükür diyeceksin. Birimmiş, alım gücüymüş ne gerek var. Çok şükürSiz bana neden cevap vermiyorsunuz?
Ben size açlık sınırı dedim, yoksulluk sınırı dedim, saatlik çalışan birim ücreti nedir ve bununla temel gıdada neler alabiliyorsunuz dedim, nerede bunların cevapları????
Demekki bu yalakalik ondan simdi anladimmYa bu sözde gönüllü yardımseverlik yapanlardan benim cevremdede var malum partiden olan yardım kuruluşu oluyo bunlar orda yardım yapıyoruz diye gidiyorlar gezmedikleri şehir ülke kalmıyor doğal olarakda parada alıyorlar hem geziyorlar hem para kazanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?