Siz nasıl yazmadan duruyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tam bi kindarım hayatta aramam yazmam aşkımdan ölsem de. Bazen şeytan dürtüyor. Hemen derse gömülüyorum

Gördüğüm en güzel yorumlardan birtanesi

Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Ben de senin gibiyim..Böyle yazarım yazarim yazarım..Benimki de bir sey yazmiyor daha fazla sinirlenmeyeyim diye ama ona daha çok sinirlenip daha çok şey yazıyorum

Bana yenilmiş hissettireceği için kıymetimi düşürür diye yazmazdım ben. Akrep olmana şaşırdım asıl akrep ketumdur ve sabırlıdır. Ben yayım senin de koç ya da ikizler olmanı beklerdim onlar genelde tutamaz kendini

Benim yukselen koc cocuk gibiyim hirs mirs tmm eyvallahta o aklima dusenlerin hepsi soylenecek butun nefret kin kusulacak baska turlu icimde patliyor illet oluyorum yukselenin ne bacim
Oğlak benim canım iste aslında bende sen gibiyim ama diyorum ya inat var bende yazmazsam yazmak istemem

Bende akrebim ve aynı sizin gibiyim. Her seyi konusma taraftarıyım.. İlla anlatacağım ve uzun uzun yazacağım. Bir kere o meseleyi anlatmam, konusmam, halletmem lazım. Kavga esnasında da böyleyim. Hınç varsa eğer o hıncı kusmam lazım. Hiiiiiç içime atamam
Ama şimdilerde artık eskisi gbi uzun uzun yazmak yerine veya konusmak yerine amaaaan demeyi öğreniyorum.
Akrep burcu için ketum ve sabır demişler ay bende ikisi de yok

Bu kin tutma doğrumu yaa oğlum 10 yaşımda akrep burcu ve çok kinci daha altı yaşındayken arkadaşına bir küstü 3 ay barışmadı
Ahahhaha yaaaaa kiyamam ben ona vallahi dogru bi yegenim var 3 yasinda akrep bi kustu mu oldur Allah barismiyor bizimle git diyor itekliyor onu aglatani

Benim kızımda Basak yükseleni akrep o nasıl oluyor acaba...

Bu kin tutma doğrumu yaa oğlum 10 yaşımda akrep burcu ve çok kinci daha altı yaşındayken arkadaşına bir küstü 3 ay barışmadı
Özür dileyerek konuyla alakasız ama akrep mıknatısı olarak cevaplayayım. Unutmuyorlar, birkaç yıl önceki bir olayın bile közleri hala canlı oluyor içlerinde. Ben bir yay olarak çabuk unuttuğum için defterime yazıyorum yanlış yapanları çünkü unutup konuşuyorum sonra yine salak yerine koyuyorlar.

Öyle öyle birkerede anneme küstü neymiş istediği çikolatayı almamış 2 ayda o sürdü küçük diye umursamıyordum ben bir cinnet geçirdim bu yaşta küslük ney birde özür diliceksiniz diyor en nefret ettiğim şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…