- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
Sinsi olmak istiyorum:)Ahhh ahhh bu Koç burçları niye bukadar her seyimiz dilimizdebülbülün çektiği dili belası hesabı not bende Koç burcuyum
Demi ya ha şoyle sonra engel yiyoruz orasi ayriBende koç:) içimde duracağına içinde dursun der söylerim:)
Anam hararetliyiz tansiyon cabuk firliyo bizde niyet iyi ama ne varsa dilimizde lanet olsunAhhh ahhh bu Koç burçları niye bukadar her seyimiz dilimizdebülbülün çektiği dili belası hesabı not bende Koç burcuyum
Eşim bazen bak engelleyeceğim der. O zaman mesajdan yazayım oyundan yazarım mail atarım:))Demi ya ha şoyle sonra engel yiyoruz orasi ayri
Ahahha cok sukur evlisiniz valla gunun sonunda herkes ayni yere gidiyor ya sevgili olanlar ne yapsinEşim bazen bak engelleyeceğim der. O zaman mesajdan yazayım oyundan yazarım mail atarım:))
Önce şunu kabullenmek lazım yazarak bir şey çözülmüyor. Normal bir şey bile yazsan karşı taraf neden sert yazdın diyor. Yazı dilinde duygular aktarılmadığı için anlaşmak çok zor. Kavga durumundaysa sarpa sarıyor işler. Yazarak bir şey çözemem’i içinize sindirin. Telefonda anlaşmak bile zor. Tartışırken dahi gözgöze olmak lazım. Uzak mesafedeyse taraflar telefonda konuşmak zorundalar ama asla mesaj olmaz. Bu kadar aramak bedavayken görüntülü konuşmalar vs varken mesaj mı kaldı hem olmadı çaldırıp kapatın?Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Başak dediğim dedik sadece onun dediği doğru senin dediklerini pek umursamaz sadece kendi doğrularına inanır kinci değildir evine bağlı benim eşim başak ben aslanBenim kızımda Basak yükseleni akrep o nasıl oluyor acaba...
İlgini başka yere dağıt ve senin hakettiğinin bu olmadığını düşün geçer o zaman aklındakiİlk konuyu açtığımdal
Salak gibi sürekli aklımda
Bende akrebimAy ben akrep burcunun yüz karasıyım
Maalesef bende ayniyim , bide ayrintili yazmayi pek severim ,olmadi yazdiklarimi desteklemek icin googleddn konuyla ilgili bilimsel verileri kaynak gostererek kopya yapistir ile adamin kafasini sisiririm ,cok yetenekliyimdir bu konuda hemde sivri dilliyimdir.. tabiki iyi yapmiyorum ,buradaki taktikleri okumak icin geldim :)Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Kindar inatci ketum dikkatli detayci supheci arastirmaci mukemmeliyetci ama asiri iyi dost olur ondan grisi yoktur ya siyah ya beyaz yapmacik olmaz hic en guzeliBenim kızımda Basak yükseleni akrep o nasıl oluyor acaba...
Anammm o kotu alismis ciddi bi sekilde konusun bence incitmedenÖyle öyle birkerede anneme küstü neymiş istediği çikolatayı almamış 2 ayda o sürdü küçük diye umursamıyordum ben bir cinnet geçirdim bu yaşta küslük ney birde özür diliceksiniz diyor en nefret ettiğim şey
Kindar inatci ketum dikkatli detayci supheci arastirmaci mukemmeliyetci ama asiri iyi dost olur ondan grisi yoktur ya siyah ya beyaz yapmacik olmaz hic en guzeli
ikizler nasıl :)Başak dediğim dedik sadece onun dediği doğru senin dediklerini pek umursamaz sadece kendi doğrularına inanır kinci değildir evine bağlı benim eşim başak ben aslan
Valla sakin ustunuze alinmayin ikizler bi sevgilim olmustu bi de teyzem var teyzem agzina geleni soyluyor yanina gelince de sanki o laflari diyen o degilmis gibi askim canim cicim oluyor sevgilimde asiri sinsiydi asiriikizler nasıl :)
Teşekkür ederim açıklama için ikizler hakkında pek iyi bir şey yok sanırım :)Valla sakin ustunuze alinmayin ikizler bi sevgilim olmustu bi de teyzem var teyzem agzina geleni soyluyor yanina gelince de sanki o laflari diyen o degilmis gibi askim canim cicim oluyor sevgilimde asiri sinsiydi asiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?