Siz nasıl yazmadan duruyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akıl veremem ben. Çünkü bende yazıyorum. Ama şöyle eşime yazıyorum. Ondan öncede hiç yazmazdım. Hiç umrumda olmazdı.
Şimdi yazıyorum yaşlandım mi ne oldu:)

Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Önce şunu kabullenmek lazım yazarak bir şey çözülmüyor. Normal bir şey bile yazsan karşı taraf neden sert yazdın diyor. Yazı dilinde duygular aktarılmadığı için anlaşmak çok zor. Kavga durumundaysa sarpa sarıyor işler. Yazarak bir şey çözemem’i içinize sindirin. Telefonda anlaşmak bile zor. Tartışırken dahi gözgöze olmak lazım. Uzak mesafedeyse taraflar telefonda konuşmak zorundalar ama asla mesaj olmaz. Bu kadar aramak bedavayken görüntülü konuşmalar vs varken mesaj mı kaldı hem olmadı çaldırıp kapatın?

Ben yazarım duramam çatlarım allahtan eşimde benim gibi duramaz

Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Maalesef bende ayniyim , bide ayrintili yazmayi pek severim ,olmadi yazdiklarimi desteklemek icin googleddn konuyla ilgili bilimsel verileri kaynak gostererek kopya yapistir ile adamin kafasini sisiririm ,cok yetenekliyimdir bu konuda hemde sivri dilliyimdir.. tabiki iyi yapmiyorum ,buradaki taktikleri okumak icin geldim :)

Benim kızımda Basak yükseleni akrep o nasıl oluyor acaba...
Kindar inatci ketum dikkatli detayci supheci arastirmaci mukemmeliyetci ama asiri iyi dost olur ondan grisi yoktur ya siyah ya beyaz yapmacik olmaz hic en guzeli

Anammm o kotu alismis ciddi bi sekilde konusun bence incitmeden

Ben anında şarkı açıp baska arkadaslarımla sohbet ediyorum. Birde buraya gelip dert okuyorum.
Sonra dışarı cıkarım gezerim bi etkinlik vs kafamı meşgul ederim. Zaten bu konuda ustayım yazmam yaaa diyince yazmıyorum hiç.

Kendini meşgul et daima

Yazmam bende cok kizdim mi askindan ölsem de geri adi atmam.Balik burcuyum kin tutmam ama bazilari insanı çileden çıkarıyor.

Hea sövmem,döşemem gerekiyorsa illa rahatlamam icin yaparım sonra da karşıdakini engellerim onun icinde dicekleri icinde ukte kalsin isterim hepte oyle olur.Sonra kendileri sovsemde geri geliyorlar.Unutmayin ceylan .... Yerde otlarmis acimayalim bu erkeklere yahu tepemize çıkıyorlar.

Kindar inatci ketum dikkatli detayci supheci arastirmaci mukemmeliyetci ama asiri iyi dost olur ondan grisi yoktur ya siyah ya beyaz yapmacik olmaz hic en guzeli
Başak dediğim dedik sadece onun dediği doğru senin dediklerini pek umursamaz sadece kendi doğrularına inanır kinci değildir evine bağlı benim eşim başak ben aslan
ikizler nasıl :)

Ben ona yazıyım mı yazmayım mı diye düşünürken kendimi yıpratırken o beni ne kadar düşünüyo çok düşünse benim kadar yıpratsa zaten dayanamaz yazar bensizliği öğrensin birazcık peşimden koşmayı bilsin kıymetimi anlasın diye düşünürüm her yazıcak gibi olduğumda tekrar kendimi böyle doldururum yazmam seven adam zaten dayanamaz yazar hemde yaptığı hatayı anlar ben ortalıkta olmayınca ikizlerim bu arada

Valla sakin ustunuze alinmayin ikizler bi sevgilim olmustu bi de teyzem var teyzem agzina geleni soyluyor yanina gelince de sanki o laflari diyen o degilmis gibi askim canim cicim oluyor sevgilimde asiri sinsiydi asiri
Teşekkür ederim açıklama için ikizler hakkında pek iyi bir şey yok sanırım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…