Allah allah stelyum mu var acabayükselenim yengeç ay burcum koç. Ama hiç duygusal da değilimbayar beni.
Bende duramiyorum hic hatta msj atmaya baslaynca arkasinin gelecegni bildiginden yaz yaz destan gbi yazarsin smdi der esimHanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
o ne ki kardeş :))Allah allah stelyum mu var acaba
Nasil bulunuyor bu yükselen burclar çok cahilim bu konudaYukselen ve ay burcu nedir
Eskiden öyleydim ama artık umursamıyorum. Akıllandım çünkü.Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Cnm dogum haritasi cikaran siteler var google daNasil bulunuyor bu yükselen burclar çok cahilim bu konuda
Yani birden fazla gezegen hep ayni burca mi denk gelmiso ne ki kardeş :))
aslında yükselen tam aslanla yengecin kesiştiği alanda kalıyor haritama göre. 3 burçlu muyum ben şimdi?? :)Yani birden fazla gezegen hep ayni burca mi denk gelmis
Iste bunu yapma erkek cinsi bogulur kendini bir sey sanar ustune popo havada karsinda durur
Hanımlar merhaba
O aslandir o zmn bence burnundan kil aldirmiyo onlaraslında yükselen tam aslanla yengecin kesiştiği alanda kalıyor haritama göre. 3 burçlu muyum ben şimdi?? :)
ahahha yalnız bu durum hep artı oldu bende. Mantıklı olanı yaptığım için duygularıma kapılıp kimseye eğilmedim. Aksine karşımdakiler düştü hep. Aşkından ölsem yine taviz vermem. Hıh.O aslandir o zmn bence burnundan kil aldirmiyo onlar
Oooffff offfff darisi basimaahahha yalnız bu durum hep artı oldu bende. Mantıklı olanı yaptığım için duygularıma kapılıp kimseye eğilmedim. Aksine karşımdakiler düştü hep. Aşkından ölsem yine taviz vermem. Hıh.
Abla sen çok yaşaO aslandir o zmn bence burnundan kil aldirmiyo onlar
Terazi dedinmi akan sular durur hepsini ayri ayri seviyorumAbla sen çok yaşa
Ben de konu sahibinin anlattığı gibiyim benimki de öyleydi o da aslandı ben teraziyim
ama yapıyla alakalı galiba. Mesela en aklımda kalan bayıldığım bi çocuk vardı azcık ilgi gösterince şımardı, hemen yolun açık olsun uğraşamam dedim. Sonra ben neden böyle yaptım yaaa diye kendime kızgınlıkla şaşkınlık arası bi şey hissettim. Hani insan bazen kendine anlam veremez ya. Beni böyle durumlarda mantığım yönetti hep. Epey acı da çektim ardından sonra unuttum gitti. Sonra kendi hortladı bi yerden. Tabi bi içim kıpırdadı ama baktım aynı kafa ters bi bakış atıp yok ya bizden olmaz cınım dedim 2.yolu verdimOooffff offfff darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?