Siz nasıl yazmadan duruyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Bende duramiyorum hic hatta msj atmaya baslaynca arkasinin gelecegni bildiginden yaz yaz destan gbi yazarsin smdi der esim

Eskiden ben de çok yazardım. Şimdi yazmıyorum. Çok nadir. Yazdıklarını anlamadığını ve takmadığını farkettim. Fazla konuşmuyorum da artık. Bugün bir hata yaptım konuştum.

Selam. Bir duble akrep de benim.

Yani duruma bağlı bu işler, akrebiz diye 24 saat "ouhhmm. intikaaaam" diye gezmiyoruz. sonuçta bir ilişki içindesiniz ve yarı haklıyım diyorsunuz, yazmak çok yanlış olmayabilir.

devam eden ilişkilerde öküzlük de büyük değilse "yazayım gitsin" dediğim benim de oluyor.

ama başıma silah dayayıp ölümle tehdit etseler yazmayacağım biri var mesela. kişisine ve yaşattıklarına göre yani. ( bu da nasıl bir fanteziyse artık, remedioslabelle x'e yazsın diye kim silah dayayacaksa )

O aslandir o zmn bence burnundan kil aldirmiyo onlar
ahahha yalnız bu durum hep artı oldu bende. Mantıklı olanı yaptığım için duygularıma kapılıp kimseye eğilmedim. Aksine karşımdakiler düştü hep. Aşkından ölsem yine taviz vermem. Hıh.

Ben de onlardanım maalesef.Eski erkek arkadaşım küsünce hep yazardım küs yatınca huzursuz olurdum.
Bu işler karşılıklı olmalı kim haksızsa o gönül almalı,ortada haksız olan tek bir taraf yoksa da herkes gönül almayı kaybetmekten korkmayı bilmeli.

Abla sen çok yaşa
Ben de konu sahibinin anlattığı gibiyim benimki de öyleydi o da aslandı ben teraziyim
Terazi dedinmi akan sular durur hepsini ayri ayri seviyorum
Aman bacim ikizler aslan akrep kova erkeginden uzak durun kendi ruh sagliginiz icin gerisi bi nebze katlanilabilir amaaaaaa terazi candir ya

Vala kimsenin nazını çekemem anam babam hariç
İçimden gelmez bir defa yazmak

Oooffff offfff darisi basima
ama yapıyla alakalı galiba. Mesela en aklımda kalan bayıldığım bi çocuk vardı azcık ilgi gösterince şımardı, hemen yolun açık olsun uğraşamam dedim. Sonra ben neden böyle yaptım yaaa diye kendime kızgınlıkla şaşkınlık arası bi şey hissettim. Hani insan bazen kendine anlam veremez ya. Beni böyle durumlarda mantığım yönetti hep. Epey acı da çektim ardından sonra unuttum gitti. Sonra kendi hortladı bi yerden. Tabi bi içim kıpırdadı ama baktım aynı kafa ters bi bakış atıp yok ya bizden olmaz cınım dedim 2.yolu verdim

Geçenlerde sosyal medyada denk geldim enemmm tipi değil şavtı kaymış. Ben bunun için mi deliriyomuşum dedim

Yani o anlamı o şahsa yükleyen sizsiniz. Siz sevip beğenmedikten sonra ne anlamı var ki? E o verdiğinizin kıymetini de bilmiyorsa poposunu arşa değdirmeye gerek var mı?? Salın paçozu gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…