Siz nasıl yazmadan duruyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben de böyleyim hatta şuan ayrıldığım kişiye yazmamak için kendimi zor tutuyorum çıldırcam

Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Yazmam, alirim karsima konusurum sorun cozulecekse o an cozulur

Aman içimde kalacağına yazayım diyorum ben hep. Dayanamıyorum çünkü, duygusal bir yengeç olduğum için ağlaya ağlaya yazıyorum genelde mesajlarısonra içim rahatlıyor. Yazma, etme derim de benim yapamadığım şeyler. Biraz da konunun ne olduğuna bağlı tabii

Sevgili yok bende koca var.
Yazip yazip rahatliyorum niye yazmayayim hem,kendi icimi yiyecegime ona soyluyorum ben rahatliyorum o kendi kendini yiyor

Bende ölsem yazmam inat ederim
O yazarsa da az öz cevaplar veririm
Vazgeçmiş gibi davranırım ki tutuşsun
Uzun uzun yazmak isterim ama tutarım kendimi
Emin ol erkekler o destanları okumuyor bile
Okusa bile mırmırmır diye üstünkörü okuyor
Sen sanıyorsun aha şimdi attığım mesajı okurken arkada acıklı bi fon çalacak kalbi sızlayacak falan ama hayat öyle değil
En iyisi umursamıyormuş gibi yapmak
Ben mesaj geldi mi diye telefonun ekran tuşuna basmaktan şarjı bitiriyordum hahah
O mesaj atınca da gidip kahve yapıyordum içiyordum tv izliyordum ondan sonra cevap atıyordum

Ayy Bnde çok yazarım hatta elim dursa ayağım yazar
Kova’yım galiba haklı zannederim mantıklı konuşuyorum zannediyorum en son söyleyeceğimi ilk önce söylerim..
Baktım alttan almaya çalışıyor bu sefer özgür yanımı kullanıp terkedeceğim olmiyi ki zaten seninle öhgggg kakasın diye diye uvvv ehehejeejöem

Neyse o ikizler ertesi gün karakteri değişiyor unutuyo başka başka şeylerle arayı kapatıyoruz işte öyle öyle yuvarlanıp gidiyoruz

Başak dediğim dedik sadece onun dediği doğru senin dediklerini pek umursamaz sadece kendi doğrularına inanır kinci değildir evine bağlı benim eşim başak ben aslan
Başak bir arkadasımı hatırlattı bu yorum bana... Umarım ona benzemez kızım.. Umarım Yükseleni akrep biraz daha ağır basar diyeyim

Hanımlar merhaba
Sevgilinizle kavga ettiğinizde ya da küstüğünüz de nasıl yazmadan duruyorsunuz ben o destan yazan tiplerdenim. İlla yazcam uzun uzun ve bundan nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
En ıyısı kendine meşgale bul normalde ben de öyleydim tabi seneler önce ama aştım taktiğim ise sürekli dizi izlerdim yabancı dizilere başlardım izlerdim aklıma bile gelmezdi hey gidi günler heyy

Eşim bazen bak engelleyeceğim der. O zaman mesajdan yazayım oyundan yazarım mail atarım:))
Ben bi keresinde çok kötü tartıştık cevap vermiyor birbirimizi engelledik neyse kuduruyorum mobilden 1 tl attım oraya yazdım o engeli kaldır hemen beni ara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…