- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 28
Demi yaa terazi iyidir :)Terazi dedinmi akan sular durur hepsini ayri ayri seviyorum
Aman bacim ikizler aslan akrep kova erkeginden uzak durun kendi ruh sagliginiz icin gerisi bi nebze katlanilabilir amaaaaaa terazi candir ya
ama yapıyla alakalı galiba. Mesela en aklımda kalan bayıldığım bi çocuk vardı azcık ilgi gösterince şımardı, hemen yolun açık olsun uğraşamam dedim. Sonra ben neden böyle yaptım yaaa diye kendime kızgınlıkla şaşkınlık arası bi şey hissettim. Hani insan bazen kendine anlam veremez ya. Beni böyle durumlarda mantığım yönetti hep. Epey acı da çektim ardından sonra unuttum gitti. Sonra kendi hortladı bi yerden. Tabi bi içim kıpırdadı ama baktım aynı kafa ters bi bakış atıp yok ya bizden olmaz cınım dedim 2.yolu verdim
Geçenlerde sosyal medyada denk geldim enemmm tipi değil şavtı kaymış. Ben bunun için mi deliriyomuşum dedim
Yani her o anlamı o şahsa yükleyen sizsiniz. Siz sevip beğenmedikten sonra ne anlamı var ki? E o verdiğinizin kıymetini de bilmiyorsa poposunu arşa değdirmeye gerek var mı?? Salın paçozu gitsin.
eşim ikizler. 9 yılı evlilik 11 yıldır beraberiz. Hakkaten çok zordu ama hakkından geldim vallahiTerazi dedinmi akan sular durur hepsini ayri ayri seviyorum
Aman bacim ikizler aslan akrep kova erkeginden uzak durun kendi ruh sagliginiz icin gerisi bi nebze katlanilabilir amaaaaaa terazi candir ya
Bacim akrepler paranoyak supheci kurgucu ve uckur duskunu kac direkDemi yaa terazi iyidir :)
Akrep yazmasaydınız keşke şu an akrep erkeği birimden hoşlanıyorum,ikizler burcu erkekleriyle de sorun yaşamadım ama aslan burcuyla ilişkim sıkıntılıydı hatta konu bile açmıştım onunla ilgili
o nasıl psikoloji bacım :)) senden kıymetli mi ya?? Bence sen önce bir kafanı değiştir. Gerisi kendiliğinden gelir.Ya saldik saldikta bende oyle bi vicdan var ki sucluya bile borclu cikarim onu napiciz
Hakli olmama ragmen biriyle tartisinca gece yatamiyorum hay ben boyle askin izdirabina..
Valla helal olsun ben ugrasamam dedim saldimeşim ikizler. 9 yılı evlilik 11 yıldır beraberiz. Hakkaten çok zordu ama hakkından geldim vallahi
Yok zaten giden gitti getirene de askolsun da kendimi yiyip bitirdim sac bas kalmadi..o nasıl psikoloji bacım :)) senden kıymetli mi ya?? Bence sen önce bir kafanı değiştir. Gerisi kendiliğinden gelir.
koç aslan karışımının marifeti bunlar benim deyıllValla helal olsun ben ugrasamam dedim saldim
Eeeee ne demisler koca anlatcagina git duvara anlat konusa konusa adam yontulmustur tabi valla benim o kadar gucum yok bacimkoç aslan karışımının marifeti bunlar benim deyıll
kıyamam ya inan değmiyor. Gün gelecek çok kızacaksın kendine hatta ay ben ne salakmışım diyceksin kaba tabiriyle. Unutma sen çok kıymetlisin. Değerini bilip sevgini hakeden zaten yanındadır, değilse de defolsun çok lazımdı.Yok zaten giden gitti getirene de askolsun da kendimi yiyip bitirdim sac bas kalmadi..
Valla o gun bugun galiba simdiden diyorum salagim diye ama ayyynen oyle tespit gibi tespitkıyamam ya inan değmiyor. Gün gelecek çok kızacaksın kendine hatta ay ben ne salakmışım diyceksin kaba tabiriyle. Unutma sen çok kıymetlisin. Değerini bilip sevgini hakeden zaten yanındadır, değilse de defolsun çok lazımdı.
hakkaten ne konuştum ben yaa. Adam bana ben bile hanımköylü olduysam hanımköylü olmuycak erkek tanımıyorum dediEeeee ne demisler koca anlatcagina git duvara anlat konusa konusa adam yontulmustur tabi valla benim o kadar gucum yok bacim
SüpersinBen bi keresinde çok kötü tartıştık cevap vermiyor birbirimizi engelledik neyse kuduruyorum mobilden 1 tl attım oraya yazdım o engeli kaldır hemen beni ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?