Siz nasıl yazmadan duruyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terazi dedinmi akan sular durur hepsini ayri ayri seviyorum
Aman bacim ikizler aslan akrep kova erkeginden uzak durun kendi ruh sagliginiz icin gerisi bi nebze katlanilabilir amaaaaaa terazi candir ya
Demi yaa terazi iyidir :)
Akrep yazmasaydınız keşke şu an akrep erkeği birimden hoşlanıyorum,ikizler burcu erkekleriyle de sorun yaşamadım ama aslan burcuyla ilişkim sıkıntılıydı hatta konu bile açmıştım onunla ilgili

Ya saldik saldikta bende oyle bi vicdan var ki sucluya bile borclu cikarim onu napiciz
Hakli olmama ragmen biriyle tartisinca gece yatamiyorum hay ben boyle askin izdirabina..

Terazi dedinmi akan sular durur hepsini ayri ayri seviyorum
Aman bacim ikizler aslan akrep kova erkeginden uzak durun kendi ruh sagliginiz icin gerisi bi nebze katlanilabilir amaaaaaa terazi candir ya
eşim ikizler. 9 yılı evlilik 11 yıldır beraberiz. Hakkaten çok zordu ama hakkından geldim vallahi

Bacim akrepler paranoyak supheci kurgucu ve uckur duskunu kac direk
Ikizlerde sinsirellanin dik alasi erkeklerin en ucuzu en icten pazarlikli en saman altindan su yuruteni

Ya saldik saldikta bende oyle bi vicdan var ki sucluya bile borclu cikarim onu napiciz
Hakli olmama ragmen biriyle tartisinca gece yatamiyorum hay ben boyle askin izdirabina..
o nasıl psikoloji bacım :)) senden kıymetli mi ya?? Bence sen önce bir kafanı değiştir. Gerisi kendiliğinden gelir.

Yok zaten giden gitti getirene de askolsun da kendimi yiyip bitirdim sac bas kalmadi..
kıyamam ya inan değmiyor. Gün gelecek çok kızacaksın kendine hatta ay ben ne salakmışım diyceksin kaba tabiriyle. Unutma sen çok kıymetlisin. Değerini bilip sevgini hakeden zaten yanındadır, değilse de defolsun çok lazımdı.

Valla o gun bugun galiba simdiden diyorum salagim diye ama ayyynen oyle tespit gibi tespit

Eeeee ne demisler koca anlatcagina git duvara anlat konusa konusa adam yontulmustur tabi valla benim o kadar gucum yok bacim
hakkaten ne konuştum ben yaa. Adam bana ben bile hanımköylü olduysam hanımköylü olmuycak erkek tanımıyorum dedi inadım kurusun asla pes etmem.

Valla ben yazarim hemen.
Daha dün eski sevgilimle(bayagi eski. 7 ay oldu ayrilali) hep dalgasını gectigimiz bir yerdeydim. Cok salak bir ortamdi cidden. Ben de resim cekinip ona attim. Bayagi güldü, Onun oralarda da kar yağmış, o da bana kardanadamli resimlerini atti falan, Konustuk guzel guzel, rahatladim.
Eger onla paylaşmasam o salak mekanda da mutsuz olacaktim,sonradan aklima takilacakti durup durup eskileri anacaktim,ozleyecek, aramizda derin ask olduğunu zannedecektim vs vs yine bana zarar.
Ayrildiktan sonra mesela arada konusmak ozlemi dindiriyor,insanin kendisini deli gibi asik aman da aşkina eskiya sanmasini falan onune geçiyor bence.
Tabii eski sevgili var eski sevgili var. Kimini görsem sokağımi degistiririm öyle yüzünü bile gormek istemediğim hayvanlari disarida tutarak yazdim tabii bunu.
Ama ben genelde kendim icin yazıyorum . Icim icimi yiyecegine gondereyim rahatlayayim.
Ama cidden yazmamam gerekiyorsa cok yakin bir iki arkadasim var,onlarin basini sisiriyorum. Ya da yeni kitaba-filme falan basliyorum. En kötü cikip kendimi yollara atiyorum ki o yazma krizini atlatayim-ilgim dağılsın...

Ben açıkcası mevzuya bağlı biraz da.. haksızsam hic susmam , sustuysamda uzatmam. Ama cok sinirimi bozduysa O yazana kadar durabilirim. Dururken ne mi yapıyorum? Bütün beni kızdırdığı yaptığı kötülükleri herşeyi düsünüyorum iyi oluyor
Bizim burclar oğlak ve akrep durumlar çook fena bizde

Yazmadan duramam ben. Haksızsam özrümü dilerim, haklıysam "sen niye beni arayıp özür dilemiyorsun" diye fırçalamak için ararım ya da yazarım.
Yazmadan durabilenleri ve amaçlarını hiç anlamıyorum.

İlişki kafamda bittiyse ve sinirliysem sağlam döşerim. Bir daha da telefonlarını açmam.
Ama devam eden bir ilişki içinde "ilk o yazsın" diye inatlaşmanın kimseye bir faydası yok bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…