• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne dusunurdunuz ?

Iletisim seviyesi oturmamis olgunlasamamis bir ergenden soz etmedigimize gore (yas 28!!!) aklima gelen ihtimaller:
1. Sizi kanka goruyor aslinda ask yok (uzaklasma zamanidir)
2. Cinsel durtuleri hala ergenlik seviyesinde kalmis (kullanilmayan organlar zayiflar mantigiyla beyin fonksiyonlari geri planda kalmis olur bu durumda, e o zaman hemen uzaklasmak en iyisi)
3. Cinsel durtuleri ile ilgili baska bir problem var ama yokmus gibi gostermeye calisiyor (yine hizlica ulasmak lazim)
Her durumda kotu bir koku aliyor insan... Bence yol yakinken donmekte fayda vardir.

Adam olayı kanka muhabbetine bağlamış.
Ya ağzı kalabalık ya hadsiz ya da çocuk henüz.
İçinizde aşk sevgi vs yoksa (ki bence olsa bile fark etmez) tavrınızı koyun haddini bildirin derim.
Eş olmaya uygun değil belli.

Senden başka arkadaşı Yok galiba Şen'inle erkek muhabbeti yapmaya çalışıyor :işsiz:

evlilik için uygun biri değil.
onun niyetide başka sanki.
evliliği bile sırf o nedenle isteyebilir.başka sorumluluklardan bir haber olduğunu düşünüyorum.
bu arada aldığınız kiloda hamilelikte v.s hemen arayış içine girecek bir tip.
böylelerine dünyanın en guzel kadinida olsan yaranamazsin.
hep bakacak birilerini bulur.
uzak durun..
sizde kankaya bağlayıp yakisikli erkeklerden bahsedin.kendiliğinden adı konmadan bitsin.

Yanlış anlamayın ama cinselliğe aşırı düşkün erkeklerin çok da sağlam ayakkabı olduklarını inanmıyorum.

Ha kiskandirmak icin ha sapiklik iceriyor.
Her ikiside eleme sebebi.
Boyle kiskandirmakmi olurmus? Densiz.
Bi bayanla nasil konusulucagini bilmiyor hic.

Kadin duskunu derim. Akli fikri popo da olan bir adam derim. Baska kadinlari inceledigu yetmemis, bide beni incelemis derim. Sapik misin ne bu rahatlik derim.

ya bence reddettiğin için şimdi takmayıp arkadaşça muhabbet ediyo ama bi yandan sen bilmem kaç basaraın onlara mesajını vermeye çalışıyo ki kapıyı açık bıraksın.
yaş 28 ama nasıl davranacağını bilmiyo bu konuşarda galiba. bilmiyorum ben itici buldum.

ailelerde tanışıyo yani tamamen kes görüşmeyi diyemeyiz ama biraz mesafe koy aranıza eğer rahatsız olduysan?

Back
X