• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne dusunurdunuz ?

merhabalar sizlere bir sey danismak istiyorum.
yaklasik 1 senedir benimle ilgilenen biri var. hatta sevgili olmak istedigini de soyledi fakat emin degilim, kendinden zaman istedim ve arkadas kalmaya devam ettik. hala mesajlasiyor ve gorusuyoruz.

ailem de onu ve ailesini taniyor ve cocugu onayliyorlar. meslektasiz. o 28 Ben 27 yasindayim. aile yapilarimiz da birbirine benzediginden ona vakit ayirmaya, onu tanimaya calisiyorum.

fakat soyle bir durum var ki bu arkadas mesaj aralarinda victoria secret mankenlerinden bahsediyor. gittigi yerlerde citirlarin oldugundan soz ediyor. hatta gecenlerde bir haber linki atmis kasimda popo festivali varmis. kasimda nerede olacagim belli oldu yaziyor.

acikcasi bunlara ilk baslarda gulup gecmistin, kiskandirmak icin oldugunu, espri oldugunu,belki de reddedilmenin verdigi hirsla boyle yazdigini dusunmustum.daha sonra rahatsiz oldugumu belli ettim sen hepsine bin basarsin diyor. fakat benimle boyle seyler paylasmaya devam ediyor. acikcasi bu durum sinirlerimi bozmaya basladi. sanirim belli bir olgunluga ulasamamis biri. sizce de durum garip degil mi? siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Ben olsam görüşmeyi keserim

V. Secret mankenkerine ulasamiycana gore tabiiki sana daha iyisin diycek.. ailelerden cok sizin otak ozellikleriniz olmali.. ve bu adam sapik gozu disarda.. ayrica simdi hepsind 1000 bassanda hep boyle kalmiycaksin ya? Popo mene asigi olmus gunumuzun erkekleri

Back
X