Siz ne düşünürdünüz?

Olay, anında hemen bastığı gibi gerçekleşmiş ancak arada bi kasıt var sonuçta ele alınan bi suç aleti.
Aynen öyle ben de bilemiyorum...

Anladimm ikisini basıyor gidiyor mutfaktan bıçak alıyor gibi, yaralıyor sonra da ölüyor adam gibi

Mutfaktan almış diye biliyorum.
Özür dilerim, belki de üzüyorum sizi. Olay günü neler olduğu, suçu işleyenin ne hissettiği kafanızda birşeyleri netleştirebilir. Sevgilinizin bu konuda gerçekten ne düşündüğü de öyle.

Özür dilerim, belki de üzüyorum sizi. Olay günü neler olduğu, suçu işleyenin ne hissettiği kafanızda birşeyleri netleştirebilir. Sevgilinizin bu konuda gerçekten ne düşündüğü de öyle.
Estağfurullah. Neyi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum şuan, Allah hayırlısını nasip etsin diyebiliyorum sadece.

Cinayetin tek bir bedeli olur o da en az 30 yıl.
Bunun ne ailesine ne de konu sahibinin sevgilisine bir bedeli olamaz.
Görüş gününde gider görür, gelir.
Yani adam cinayet işlemiş, sanki onlarla yaşayacak gibi konuşuyorsunuz.

Anlatamıyorum. Neyse.

Anlatamıyorum. Neyse.
Bence de anlatamıyorsunuz.
Çünkü bahsettiğiniz şeyler sebebiyle insanlar yerlerinden, yurtlarından ya da işlerinden oluyor.
Kim ister böyle bir aile mensubuna sahip olmak, kimse elbette.
Ama olduysa da kimseyi bağlayacak bir tarafı yok mevzunun.
Hele konu sahibine ‘kardeşi katil olmuş bir adam’ diyerek sanki aynı şeyi sevgilisi de yapabilir imajı doğuruyorsunuz.

Sadece o değil, hepimiz belirli şartlar ve dürtülerle bunu yapabiliriz, bugün sokağa çıktığımızda yaptığımız bir kazada birini öldürebiliriz ve yine adımız ‘katil’ olur.
Ya da çocuğumuza zarar vermeye yeltenen birine saldırabiliriz ve yine adımız katil...

Suçlar şahsidir, kimseye bir sorumluluk düşmez...

Burda '' Aileme sahip çıkmalıyım. '' güdüsü ile eşini ezen geçen adamlar da gördük. Sevgili iken ailesinde kızdığı şeyleri, evli iken canhıraş savunanları da. Çok bilgimiz yok yaşananlar ile ilgili. Mesela olay anı tam olarak nasıldı? Kaza ile mi oldu, planlı mı? Sevgili, bu olay hakkında gerçekten ne düşünüyor? '' Ölmeseydi o da, iki bıçağa hemen öldü, kardeşim hapse girdi onun yüzünden '' diye düşünüyorsa büyük sıkıntı.

peki eşine bir şey yapmış mı ? Şiddet vs ?

Durumu asla doğru bulmuyorum ne olursa olsun bi insanın canını almak kimsenin haddine değil. Ama kaynınız olacak kişinin başına iş gelmiş öfkesini kontrol edemedi demekki. Suçunun cezasını çekiyor giden canı geri getirmese de ama bu durum nişanlınızla ilgili değil. Bence sizi pek ilgilendirmiyor. Takılmayın. Ama nişanlınızda öfke kontrol problemi seziyorsanız o zaman uzak durun ayrılın.

Çok aşık değilsem çok düşünürdüm iyi düşünürdüm baya düşünürdüm

Sevgilinizin erkek kardeşi birisini öldürmüş.
Sevgisiz bir aile de büyümüş derdim.
Evlenmezdim.
Ya sevgisizlikle ne Alakası var bazen o kadar boş yorum yapılıyor ki adam karısını aldatırken yakalamış bi erkeğin kendine hakim olması kolay bişey değil bu tabi insan korkak ama her okuduğunuz şeyi sevgiye bağlamayın ya

Ne yaşandığını ayrıntılı bilmek lazım. Neticede adamı direkt öldürmek amaçlı bir eylem de olmamış olabilir ama bazen olaylar oraya gelebilir kader mahkumu gibi olmuş olabilir belki. Empati kurunca sözler ile arbedeyle yanlışlıkla da olabilir. Ama planlayarak yaptıysa o zaman korkardım. Yani aldatıldı diye suç silahını alıp hem eşini hem sevgilisini öldürme maksadı olduysa bu korkutucu. Yine de sevgilimden ayrılmadan yapılacak başka şeyler de bulunabilir hani canice falan bişi olduysa sizden beraber kuracağınız aileden uzak tutulabilir abi. Kasıtsız bir cinayet ise zaten problem etmem.

Aldatılmak, can almak için yeterli bir sebep değil. Aldatan eş, döne döne boşanır, her gün bir daha boşanır. Öldürülmez. Onun uğruna katil olunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…