- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
Ben öldürmüş iyi yapmış demiyorum ama genel erkek tablosuna bakarsak öfke kontrolü sağlanamayıp ölümle bittiğini görüyoruz sevgisiz büyümekle alakası yok her olayı sevgiye bağlamalarına karşıydı söylediğimAldatılmak, can almak için yeterli bir sebep değil. Aldatan eş, döne döne boşanır, her gün bir daha boşanır. Öldürülmez.
Aldatılmak, can almak için yeterli bir sebep değil. Aldatan eş, döne döne boşanır, her gün bir daha boşanır. Öldürülmez. Onun uğruna katil olunmaz.
İnşallah hakim sizin gibi düşünmezYa sevgisizlikle ne Alakası var bazen o kadar boş yorum yapılıyor ki adam karısını aldatırken yakalamış bi erkeğin kendine hakim olması kolay bişey değil bu tabi insan korkak ama her okuduğunuz şeyi sevgiye bağlamayın ya
Amacım kimseyi yargılamak değil sadece psikolog edasıyla her olayda çocukluğa inmeye çalışılmasını saçma buluyorumİnşallah hakim sizin gibi düşünmez
Ya işte aldattığını duysa belki öyle davranacak da
Bildiği basıyor yaaaaa o an Aaaa karima bak başka adamla. Ay canım benim neden böyle yapıyorsun bosansaydin ya aldatacağına diyecek.
Diğer adama da bari benim evimde yapmayın çok ayıp hadi ikiniz de çıkın diyecek
Keskeeeeeeeeee amaaaaaa zorrrrrrr
Gözünüzü seveyim, yapmayın. İstemeden normalleştiriyorsunuz. Yapmayın.Ben öldürmüş iyi yapmış demiyorum ama genel erkek tablosuna bakarsak öfke kontrolü sağlanamayıp ölümle bittiğini görüyoruz sevgisiz büyümekle alakası yok her olayı sevgiye bağlamalarına karşıydı söylediğim
Ya kadının eve adam atması normal mi peki normal olan ne var ki bu olaydaGözünüzü seveyim, yapmayın. İstemeden normalleştiriyorsunuz. Yapmayın.
Tavriniz ne olurdu ne demek ya eşinize karşı bı tavriniz olmamalıHerkese güzel hafta sonları diliyorum öncelikle.
Sevgilimin kardeşi(erkek), eşi tarafından aldatıldığını görünce adamı orada yaralıyor. Sonrasında adam hastanede hayatını kaybediyor, kendisi de tutuklanıyor.
Bunu sevgilimden duydum, yeni olmuş. Evlilik arifesindeyiz dolayısıyla ne düşüneceğimi şaşırdım. Sevgilimi, kardeşinin hatasıyla yargılamıyorum ancak böyle bir olayın yaşanmış olması da değişik hissettirdi bana, ağır geldi. Siz olsaydınız ne hissederdiniz, tavrınız ne olurdu?
Yorum yapan herkese teşekkürler.
Hanım efendi aldatırken yakalamış iş üstündeyken yani anlatabildim miYahu bu ülkede karısını parayla pazarlayan adam kadını sinir anında öldürünce, beni aldatıyordu diyerek indirim ve tahliye talep etti. Her duyduğunuza hemencik inanan ne kadar minnoş insanlarsınız ya, eşiniz bir şeyleri yanlış anlayıp kafasında kurup ya da kafayı kırıp sizi öldürmek isterse . Ee aldattığımı sanmış ne yapsın adamcağız erkek neticede kolay mı kaldırmak dersiniz artık. Bu ülkede reddedilen terkedilen istenmeyen erkeğin ilk lafı " o... beni aldatıyorsun " çünkü herkes erkeğe inanır. Kadınlar bile.. Yazık, sadece üzülüyorum.
Gözünüzü seveyim, yapmayın. İstemeden normalleştiriyorsunuz. Yapmayın.
Gözünüzle gördünüz sanırım ? videosunu mu izlediniz ? Dosyayı mı okudunuz ?Hanım efendi aldatırken yakalamış iş üstündeyken yani anlatabildim mi
Konuya yorum yapıyorum yorum yaparken de yazılanları baz alıyorum sizde öyle yapabilirsinizGözünüzle gördünüz sanırım ? videosunu mu izlediniz ? Dosyayı mı okudunuz ?
Tabii ki yargısız infaz yapmamaya çalışıyorum. Ancak ortadaki yanlışlık cinayet olduğu için bu ikileme düştüm, sonuçta evlilik sadece bireyleri değil aileleri de kapsıyor.Tavriniz ne olurdu ne demek ya eşinize karşı bı tavriniz olmamalı
Ben üç ablamin bir abimin hiçbirine benzemem
Ablamın herhangi bi yanlisinin cezasını bana kesecek adamın alnini karislarim
Duyduğum her şeye o saniye inanmayacak ötesini berisi sorgulayacak değerlendirecek bir kadınım. Tavsiye ederim. Bana sunulan her şeye inanmam toplumun aksine.. Zararını görmedim.Konuya yorum yapıyorum yorum yaparken de yazılanları baz alıyorum sizde öyle yapabilirsiniz
Kafasında kuran bi kadında olabilirsiniz ben bana verilenleri yorumluyorum sizin gibi kişiselleştirmiyorumDuyduğum her şeye o saniye inanmayacak ötesini berisi sorgulayacak değerlendirecek bir kadınım. Tavsiye ederim. Bana sunulan her şeye inanmam toplumun aksine.. Zararını görmedim.
Aldatılmak öldürmeye bahane olursa, önünü alamayız. Bak, yarın teklifini reddettiğin adam seni keser, '' Biz sevgiliydik, beni aldattı ben de kestim. '' der. O vakit umarım hakim de senle aynı şeyi düşünmez.Hanım efendi aldatırken yakalamış iş üstündeyken yani anlatabildim mi
Kişiselleştirmiyorum derken ? Anlayamadım açıklar mısınız ? Konu ile kendimi nasıl kişiselleştirebilirim ?Kafasında kuran bi kadında olabilirsiniz ben bana verilenleri yorumluyorum sizin gibi kişiselleştirmiyorum
Ben yargılamıyorum yorumluyorum sizde bu kadar büyütmeyinAldatılmak öldürmeye bahane olursa, önünü alamayız. Bak, yarın teklifini reddettiğin adam seni keser, '' Biz sevgiliydik, beni aldattı ben de kestim. '' der. O vakit umarım hakim de senle aynı şeyi düşünmez.
Ötesini berisini düşünmek objektiflikten uzaklaşmak demek görünen neyse onu yorumladım benKişiselleştirmiyorum derken ? Anlayamadım açıklar mısınız ? Konu ile kendimi nasıl kişiselleştirebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?