- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Babamla güzel bir kavga ederdim.
Şok oldum şuan.
Başımdan aşağı kaynar sular dökülürdü.
Hesap sorardım. Babamda olsa o benim özelim. Ne cüret ya?
Eger sevgiliyken suphelenip arastirdi desem gelip yuzunuze vururdu herhalde
Evliyken arastirdi desem aklima kötü kötü seyler geliyo
Saka gibi
aslında büyük bi kavga çıkarıp şu an evden çıkıp gitmek istiyorum ama evde yatalak annem var
o çok üzülür diye sustum oturdum
benim sadece 1 sevgilim oldu 6 sene görüştük sonra da evlendik 5 senedir de evliyiz
neden hala bu yazıları vs çıktılarını alıp başucunda saklıyor ki anlamıyorum gerçekten!
Çok ilginç.
Neden yıllardır bunlarla ilgileniyor ki?
Yeni evli değildin diye hatırlıyorum.
Ben olsam sorardım.
Öncelikle onları ortadan kaldır.. kavgayı da bayramdan sonraya bırakın tadınız kaçmasın..
yaptıklarına bir anlam veremedim. Annem yatalak diyorsun kendi özel hayatı yok diye sizin hayatınızı merak ediyor heralde. .
Anladım.O kağıtlar duruyor mu hala ? Duruyorsa yırtın,bulamayınca zaten anlar belki utanır.
mecburiyetten yine yutacağım gibi sephoraZeytincim, annenin durumunu göz önüne alarak görmemiş gibi yap diyorum. Zor, hazmedilemez bişey ama annen daha önemli şu an.
mecburiyetten yine yutacağım gibi sephora
ama içimde bir gram neşe kalmadı
hatta sevgi bile.
neden bir baba kızının açığını arar ki?
gercek olamayacak kadar igrencBayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.
Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.
Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.
Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?
valla babam yerine ben utanıp aldığım yere geri koydum
alıp atıyım mı ya bilemedim?
gelip hesap sorar fark ettiğinde bi de.
bana ikide bir senin neler yaptığını, hepsini biliyorum diyodu meğer arşivinde varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?