- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Sevgiliyken senin adina endişelenip yapmistir diye düşünüyorum. Çünkü anladigim kadariyla esin ilk baslarda biraz daha farkli bir durumdaydi bir konuda yorumunda boyle yazmıştın. O yüzden yapmıştır bence. Sonra da unutmustur. Belki de abin yapmıştır..
Babanızın kişiliğini bilmiyorum ama üste çıkma huyu varsa belki kızabilir,hatta sizi suçlu bile çıkarabilir.Bazı insanlarda var bu yetenek.
Eğer öyleyse bir süre sessiz kalın ama soğuk davranın babanızla aranıza mesafe koyun,daha sakin bir zamanda bu konuyla ilgili konuşursunuz.
işte sorun şu ki yastığının altından çıktı
9 senedir saklaması acayip değil mi?
kenara bi yere koymuş olsa anlıycam unutmuştur diycem ama...
Bayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.
Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.
Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.
Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?
babam tam dediklerinizi yapacak bir karakter
bunlar ne hesap sorsam eşimle benim 11 senelik geçmişimden başlayıp beni suçlu çıkarır diye korkuyorum
Babanıza biri yollamış olabilir mi?
Yani ne biliyim sürekli bakmasi normal degil bence. O yüzden o ihtimali düşünmezdim ben. Hani belki bisey bakmak icin girdigi odada eline geldi, sonra da birisi gelince apar topar oraya sokusturuverdi.. olamaz mı?
olabilir tabi bu da bi ihtimal
ama ben neden hala bunları silip atmadığını, sanki bir koz saklar gibi sakladığını anlamıyorum.
gerçi babam bana ben 15 yaşındayken "siz beni okutuyosunuz, ben de kardeşimi okutucam" diye kağıt imzalatıp saklayan ve şimdi önüme koyan "kardeşini neden okutmuyosun" diyen biri.
O belgeleri al oradanolabilir tabi bu da bi ihtimal
ama ben neden hala bunları silip atmadığını, sanki bir koz saklar gibi sakladığını anlamıyorum.
gerçi babam bana ben 15 yaşındayken "siz beni okutuyosunuz, ben de kardeşimi okutucam" diye kağıt imzalatıp saklayan ve şimdi önüme koyan "kardeşini neden okutmuyosun" diyen biri.
olabilir tabi bu da bi ihtimal
Ya cok korkunc.
Gercekten tuylerim urperdi.
Bir baba kizinin ve damadinin yillar gecmis olsa da en mahrem fotograflarini gorup konusmalarini okuyor, yetmiyor bir de saklayip, cikti falan alip ekrar tekrar okuyor.
Emege bak!
Ha simdi yatak odanizi dinlemis, gormus ha o zamanki konusmalarinizi okuyup fotolarinizi gormus.
Bir farki yok cunku adam hala sakliyor ve okuyor.
O, o zamandi, yapmis iste, koruma icgudusu falan denecek bir sey de degil bu sebeple.
Gercekten cok korkunc.
Baban tuhaf geldi bana canım yani takıntılı mi desem psikolojik bir hastalığı varmı davranışları falan genelde nasıldı sen evlenmeden ?Anneciğine konusabiliyor mu?olabilir tabi bu da bi ihtimal
Baban tuhaf geldi bana canım yani takıntılı mi desem psikolojik bir hastalığı varmı davranışları falan genelde nasıldı sen evlenmeden ?Anneciğine konusabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?