- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
At o halde sen de o belgeleri. Ciddi söylüyorum. At parcalayip cöpe, ya da dışarıdaki bir çöpe at.
Baban biraz değişik geldi bana da..
O belgeleri al oradan
Giderkende yanında götür
Tartışmaya girme sesini yükseltebilir seni suçlu çıkarmak için
Annen duyar ve üzülür
Yanlız kaldığında zamanında araştırıp çıkarmasını anlayabileceğini ama bunca yıldır neden sakladığına anlam veremediğini ve üzüldüğünü söyle
Şaka mı,bu ne ya ?
Kardeşinizi dünyaya siz mi getirdiniz,size böyle bir sorumluluk yıkmaya hakkı yok,babanız ciddi manada garip afedersiniz haddimi aşıyorum belki ama.
Kesinlikle bir süre sonra konuşun,baya bir mesafe koyun,yaptığından/söylediklerinden pişman olmadığı sürecede fazla konuşmayın.
Hepsini al birsey demeden babana haber de verme.
Zeytin babanın normalde sana yaklaşımı nasıldı evlenmeden? Aşırı düşkün müydü? (Baba kiz ilskiniz) Soruyorum bu yüzden hazmedemiyor olabilir .davranışlari nasıldı? İyi bir baba ve kizmiydiniz? Gerçekten rahatsız edici bir durum.
Enteresan gercektenBayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.
Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.
Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.
Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?
Annen konusabiliyor mu?
Cidden çok korkunç. Biraz teknolojiden anlasa tam olarak benim babamın yapacağı şey.
Sizin eve geleceğinizi biliyosa acaba görmeniz için bilerek mi bıraktı ortaya hani bak ben biliyorum demek için.. Bilemedim ya çok saçma. Kağıtları yok et bence
Tövbe tövbe... Fesatlık algılayıcılarımın kusuruna bakmayın.
Zira pek normal şeyler düşünmüyorum şu an...
Annenizin durumu yüzünden görmezden gelin ama bence gördüğünüz anlaşılsın diye de alın, atın o belgeleri veya fotoğrafları her neyse...
Görmezden gelin deyip, gördüğünüz anlaşılsın demişim biraz çelişkili oldu. Ancak kavga çıkarmayın demek istedim. Olay çıkmasın ama yok edin o belgeleri.
ay çok ilginç geldi. hatta üye olduğumdan beri bana en ilginç gelen konu bu galibaşok oldum,çok tuhaf. altında her şeyi arardım ben olsam
fesatlık sizde değil babamda
Casus baba demek ki gaddar baba değilmiş sizi uzaktan koruma altına almış kendince.Bayram için babamın evine geldim.
Babamın kendi başına kullandığı odasını toplarken bir tomar kağıt elime geçti. Ucundan kendi fotoğrafımı görünce "bu ne yaa?" dedim açtım baktım.
Eşimle bundan 8-9 sene önceki SEVGİLİYKEN çektirdiğimiz sarmaş dolaş fotoğraflarımız, maillerimiz, özel yazışmalarımız ki içlerinde gerçekten özel şeyler vardır. (casus programlarla takip edilmişim anladığım kadarıyla) içeriklerine bakmadım. babam adına ben utandığımdan.
Adam resmen benim bütün özel hayatımı başucu kitabı yapmış. Ortalık yerde olduğundan anlıyorum ki sürekli açıp açıp bunlara bakıyor.
Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?
valla doğrudur baba böyleysehaha bende daha ne konular vareltiler, kaynanalar
Ne dusunecegimi şaşırdım.. evlenmissin bide bekarken suphelendi onun için çıkarttı desem saçma yuvani kurmussun niye boyle bi gerek duymuş oldugunu aklim almadi
Babanızın psikolojik bi rahatsızlığı var sanırım.
Böyle birşeyi normal düşünen bi insan yapmaz çünkü
Enteresan gercektenbunu yıllardır saklayıp okumasindaki amac ne acaba??ben ömrümde böyle bisey ne gördüm ne duydum
Casus baba demek ki gaddar baba değilmiş sizi uzaktan koruma altına almış kendince.
Şayet kötü bir baba olsaydı o zaman yazıştığınız kişi şu anda eşiniz olmazdı.
Yani sevgiliniz olduğunu bilip sizin önünüze taş koymamış ve siz evlenmişsiniz
Elbette babanızın yaptığı etik değil fakat benim için sonuç önemli.
Belki de babanız komşu teyzeler gibi fazla meraklı biri? Böyle şeylerden haz alıyordur? Size karşı hoşgörülü iyi niyetli anlayışlı bir babaysa şayet çok fazla takmayın derim.
Ben babamla herşeyi konuşabilirim çekinmem.Böyle birşey görsem gidip babamla konuşur sorardım.Bu yaptıklarının mantıklı bir açıklaması varmı diye?
öyle yapmaya karar verdim ben deBabamin yuzune vurmazdim. O kagitlari cope atip imha ederdim. Bakalim o bulamayinca ne yapacak?
Canım ya baban kinci biri mi? Aklıma takıldı bir baba tamam geç baba olmuş ,düşkün evet tamam seni koruyo takipte kalmış o da guzel ama hala neden ortalikta onlar...aklımda çok farklı oldu...
Kesinlikle al sakla.. biri gelip hesap sorarsa salağa yat..
Bu arada madem senin açığını aradığını düşünüyorsun bence sürekli okumuyor, şimdi sen geldin ya sana karşı elinde koz olsun böyle böyle yapmışsın zamanında demek için sen gelmeden ders(!) Çalışmış adam. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?