- 27 Haziran 2021
- 356
- 1.020
- 33
- 35
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
Bizim ailede ablamla benim en büyük farkım mesela o annemlerden bir şey ister yapmazlar ikinciye ister yine olmaz öf der bırakır annemler tamam hadi yapalım der istemem hevesimi kırdınız der. Ben tam tersi hadi yapalım derler hevesim kırılsa da yaparız o işi. Sonuçta o aktiviteden kârlı, keyifli çıkan ben olurum.Sizin bu alınganlıkla, niyet okumaciligi yapıp olmayan şeyleri öyleymiş gibi varsaymanizla hiç bir ilişkiniz yürümez.
Adam "yürüyüş yapalım" demiş , "yok niyetsiz dedi"
"Bir şey yapalım mı?"diye sormuş , "laf olsun bilgisayarına kaçsın diye dedi"
Arkadaşıyla geyik yapmış, "benden bıktı artik"
Asık suratla ona tek kişilik kahvaltı vermişsiniz,sabah sabah kavga etmek istemeyen her insan gibi alıp gitmiş, "pcsini çok seviyor ya,ona koştu"
Adam sizinle canlı müziğe geliyor, "yüzünden eğlenmedigi belli,gelmesin daha iyi"
Bir şey anlatıyorsunuz, adam tek laf etmiyor ilgilenmediğine dair. "yüzünden belli anlattigimdan keyif almıyor"
Bu ne ya, o kadar zor ki sizinle yaşamak.
Eger her zaman boyleyseniz sizinle zaman geçirmek yerine baska şeyler yapmak isteyen adama hak vereceğim biraz. Kimse böyle biriyle uzun uzun sohbet edemez çünkü her konuşmadan bir anlam çıkarıp kendinizce kurmanız muhtemel (konu bazında konuşuyorum. İnşallah normalde böyle biri değilsinizdir, üzüntüden böyle konuşuyorsunuzdur)
Karşıdaki insan sürekli eleştirmeye,her şeyi yanlış anlamaya,kınamaya,seni bozmaya meyilliyse,bi müddet sonra eski diyalog tıkanırNeden peki? Ne değişmiş olabilir? Bana çok mantıksız geldi saatlerce sohbet edecek kadar konuşmayı sevdiğin biriyle konuşmaktan nasil zevk almamaya başlarsın ki?
Çok haklısın.Karşıdaki insan sürekli eleştirmeye,her şeyi yanlış anlamaya,kınamaya,seni bozmaya meyilliyse,bi müddet sonra eski diyalog tıkanır
Boş boş otursun mu? Bi şekilde hobilerine yönelicek. Boşanmaktan ziyade kendine mesgale bulmalısınHerkese merhaba.
Hemen konuya girmek istiyorum.Eşim tam bir bilgisayar bağımlısı.Sabah bir otursun gece yatana kadar oturur o kadar.Bana bir şey yapmak ister misin diye sorar gün içinde.film vs eğer hayır dersem kurulur yine pc nin başına.Sürekli oyun ve yabancı dizi izler.
Onun haricinde gerçekten evde her şeye yardımcı çamaşır makinesinin bitti sesini duyunca hemen kalkar asmak için.bulaşıkları benden güzel yerleştirir hatta benim yaptıgımı beğenmez falan.benden daha çok iş yapar genelde.Ama bunlar tolere etmiyor gözümde bu durumu ve inanılmaz üzülüyorum
Dün arkadaşıyla mesajını gördüm.Eşim pc başında kahvaltı yaparken foto atmış(ben yoktum) Hayattan aldığım maksimum zevk falan demiş.Eşimin arkadaşı cumartesi çalışıyor.İyi ki evde değilim eşim evde yok çok sıkılırdım demiş arkadaşı.Eşim ise yok be oğlum mis gibi işte oh falan yazmış.Gerçekten çok üzülüyorum.
Bu sebepten boşanmak istedim öncesinde düzelir gibi oldu ama yine aynı yine aynı.(Bu sebepten boşanılır mı onu da bilmiyorum)
eşimin annesi de benim oğlum pırlanta gibi derdiÇok haklısın.
Bence sorunun kaynağı konu sahibi kesinlikle.
Neden eskisi gibi sohbetimden keyif almıyor demiş ama her şeye mana bulan, kendi kendine yazıp duran , yok suratı kalk gidelim der gibiydi, bakışı sıkıldım dedi, dudakları bundan bana ne dedi...
İnsan ne yapsın yani. Kendi etmiş kendi bulmuş..bence konu sahibi değişirse kocası da değişir. Buradan bakınca pırlanta gibi adam
Bir de adamın yalnızliktan zevk alması sevmiyor demek. Ama konu sahibinin basit bir şey için ayrılmayı düşünmesi sevmiyor demek değil
Asıl ota tota terketmek istemek sevgisizlikten. İnsan çuvaldızı kendine batirmali
Siz bence boşluktan kocanıza sarıyorsunuz. İletişiminiz zayıf adamla konuşun diyor herkes. Hala trip attınız da o işe yaradı sanıyorsunuz. Gerçekten yorucu bir insanmışsınız. Probleme siz neden oluyorsunuz. Biz dışarıdan bakan sizi tanımayan insanlarız bence kulak verin.giyinip geldi ben pazara gidiyorum yürücem geliyor musun dedi :/ yürüdük geldik. illa trip mi atmam lazım böyle ufak şeyle yapması için :/
Esinize kolaylıklar diliyorum.giyinip geldi ben pazara gidiyorum yürücem geliyor musun dedi :/ yürüdük geldik. illa trip mi atmam lazım böyle ufak şeyle yapması için :/
Sürekli dipdibe olmak zorunda değilsiniz. Göbeğiniz bir kesilmedi. Free time diye bir gerçek olmak zorunda. Beraber takılmak istiyorsanız kem küm bahane bulmayın şunu yapalım deyin. Boş boş elinde telefon yanınızda neden otursun boş zamanında köşe minderi mi bu adam.telefonla oynasın ama yanımda otursun en azından.böyle ayrı odalarda olmak bile kendimi kötü hissettiriyor.konuşmayı pek sevmez zaten
yapıcı yorumunuz için teşekkür wderim,deneyeceğim hoşuma gitti :)Ya gerçekten bir sürü kişi yazmış ama hiç kendinizde sorun görmemişsiniz. İnsan haliyle yapacak dolu dolu bir aktivite olmayınca daha kolay olan oyun oynamak, kkde post okumak vs gibi kafa dağıtan boş şeyler yapmayı tercih ediyor. İlla karşılık taraftan öneri gelmesine gerek yok siz bir öneriyle gidin mesela. Güzel bir cinayet çözme dizisi bulun akıcı, diyin ki çok güzelmiş hadi sen mısır patlat ben de diziyi açayım. Kendiniz yapmak istemeseniz bile bir şeye hevesiniz olduğunu hissettirin, hadi beni haftasinu sürpriz bir yere götür ama sakın söyleme neresi olduğunu falan diyin. Haftada bir gün gidilecek bir kurs bulun beraber gidin, dans olur, resim olur yemek kursu olur.
Benim eşim de oyun ve maç izlemeyi çok sever, bazen 1 2 saat oynar, ben de oje, maske bakım vs yaparım. İşim bitince sıkılırım giderim kucağına oturur hadi onu bırak benle oyna derimsonra ısırırım falan rahat vermem o da kapatır gelir, kart oyunu oynarız. Falan filan işte yani.
Biraz siz girişken olun ve laf sokmadan biraz heves ettirecek şeyler yapın ki o da yavaştan yapmak istesin.
Yani konu sahibi, ne denir ki?ileride böyle bir durumla karşılaşırsanız çok farklı düşüneceginize eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?