- 18 Ekim 2018
- 8.077
- 33.442
- 548
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
Kedi mi bu allah aşkına yanımda dursun.telefonla oynasın ama yanımda otursun en azından.böyle ayrı odalarda olmak bile kendimi kötü hissettiriyor.konuşmayı pek sevmez zaten
sizin böyle bir eşiniz olsa tavrınız ne olurdu merak ettim doğrusu. gerçekten dışarıdan farklı görünüyor bence.bekar olsam kesin sizin gibi düşünürdüm ama böyle iki kişilik yalnızlıl yaşıyor gibiyim ailem de uzak zatenBu yüzden bosanilir mi ya, siz hiç mi arkadaşınizla geyik yapmıyorsunuz??
Benim evli arkadaşlarım bunun on katını falan söyler, güler geçeriz.
Çok alıngan gördüm sizi. Ayrıca neden adamın özel mesajlarını okuyorsunuz? Eğer yüksek şüphesi yoksa eşlerin telefon karistirmasi bence iğrenç bir şey
Yok yok, o da kötü.telefonla oynasın ama yanımda otursun en azından.böyle ayrı odalarda olmak bile kendimi kötü hissettiriyor.konuşmayı pek sevmez zaten
bütün zamanlar onun zaten :) yapmaktan hoşnut olmayacagı şeyler için zorlamak istemiyorum.canlı müzik falan severim vakti zamanında çok çabaladım gittik falan ama benim burda ne işim var bakışlarını yakalıyorum hoşnut değil . telefonunu alır bakarım ya twitterim yok ondan takip edetim hatta bilit bunu. belki dr benim göreceğimi bilerek yazdı uf bilmiyorumŞu eşlerin cep telefonlarını karıştırmayı, arkadaşıyla mesajlarını okumayı bırakın. Gördünüz ne oldu şimdi? Açık aramışsınız bulmuşsunuz da kendinizi üzmekten başka neye yaradı? Yaptığınız çok çirkin bir hareket. Eşiniz size soruyormuş bir şey yapmak ister misin diye yok dediğinizde de bilgisayarın başına geçiyormuş, bu normal geldi bana. Süre fazla, sabahtan gece yatana kadar çok çok uzun. Siz de bazı önerilerde bulunun madem bunu yapalım bunu yapalım diye. Siz de bana hatalı geleniz telefonla oynasın ama ayrı odalarda olmayalım yazmışsınız mesela. Eşinize kendine ait alan bırakmanız lazım
Siz hiç arkadaşınızla geyik yapmıyor musunuz? Elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin yani.sizin böyle bir eşiniz olsa tavrınız ne olurdu merak ettim doğrusu. gerçekten dışarıdan farklı görünüyor bence.bekar olsam kesin sizin gibi düşünürdüm ama böyle iki kişilik yalnızlıl yaşıyor gibiyim ailem de uzak zaten
benden bıkmış gibi yazmış çok saçma.gün içinde sürekli birlikte değiliz ki yani sonuçta.Gerçekten abartıyorsunuz. Ben kocanızla iletişim kurmadığınızı çıkardım anlattıklarınızdan. Pekala size sorduğunda birlikte plan yapmak istiyorum diyebilirsiniz hatta o sormadan siz söyleyin açıkça, haftasonu şunu yapmak/şuraya gitmek istiyorum. Söyleyince de ayak diriyorsa başka konuşurum ama şu durumda gerçekten sorun görmedim. Mesaja gelince, ay hiç mi arkadaşınızla konuşurken mübalağa etmezsiniz, her yorgunluktan ölüyorum dediğimizde helva mı kavuruyoruz? Konuşun iletişim kurun ve kocanızın telefonunu karıştırmayı bırakın.
Sizden bıktığı anlamı çıkmıyor yazdığı şeyden. Her şeyi bu kadar ciddiye almayın. Üzmek kırmak istemiyorum ama her şeye kafayı takıp insanı yoran bir vibe aldım sizden ben. İnşallah moraliniz bozuk diye geçici bir şeydir. Çalışıyor musunuz?benden bıkmış gibi yazmış çok saçma.gün içinde sürekli birlikte değiliz ki yani sonuçta.
yani fırtına var bugün dedim.o mesajdan sonra çok bozuldum bir şey yapasım gelmiyor ya. hatta sabah ona ayrı hazırladım kahvaltıyı pc başında seviyormuş ya beyefendi.agzını açıp neden berabet yemiyoruz ki diye sormadı.aldı tepsisini koştur koştur gitti dizisine.aldatsa bu kadar üzülmezdim gibi geliyor ya bilmiyorum olayın vehametiyle abartıyor olabilirim.Eşiniz size bir şey yapalım mı, yürüyüşe çıkalım mı dediğinde ne cevap veriyorsunuz?
Niyet okumayı bırakıp sizinle bir şeyler yapmak istemesini görmezlikten gelmeyin.
Dizi izliyorsa beraber izleyebilirsiniz.
Oyun kismi bana saçma gelse de yapması gerekenleri yapıp size de fikirlerinizi soruyormuş. Tamamen kendini kapama durumu yok gibi duruyor.
Arkadaşına yazdığı mesaj çok abartılacak bir şey yok bence. Okuyunca hoş durmasa da bazen oluyor öyle muhabbetler.
ya ben muhabbet etmeye bayılırım o sevmiyor.daha öncesinde neden böyle oldugunu sordum ne bileyin ortak konuşçak pek bir şeyimiz yok ki dedi. orda bile topu bana atıyor saka mı . işten gelince iş yerindr olan seyleri anlatırdım yüz ifadesinden bana ne bunlardan yaa ifadesini alırdım iyi de onu da sana anlatmıcaksam ne konuşçsz biz ?Ay adam soruyor yapmak istediğin bir şey var mı diye ya. Siz de evet şunu yapalım demezseniz adamdan karşınıza geçip sizi izleyerek aşktan ağlamasını filan mı bekliyorsunuz? Ne yapsın adam?
bütün zamanlar onun zaten :) yapmaktan hoşnut olmayacagı şeyler için zorlamak istemiyorum.canlı müzik falan severim vakti zamanında çok çabaladım gittik falan ama benim burda ne işim var bakışlarını yakalıyorum hoşnut değil . telefonunu alır bakarım ya twitterim yok ondan takip edetim hatta bilit bunu. belki dr benim göreceğimi bilerek yazdı uf bilmiyorum
bütün zamanlar onun zaten :) yapmaktan hoşnut olmayacagı şeyler için zorlamak istemiyorum.canlı müzik falan severim vakti zamanında çok çabaladım gittik falan ama benim burda ne işim var bakışlarını yakalıyorum hoşnut değil . telefonunu alır bakarım ya twitterim yok ondan takip edetim hatta bilit bunu. belki dr benim göreceğimi bilerek yazdı uf bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?