- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 28
- 35
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
mühendisEşiniz ne iş ile meşgul?
Evden mi çalışıyormühendis
telefonla oynasın ama yanımda otursun en azından.böyle ayrı odalarda olmak bile kendimi kötü hissettiriyor.konuşmayı pek sevmez zatenAdam işlere yardım ediyor birde soruyormuş birşey yapmak ister misin diye. Demek ki sizde de enerji yok bilemedim öyle hissettim. Pc başında olmayan da telefonla oynuyor zaten
hayır.bu söylediğim hafta sonu için.diğer günlerdr bir şey değişmiyor gelip geçer başına işte.Evden mi çalışıyor
Anladım,ben çalışmıyor her gün evde oyun oynuyor sandım.hayır.bu söylediğim hafta sonu için.diğer günlerdr bir şey değişmiyor gelip geçer başına işte.
bu aralar ekonomik olarak bayaa sıkıntıdayız.anlıyor bir de bozulduğumu ona rağmen. az önce yanıma gelip yürüyüşe çıkalım mı dedi. sırf bozulduğum için yoksa onun için en mutlu hayat pc başı. bunu değiştiremiyorum.çok konuştuğumda da kafası kaldırmaz falanAnladım,ben çalışmıyor her gün evde oyun oynuyor sandım.
Haftasonu gelmeden çarşamba perşembe gibi hayatım haftasonu plan yapalım mı diye teklif edebilirsiniz.Teşvik edin. Bahane bulup evde oturmak isterse siz kendiniz çıkın gezin program yapın.
Ekonomik sıkıntılar erkeklere daha çok koyar,her adımı her planı paralı olarak algıladıkları için,size istediğiniz aktiviteyi yaşatamam,dışarıda gönlünce alışveriş yaptıramam,restoranlara vs yetemem diye depresyona giriyordur.bu aralar ekonomik olarak bayaa sıkıntıdayız.anlıyor bir de bozulduğumu ona rağmen. az önce yanıma gelip yürüyüşe çıkalım mı dedi. sırf bozulduğum için yoksa onun için en mutlu hayat pc başı. bunu değiştiremiyorum.çok konuştuğumda da kafası kaldırmaz falan
evde olmak mutlu ediyor onu zaten hafta içi çalışıyorum kafasında. boşanma konusunda fikrinizi merak ettimEkonomik sıkıntılar erkeklere daha çok koyar,her adımı her planı paralı olarak algıladıkları için,size istediğiniz aktiviteyi yaşatamam,dışarıda gönlünce alışveriş yaptıramam,restoranlara vs yetemem diye depresyona giriyordur.
Hep böyle davranmıyorsa buna bağlıdır,değilse yapısı ev kuşudur
Sırf bu sebepten boşanmak olur mu hiç. Sizi mutsuz eden başka yönleri yoksa bu problem aşılır,eşiniz öyle oturup konuşamayacağınız birine benzemiyor,yardımcı,anlayışlı demişsiniz.evde olmak mutlu ediyor onu zaten hafta içi çalışıyorum kafasında. boşanma konusunda fikrinizi merak ettim
sormak için soruyor gibi işte. aslında istediği bu değil ki.Neden sizde onunla yabanci dizi izlemiyorsunuz oyun oynamiyorsunuz? Adam her ise yardimciymis sizede soruyormus birsey yapmak istiyor musunuz diye. Ya bir program yapin ya da onun zevk aldigi seye sizde katilin
sormak için soruyor gibi işte. aslında istediği bu değil ki.
Siz bir plan yaptiniz mi hic birlikte o plani uyguladiginizda nasil davrandi hemen eve donelim tavri mi vardi? Evlilik boyle ayri takilmak degil ki siz biraz onun zevklerini paylasin o da sizinkini paylassin istedigi bu degil ki deyip kenara cekilmek dogru degilsormak için soruyor gibi işte. aslında istediği bu değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?