Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar masum bir teklif değil elbette değil mi?

Hmm .. Sen ınatla senın bedenını kullanmak ısteyen bırıne belkı sevgılı olusak mubah olur gozuyle yaklaşıp haz almasını hak mı görmek ısıtırsın... Merk etme Senı sevıyorum aşkım aksam fılım ızleyelım mı der hazzını alır hak kazanır

Peki hiç mi umut yok yani her erkek bi şansını dener haz için ama olumsuz cevap alınca vazgeçmez mi sevgili olana dek en azından
Açıkçası, benim karşıma çıkan erkeklerşn hiçbirisi bu kadar alenen söylemedi. Gayet seviyeli görüştük ettik, ama sonuç hep hüsran oldu. Defansın sağlam diyecek kadar alçalanında gördüm, eski sevgiliye ardına bakmadan döneni de gördüm. Erkeklere güvenmeyin :)

O yüzden soruyorum ya zaten dengesizler evine kimden ne çıkacagı belli olmuyor köttü dersin iyi çıkar iyi dersin köyü çokar vs.

Yani bu teklif niyetni apaçık belli edecek nitelikte degil degil mi ciddi de olablir ileriye dönük bir beraberlik sevgililik de düşünebilir mi?
Adamin niyeti şu sözlere göre seninle sevismek . Ama ilerde evlenip evlenmeyeceginizi buradaki kimse bilemez bence.

Canım kusura bakma ama hiç bir vasfın olmadan görüşebiliyorsan ne demek ya ? Bu resmen seni basite almış ve hala bununla görüşmeye devam mı ediyorsun ? Yani benimle görüşüyorsan evime de gel dükkanıma da gel rahatlığı var adamda. hiç iyi niyetli değil ayrıca iğnelemesi falan çok ergence . Bence uzaklaş vasıf neymiş görsün
Böyle heriflerle vakit kaybetmeyin

evet şandını denedi bşr yen attım ama olmadı zihniyetimi belli etti bundan sonra nasıl davranacak acaba o da önemli
Ya bundan sonra iyi davransa ne olacak? Adam Benin'le görüşüyorsun madem evime de gelirsin rahatlığında. Ben seni denedim diye toparladı durumu diyelim çocuk muyuz yani ? Bu kadar düştü denemek

Femek istediği sevgili olmamana ragmen görüşrbiliyrsan ev de bir götüşme ortanınevde de görüşebilirsin
Bu demek oluyor ki benle sevgilim olmamama rağmen görüşebiliyorsan yatadabilirsin,cinsellik de yaşayabilirsin.Pis zamparalar!.Dusunce sistemi les yaratiklar!O lafa burdan ben bile kuplere bindim.Var böyle les adamlar!

Canım benim...ben hep olumlu yanından bakmaya çalışırım. Ayrıca yaşça oldukça büyüğüm. Ama kızlar çok haklı. Sen diyorsunki önceden yem atıp şansını denemek ister. Sonra ciddi düşünebilir. Evet bu konuda doğru düşünüyorsun.
Amaaaa o sana o kadar çirkin bir cümle kullanmışki seni aşağılamış. Seni basit biri yerine koymuş bu adam. Mademki vasfın olmadan görüşüyorsun o zaman evime de gelebilirsin cümlesini sen anlayamamışsın. Bende bazen o anda bazı şeyleri anlayamam. Çoğumuz böyleyiz. Ama bu cümle yenilir yutulur değil. Ben olsam bu cümleyi ona yedirirdim. Ona utanmasını ve düzgün biri olmadğını kesinlikle söyle.

Geç yavrum sıradaki.. Adamlar deneme konusunda biz bayanlar kadar ince düşünemez kaldı ki denemeye çalışsada karşısındakini tamamen kaybetmeyi göze alarak bu şekilde yemlemez. Ortada daha ilişki bile yok ne denemesi mümkün değil o kimse kendini kandırmasın bu işin olumlu bakılcak yanı yok canım geç geç. Onların yaptığıda züürt tesellisi inanma.

Ben olsam var ya o capside o laflarınıda yedirirdim ona sen ne sandın beni pe.. derdim

Bu erkekler kadınları saf salak bırsey mı sanıyorlar bende bunu anlamıyorum .
Film sec izlerız , karsındakı kadında hemen yer zaten bunu .
Artık mısırı mı yer
Gozlerıyle senı mi yer sen düşün .
Onu geçtim ben guvenıp babamla bıle aynı evde kalmam şu zamanda

Bana da öyle geldi

Gidersen illa aranızda bişe olcak die bi kaide yok ama gidersen farklı gitmezsen sana daha başka bi gözle bakcak buna inan.

Sen simdi benim dusundugu biri gibi olmayinca( kisaca erkek mantigi eylenilecek kiz olmadigimi anlayinca) niyeti ciddilesir mi diyorsun ama boyle adamlarin zihniyeti degismez. Daha seni tanimadan etmeden bu teklifi yaptigina gore niyeti belli. Kabul etmeyince bi iki daha dener. Sonra bi bakarsin umidi kalmayinca yavas yavas uzaklasiyor. Madem aklinda kalacak denemesi bedava. Evlenmeden el ele bile tutusmam diyince otobus duraginda mal gibi kaldim, herif arkasina bakmadan kacmisti. madem oyle dene sende onu bi an once kesinlik kazansin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…