siz ne tepki verirdiniz?

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
merhabalar kizlar.. canim cok sıkkın ve gercekten biriyle paylasma geregi duyuyorum, normalde her derdimi anlatan biri degilim ama zaman zaman yiprandigimi farkettim ve bende yazmak istedim. oncelikle ulkemi ozledim iki ay kadardir yurtdisindayim esim burda yasadigi icin bende buraya gelin geldim. ama buralari sevemedim alisamiyorum cok zorlaniyorum...

eger yurtdisinda yasama hayalleri olan varsa iki kez dusunsun insan ailesini gormeden vatanini gormeden yapamiyor. neyse gel gelelim benim mevzuya, esim bazen bana karsi cok anlayisli genelde manevi destegini gorurum bi baba sevkati gosteriyor. ama bir konuda anlasamiyoruz..

genelde ev islerini ben yapiyorum eh bide yeni gelin olunca insan goze batmamak istiyor... bazen yemegide ben yaparim bazen kv yapiyor, bulasik falan yine bana kalir. buarada ayni evde yasiyoruz maalesef, odamiz ve banyomuz ayri sadece.. bundan bikac gun once kayinpeder dediki bizim yemeklerimizi (sefertasi goturuyor) sen hazirla onuda şakayla karisik soylemisti bende oluur dedim istemeyerek.. sabahin en erken saatlerinde ise gidiyor ve sefertasina biseyler koyduruyor bunu kv yapiyor.

esimde dun bu mevzuyu acti neden babama yemek koymuyorsun dedi sen kendi babana kahvalti hazirlamiyomuydun dedi. bende hayir annem yapiyodu dedim, ben senden sorumluyum babanada annen yapsin cogu isleri zaten ben yapiyorum bunuda yaparsam alisirlar hergun benden beklerler dedim. bana kizdi yaziklar olsun demek baba gozunde gormuyorsun babami dedi sirtini donup yatti..

ben onlara buzamana kadar saygisiz bi davranista bile bulunmadim, cokmu yuz verdim. yada hata bendemi onlardami bilemiyorum ama sizin tepkileriniz ne olurdu bu konu hakkinda. sabahin 5inde uyanip kayinpederinize yemek hazirlar miydiniz??

Hangi düsünceyle kp ve kv ile ayni evde yasamayi göze aliyor ciftler hayret ediyorum.. böyle sacma seyler daha cok cikacak basiniza..

hayır yani kp derinde bir cins,
zaten karısı hazırlıyormuş. Senden niye bekliyor ki.
şöyle ortalıgı karıstırmaya meraklı erkeklere sinir oluyorum.

Deli miyim sabahın 5inde kayınpedere yemek hazırlıyım.

Akşam koysun kaynananda tasa, kp de mikrodalga fırın alsın işyerinde ısıtır.

Aynı evde yaşıyosanız işbölümü yapın.

Silme sende süpürme kv de, toz sende camlar kv de, yemek kv bulaşık sen gibi.

Bizahmet buarada diren ayrı eve Çıkın engüzel zamanlarınızı zehir etmeyin.

hayır yani kp derinde bir cins,
zaten karısı hazırlıyormuş. Senden niye bekliyor ki.
şöyle ortalıgı karıstırmaya meraklı erkeklere sinir oluyorum. Bi durun ya agırlıgınız olsun.
aynen canimya benim kp tam bi kadın gibi davranıyor. benim babam otoriterdi ama bu onuda yapamıyor sinir oluyorum.

eşin o saatte kalkıyor mu? uyumaya devam mı ediyor?
yani anlamaya çalıştığım o saatte kayınvalide-kayınbaba falan ev ahalisi kalkıp onlarla kahvaltı ediyor mu?
kayınpeder uyanıp işe giderken kayınvalide de zaten uyanıyordur, sen neden eşin gitmiyorsa o saatte kalkacaksın ki? ne kadar anlayışsız insanlar, eski kafalı insanlar mı? seni ne kadar kullansalar o kar görünüyor gözlerine :/?
aslında sefer tasına akşamdan yemekler konabilir, dolapta öyle saklanabilir? öyle değil mi?
baba gözünde görüyorum, saygı duyuyorum pek çok yüklerini de aldım evde de, ama çocuğum gözüyle görmüyorum, sen herkese bakmak zorunda değilsin ki :/
sen zaten kurulu bi düzene adapte olmaya çalışıyorsun ve daha sadece 2 ay olmuş
allah yardımcın olsun, umarım zıtlaşmadan hallolur bu mesele....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…