siz ne tepki verirdiniz?

evet çok güzel dediniz ama kv soğuk biri konuşmak istemiyorum onunla işleri brn yaparım bırak der öyle biri. ayrı ev çok istiyorum ama eşim buralarda pahalı diyip yan çiziyor anlyicaginiz buraya muhtaç.

Benim kayinvalidem gorumceler saat 11 kadar nallari dikip uyuyor
Ben esim kayinpederim 8 de kahvalti masasina oturuyoruz
Kayinvalidemin tikirinda olmadigi icin bn hazirliyrm zaten yemegimiz ayri esimle ayri yeriz biz yerken babamida cagiriyorum .
oda utana sıkıla yiyor zaten asla acikyim cay su istemez agzi var dili yok .

Ama konunda sen haklisin karisi dururkn
hadi hasta vs olsa neyse

evet çok güzel dediniz ama kv soğuk biri konuşmak istemiyorum onunla işleri brn yaparım bırak der öyle biri. ayrı ev çok istiyorum ama eşim buralarda pahalı diyip yan çiziyor anlyicaginiz buraya muhtaç.

Tatlım sen çalışmıyosun sanırım.
Dilin var mı ? Yoksa bol bol dışarı çık eşinin arkadaşlarının eşleriyle takıl.

Kursa git geliştiröğren sonrada gir bi işe.

Doğruuu yeni ev tutun.

Biraz diş göstermek lazım.

teşekkür ederim :) böyle devam ozaman..
Gerçekten çok takdir ettim yeni evlisiniz gencsiniz ama hakkınızı savunmaniz cevabı mantıklı bir şekilde yapistirmaniz hoşuma gitti vallahi.
Hani o an eşin sorunca gencligin tecrubesizligiyle aglayip boş bulunmamişsin direkt vermissin cevabı şak diye.

aynı evde oturmak yurt dışına gelin gitmek yürekmi yedinizaslında eşinize hazırlıyorsanız aynı anda onada hazırlanabilir, ama bunu görevmiş gibi size yıkmaya çalışmaları hoş değil sonuçta kayınvalideniz eli ayağı sağlam usulünce anlatın.Bir tanıdığımızın gelini kayınvalidesi ile iş bölümü yaparmış bir gün sen bir gün ben gibi ev temizliği ve yemek konusunu gelini yadırgayanlar çok dile getirirlerdi ortamda ama 2 kişinin yaşadığı ev ile ma aile yaşanılan bir evin işi bulaşığı yemeği bir değil, iş bölümü yapılmalıki iki tarafta kendini kullanılmış hissetmesin

Allah razı olsun güzel soylemissiniz, eşim bikac gündür erken gidiyor ama beni uyandirmiyor saolsun, onun derdi zoru ailesiyle iyi olmam, kendide pek iyi değildir ailesiyle halbuki..

evet hayat bana bu genç yaşta çok şeyler öğretti. desteğiniz için cook teşekkür ederim :)

çok haklısınız ama benim kv okadar akıllı biri değil çocuk gibi herşeye alınır. kafasina göre yaşıyor

ölürümde seni calistirmam diyor, dilde bilmiyorum. kursa basliycam Allahın izniyle ordan haber bekliyorum

Allah razı olsun güzel soylemissiniz, eşim bikac gündür erken gidiyor ama beni uyandirmiyor saolsun, onun derdi zoru ailesiyle iyi olmam, kendide pek iyi değildir ailesiyle halbuki..

erkekler o kadar arada kalıyor ki :/ kendi yapmadıklarını senden bekliyor, çünkü üstünde baskı var, zıtlaşmadan, onları kötülemeden herşeye yetişemeyeceğini anlat... sen zıtlaşırsan eşin daha çok onları haklı görebilir?
ayrıca kavga etme zıtlaşma ama kendini de ezdirme, inşallah kalpler kırılmadan ayrı evin olur.

ölürümde seni calistirmam diyor, dilde bilmiyorum. kursa basliycam Allahın izniyle ordan haber bekliyorum

Ooo ne öyleye ne böyleye geliyo.

Bende ölürüm 2 aydan fazla burda oturmam de.

2 aylık evlilikte Sırtını dönüp yatan koca, sabahın 5inde hizmet bekleyen kp, çocuk gibi ALINAN kv.

Sen gelin değil karın tokluğuna çalışan Hizmetçi olmuşsun.

amiiiin çok sağolun. tek hayalim buralardan kurtulmak..

Kesin kv esine soylemistir .oglum sabahlari kalkamiyorum yaslıyım artık .karıb genc dinamik o hazirlasin falan filan diye doldurmustur esini
Boyle bisey olamaz ya eli ayagi tutan insan sabah karisini uyandirmaz kendi hazirlar kp icin diyorum
Hep diyorum ayri evvvvvvvvv
Ben hepsinin icini blilyorum

aynen hizmetçi oldum kendimi heba ettim yaa akılsız kafam hep sonradan gelir aklıma herşey..

yok dolduran bi tip değil sadece kp eşimin yanında benden isteyince onunda aklına yer etti, gorumcemde vardı üstelik, ben hepsine hazirliyodum sıra sende dedi gülerek, hepsi bir oldu yani. eşimde tabi yapar dedi

Kayınvalideniz bir zahmet hazırlasın kocasının yemeğini.
Siz adı üzerinde gelinsiniz, hizmetçi değil.
Aynı evde yaşama olayına ben hiç sıcak bakmıyorum.
Zira aynı evde yaşayınca gerçekten de hizmetçi muamelesi yapılıyor.

Ben aynı evde yaşamayı kabul etmezdim.
Karısının eli ayağı tutarken de özel aşçılık hiç yapamazdım.

Hemen de k.çını dönüp yatmış. Sen hazırla baban çok tatlı madem diyeydin

maalesef öyle, ben asla aynı eve gitmem diyordum Allahın iradesi benden daha güçlü bunu unutmuşum ne yazık ki..

yok dolduran bi tip değil sadece kp eşimin yanında benden isteyince onunda aklına yer etti, gorumcemde vardı üstelik, ben hepsine hazirliyodum sıra sende dedi gülerek, hepsi bir oldu yani. eşimde tabi yapar dedi
Kp ye bak ozaman niye esinin yaninda niye istiyorki alayı ückagıtcı
Anlamadim senden niye istiyor utanir insan ya
Ne haz alacaksa artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…