siz ne tepki verirdiniz?

Ben aynı evde yaşamayı kabul etmezdim.
Karısının eli ayağı tutarken de özel aşçılık hiç yapamazdım.

Hemen de k.çını dönüp yatmış. Sen hazırla baban çok tatlı madem diyeydin
evet eşimde beni ezmekten keyif alıyor sanırım, ama ben onlara karşı dik duruyorum elimden geldiğince..

Kendilerine hizmetçi almışlar sizi sanırım fazla iyi niyetli olmayın derim tepenize çıkan çok olur. Ayrıca şu eşler az sabret diyenlere de acayip gıcık oluyorum sabretmenin sonunda sinirleri yıpranmış sabrı kalmamış ve KV kp e tüm iyi niyetinize karşılık o evden ayrıldığını da kötü gelin olacaksınız

evet yapmam etmem diyip kendimi pasif göstermemi istemedi galiba herşeyi yapar imajı veriyor ama beni ezdiginin farkında değil

Problem senden Kaynaklı.

Ilk mesajında yeni gelin olunca Göze Batıyo dedin ya problem orda.

Annen seni Hizmetçi ol diye doğurmadı, babanda kpe sabahın 5inde hizmet et diye vermedi.

Ortak Alanları ortak temizleyin kendi alanlarını kendiniz.

Sen yokkende kv vardı kpin sefertasıda ee Ozaman eşin mi yapıyomuş.
Kim yapıyosa o yapmaya devam etsin.

Kendinden taviz verirsen hayatından da evliliğindende taviz verirsin.

evet sonu böyle biter diye bazen he diyip geçiyorum ama ben çok sabırsız bi insandim şimdi çok degistim hem yıprandım hem sabri öğrendim

siz insan psikolojisinden anlıyorsunuz. ben çok taviz vermişim gerçekten de, yapılmazsa herkes beni kötü görür yalnız kalırım diye korktum. oyuzden arayı iyi tutmak bana kaldı, kimse anlayış göstermiyor yiprandigimi farkedemiyor belki onların gözünde umursamaz eringen gibi gorunuyorum ama umrumda değil sefer tası için böyle gorunuyorsam demekki kaale alincak insan değillermiş..

Bugün sefertası olur yarın başka bişey.

Sen yapmak istersen yaparsın bunda bi problem yok ama mecbur bırakılman öyle görülmen kabul edilebilir gibi değil.

Is yaparak yaramamazsın sevilemezsin ki.
Seni gelinleri olduğun için oğullarının eşi okduğun için sevmeliler.

Ha sabah 5te uyandırarak seviyolarsa lütfen seni kimse sevmesin.

Güleryüzünü hoşsohbetini saygını uslubunu sevsinler kısacası seni sevsinler yaptıklarını değil.

Tipik nankör koca ve elini verip kolunu kaptıran gelin vakası. Doyuramazsın bunları. Tamam yeter daha fazlasını bir insandan beklemek olmaz dedirtemezsin. On kere yaparsın taktir görmezsin, bir kere yapmayacağın tutar, senden vicdansızı, senden kötü kalplisi olmaz. Maalesef bu böyle. Çözüm ise evleri ayırmak, hadi hiç olmadı çalışmak diyeceğim ama yurtdışında kolay değil bu işler. Bir mesleğin, dilin yoksa o seçenek iptal. Aynı evde yaşamak zorundasın madem inatlaşıp kavga gürültü yüz göz olmadan seni her işte kullanamayacaklarını kabbullendireceksin. Ama söylemekle olmaz. Nasıl deme senin maharetine, ilişkileri yönetme kabiliyetine kalmış. Zor tabii. Ama dırdır edip kavga çıkararak olmadığı kesin.

El kızı olunca acımazlar kocan zaten hiç acımaz söz mevzusu babası olunca , zaman zaman bizde bu durumlara muhatap oluyoruz ondandır ne kp ne kv ölsün ,

kayınvalideler gelinlerini neden hizmetçi olarak görüyolar bunu anlamıyorum onlara hizmet etmek mecburi mi ya

soylediklerinizin hepsine katılıyorum ktlanmak çok zor insan herzaman mantıklı davranamiyor en akıllı kadın bile bi raddeden sonra pes ediyor. buarada sadece bulaşık yikadim bugün, kv yemek yapmış şükür :)

Her seyin bir cozumu var bu hayatta. Aksamdan mis gibi yemeklerinizi hazirlayin sabahta katinvalideniz 5te kalkip koysun kayinpederinize yemekleri. Anne yemekler benden ama sen koy sevgini de kat icine diyin. Evet cok polyannaca belki cocukca ama aklimiz ve sozlerimizle yapamicagimiz hicbir sey yok. Birkac guzel sozle durumu kolaylastirmak varken niye cikilmaz hale getiriyorsunuz hayatinizi yipranirsiniz

Kayinvalideniz var sonuçta o varken sizden beklemeleri çok yanlış. Gelin değil mi yapsın mantığı var sanırım bence kendinizden tabi vermeyin yazık günah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…