siz ne yapardiniz?herseyi yutmakmi yoksa...

Değmez böyle insanlarla uğraşmaya.
Eşinizin kız kardeşi olabilir ama bu her şeye göz yumacağınız anlamına gelmez.
Siz üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız.
Boşverin,Allah herkesin kalbine göre versin.

Aslinda bende bi gorumceyim ama kimseyle bi sikinti yasamadim sukur.
Keske sen gorumcem olaymissin:)
Valla icten ice kini varmis demekki
Ben genelini kıskan.lıga baglıyorum valla kıskanıyorlar nedense.Halbukı kardeş başka eş baska henuz bekar sanırım sizinki evlenince belki daha anlayışlı olmaya başlar.Yada daha betermi olur bilemedim Laf aramızda benımkı evlenınce düzelmeye başladı :)

Tabiki de hayir. Muhtemelen biraz dengesiz. Umursamicaksin, gormiceksin bile. Bosuna kendini uzmeye deymez bile.
Bosver olmasin be guzelim, herkes ana baba olmaz, kardes olmaz. O da oyle garip bir insan. Gorumcen deyilmis gibi kabul et.

:) sevgilisi var ciddiler ama evlilik uzak henuz:)
Sinek viziltisi rahatsiz ediyor iste.keske hic ayni ortsmda bulunmak zorunda kalmasak...
Ufak tefek kiskancliklari vatdi amaaan uzun hikaye:)
Hep bosveriyorum.ama arada aklima geldikce sinirlerim bozuluyor.
Allah bozmasin gorumcenizle:)
Iyi gecinmek varken dimi ne gerek var oysa

Amann valla hiç takmaya degmez.Eden ceker hayatın kuralı bu o yuzden evlenınce anlar işte :)

Ha bu arada yazarsa yazsın mesaj,saydırsın.
Cevap verdikçe laçkalaşır iş hepten.Yazsın,umursamayın.
Yok yazmayi gectim heryerden engellemis nevyaptiysam artik:)
Bazen diyorum ben degilde baska biri olsa bu kadar susarmiydi.anllattiklarimda eksik var fazla yok inanin.cok degisik.yuzume ablacim bitanemler derdi.su yaptigiysa cok tuhaf.icten ice nasil bi kin beslediyse artik kucucuk bi olayda kurtaj olmama ragmen tinlamadi.ne diyim.insallah bigun pisman.olur.yoksa icten ice ben kin beslemeye basliyorum.

Ben okudukça hayret ettim,sabrın da bir sınırı vardır.
Sevmemiş olabilir,rol yapmış olabilir ama bu noktaya ne getirdi onu anlamadım.
Baktınız hala üstünüze geliyor,haksız konuma düşürmeden kendinizi verirsiniz cevabını.
Kin min boşverin.Kendinizi yersiniz.

Bilirim o sinir olmanin ne demek oldugunu. Ufak tefek seyler, ama unutamazsin, kendine yediremezsin filan. Mumkun mertebe az gorursun, ve birilerine yaptiklarini anlatip rahatlarsin. Ama emin ol esinle konusmak yada ailedenbiriyle bu tur problemleri kangrenlestiriyor. Sonra sen ben sinir hastasi oluyoruz. Allah'a havale et. O gelsin valla boyle insanlarin hakkindan.

Bak canım ,seni mutsuz eden insanları hayatından gönlünden çıkarıcaksın ;hiiiç umursamıcAk gülüp geçeceksin yav hiç derdin yok galiba

Haklisin .Zaten suan herkes tarafindan kinaniyor zor gunlerimde pireyi deve yapip gelmedigi icin.boyle olmayi hic istetemezdim.olan oldu.elbet bigun patlak verecek de du bakalim..

Bak canım ,seni mutsuz eden insanları hayatından gönlünden çıkarıcaksın ;hiiiç umursamıcAk gülüp geçeceksin yav hiç derdin yok galiba
Dert olmazmi.kurtaj oldum.kpss yi kazanamadim falan filan ama buda ister istemez karsima cikan ve beni geren bi dert.ne yaprsan yap sallayamiyosun bazen

Dert olmazmi.kurtaj oldum.kpss yi kazanamadim falan filan ama buda ister istemez karsima cikan ve beni geren bi dert.ne yaprsan yap sallayamiyosun bazen
Cnm Rabbim vermiş Rabbim almış ;bize bişiy demek düşmez ,kpss yede çalışıcam başka yolu yok ,ha şöle yav bunlarla gel bize ne gorumceymiş ,boşveeer ,sen dert etmişsin .bak en azından eşin seni anlıyor ,kardeşini savunmuyor ,oyle olsaydı herhalde intiharmı ederdin

Haklisin .Zaten suan herkes tarafindan kinaniyor zor gunlerimde pireyi deve yapip gelmedigi icin.boyle olmayi hic istetemezdim.olan oldu.elbet bigun patlak verecek de du bakalim..

Allah gönlünüze göre versin,inşallah bundan sonra üzülmezsiniz ve en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.

Gerçekten allaha havale edin bendede vardı bir tane evlendi kurtuldum en azından heranında burnumun dibinde değil evlendi cicim ayları bitti hamileymiş haaaahaagöreceğim şimdi onu alma mazlumun ahınıııı

size zarar vermiş.. üzülerek , kafaya takarak ekmeğine yağ sürmeyin.. onunla aynı ortamdaykende yokmuş gibi davranın.. gülün durun.. çünkü gülmek karşınızdakini zaten psikolojikman bozuntuya uğratıyo :) kimse sizden kıymetli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…