siz ne yapardınız ?

Yerinizde olsam bi fotograftan yola cikarak on yargili olmam gider sohbet ederdim. Baktim aklima yatmiyor en fazla 2-3 saat kaybetmis olurum. Denemeye deger.

Bir zamanlar en yakın arkadaşım olan kişiyi buna ikna etmiştim. Sırf tipini beğenmedi diye bir çocuğu reddedecekti zorla konuşma başlattım. Şimdi 4 senedir beraberler ama ben arkadaşımdan ayrıldım😃

o da iyimiş. görümekte fayda var diyorsunuz yani :))
ama arkadaşımla ayrılmak istemiyorum :KK48: teşekkürler :)

Senin çirkin olduğunu söyleyen annemden nefret ettim. Sana benim gibi bakamayan herkesten. Senin güzelliğini görememelerini anlayamadım hiç…”

Frida Kahlo büyük aşkı Diego için yazmış bu satırları. Seven insanın gözünde ,dış görünüşün ne kadar önemsiz olduğu daha güzel anlatılamazdı herhalde. Tabi Diego karaktersiz de çıkmış aynı zamanda, o ayrı.

İçini görmek için şans tanıyın, çünkü eğer o güzelse dünyanın en yakışıklısı olarak görünüyor sevdiği insanın gözüne. Öyle görmeseniz bile suretin bir önemi kalmıyor daha doğrusu.

fotoğraflar yanıltıcı. bir arkadaş yazmış, evlilik amaçlı değil de sıradan arkadaş ortamı bir ambiyans içinde tanıştırsınlar sizi. mutlaka bir fikir oluşacak sizde.
belki öyle bir hareket yapacak ki içiniz ısınacak. belki de tam tersi tamamen itici gelecek.
1 şans verin. o kişiden ziyada kendinize şans verin derim.

Sosyal medyadan falan başka fotoğraflarına da baktığınız mı yoksa sadece bir fotoğraf mı?

belki tanıdıkça seversiniz bir şans vermekten zarar gelmez.

Benim de esim arkadasimin kuzeniydi esim beni gormus begenmis arkadas ortaminda bir araya geldik.Hem o donemde yeni biten bir iliskim olmasi hemde cok tipim olmadigi icin geri cevirmistim:)).8 ay tum israrlara ragmen gorusmek istemedim.Sonunda emri vaki yapip bir aksam yemeginde esim kuzeni ve ben gorustuk.Sohbeti sempatikligi o anda beni o kadar etkiledi ki ona sans vermek istedim.Sonrasinda keske o 8 ay inat etmeseymisim dedim.Ben arkadasima bulusmaya gitmeden once konus beklentiyle gelmesin arkadasca bir gorusme olucak demistim.Bence sizde arkadasinizla konusup boyle bisey soyleyebilirsiniz olumsuz olursada kimse kirilmamis olur.

Fotoğrafta göründüğü gibi olmuyor bazı kişiler fotoğrafa bakma kimbilir nezaman da çekilmiş olabilir tanış görüş derim ben gözünle görmek çok farklı ayrıca karakter çok şeyi değiştirir bilinmez

daha önce tipiniz olan üstelik evlilik kurmak istediğiniz biriyle evlendiniz. Sonuç ? önyargılı davranmayın bi kere görüşün tanışın daha sonra karar vermelisiniz . Kim bilir belki sizi dünyanın en mutlu kadını yapacaktır ?Bilemeyiz...

o zamanlar gençtim üniversitedeyim :) bir arkadaş tutturdu arkadaşım seninle tanışmak istiyor diye ki çocuk askerde bende yok dedim kara kalem resmi mi çizip gönderiyor falan :) neyse çocuk askerden geldi, sadece 1 defa oturalım sonra seni rahat bırakacağım dedi. oturduk ve ben çocuğun gülüşüne aşık oldum :)

Tip zaten yıllar geçtikçe değişiyor. Ne yakışıklılar evlenince göbek salıp kelleşiyor, ne cılız tipsizler evlenip kilo alınca hoş oluyor.
Evlilikte tipten daha önemli şeyler var bunu en iyi sizin bilmeniz lazım. Aldatılmış kötü şeyler yaşamışsınız. Bir şans vermeniz bence iyi olabilir.
En azından tanıdığınız bildiğiniz aile güveniyorsanız, aile yapısını beğeniyorsanız bif şans verin.

Ben de bir şans verirdim. İlk aldığım elektriğe göre değerlendirirdim.

hıhhh ıste bu çok guzel bır tabır oldu ben o gerızekaglılardan bırıyle evlendım bosadım bıle :)))
Çok geçmiş olsun❤️ Umarım hayatınızın kalanı çok çok çok mutlu geçer ve o tadsız tecrübe aklınıza bile gelmez..❤️

Senin çirkin olduğunu söyleyen annemden nefret ettim. Sana benim gibi bakamayan herkesten. Senin güzelliğini görememelerini anlayamadım hiç…”

Frida Kahlo büyük aşkı Diego için yazmış bu satırları. Seven insanın gözünde ,dış görünüşün ne kadar önemsiz olduğu daha güzel anlatılamazdı herhalde. Tabi Diego karaktersiz de çıkmış aynı zamanda, o ayrı.

İçini görmek için şans tanıyın, çünkü eğer o güzelse dünyanın en yakışıklısı olarak görünüyor sevdiği insanın gözüne. Öyle görmeseniz bile suretin bir önemi kalmıyor daha doğrusu.

Ahh evt Frida.cok severim.haklisiniz.bunca yorumdan sonra fikrim değişmeye başladı.tesekkurler :)

Back
X