Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir zamanlar en yakın arkadaşım olan kişiyi buna ikna etmiştim. Sırf tipini beğenmedi diye bir çocuğu reddedecekti zorla konuşma başlattım. Şimdi 4 senedir beraberler ama ben arkadaşımdan ayrıldım![]()
hıhhh ıste bu çok guzel bır tabır oldu ben o gerızekaglılardan bırıyle evlendım bosadım bıle :)))Valla ne adamlar gördük dışı Brad Pitt, içi Nihat Doğan
Yani bence bi görüşün belki çok elektrik alırsınız.
Çok geçmiş olsunhıhhh ıste bu çok guzel bır tabır oldu ben o gerızekaglılardan bırıyle evlendım bosadım bıle :)))
amınnn cok tesekkur ederım yardıma ıhtıyacı olan herkese allah yardım etsın ıns bugunlerı hatırlamam gelecegımı kurtardım dıyıp sukredıyorum ınanınÇok geçmiş olsun❤ Umarım hayatınızın kalanı çok çok çok mutlu geçer ve o tadsız tecrübe aklınıza bile gelmez..❤
Senin çirkin olduğunu söyleyen annemden nefret ettim. Sana benim gibi bakamayan herkesten. Senin güzelliğini görememelerini anlayamadım hiç…”
Frida Kahlo büyük aşkı Diego için yazmış bu satırları. Seven insanın gözünde ,dış görünüşün ne kadar önemsiz olduğu daha güzel anlatılamazdı herhalde. Tabi Diego karaktersiz de çıkmış aynı zamanda, o ayrı.
İçini görmek için şans tanıyın, çünkü eğer o güzelse dünyanın en yakışıklısı olarak görünüyor sevdiği insanın gözüne. Öyle görmeseniz bile suretin bir önemi kalmıyor daha doğrusu.
Sosyal medyadan falan başka fotoğraflarına da baktığınız mı yoksa sadece bir fotoğraf mı?