verirdim ama arabayıda kendi üstüme yaptırırdım.
verirdim ama arabayıda kendi üstüme yaptırırdım.
Kendi üstüne yaptirmasi bisey degistirmezki evlilik icinde alinan mallar ortak...
ama ben söyle yapardim belki annemin üzerine alirdim o haric kimseye güvenmiyorumda
maddi durumunuza göre karar verin.. ne biliyim eviniz var mı mesela ?? araba ihtiyaç mı sadece , yoksa lüks mü??
neden böyle dedınız kı hani bosanma falan olur dıye mi..allah korusun..ben hiç o boyutunu düşünmedım..düşünmem de..ben sadece arabaya verınce parayı sıkıntı cekermıyız dıye yoksa eşime karsı bır güvensızlıgım yok şükür ..
evımız var çok şükür..kredıyle aldık..araba eşime cok lazım oluyor işi gereği...birde bebek var...şu an lazım oldukça abısının arabasını kullanıyor...
sürekli eşime para verdim bende ama bence hepsini verme artık çalışmıyorsun
ondanda para almak gücüne gidecek evde oturupta para kazanmamak çok kötü bunu yaşayan bilir birde oğlun var belki onada harcama yapacaksın ,elindeki para şu an çok değerli bakalım bir daha ne zaman işe gireceksin malum kriz var insanlar ,iş bulmakta zorlanıyor!!!
tabıkı her an hersey olabılr ..allah korusun.
insallahda hic bir zaman düsünmezsiniz ben bu sekilde düsünürdüm etrafimda habire biten evlilikler burada okudugum konular benim bu sekilde düsündürttürüyor tabi herkez ayni degil
mutlu olanda vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?