siz ne yapardınız

evli de olsa bekar da olsa ben kadinlarin erkeklere büyük hediyeler almasi taraftari degilim

arabayı benim üstüme alırdım ondan habersiz, hediye ederdim :) sonuçta araba gerektiği zaman satıp paraya çevrilebilecek birşey...

merhaba öncelikle hepinize allah yardım etsin diyorum sorunlu olanlara özellikle mutlu olanlarında allah mutluluğunu daim etsin.ben ilk defa bu kadar net eşimle alakalı açık konuşucam.8 aylık evliyim .1,5 sene severek evlendim eşimle.nişanlılık zamanlarında çok şey yaşattım hep içimde bi his bunların geri dönüşümü olucaktır diye aslında olmadıda diyebilirim.biz evlendik eşim ev işleride dahil her işde bana yardımcı olur hatta bazen ben yatarım o yapar o derece yani akşamları eğer 8-3 vrdıyasındaysa yemeğimide yapar diyiceksiniz eeeee ne güzel tamam allah razı olsun bu konuda çok rahatım.öyle gezmeme falanda pek karışmaz haftada 2-3 kere istedim yere giderim ama izin almak şartıyla eğer işleri rahatsa gezdirmeyide sever tüm bu şeyler olurken bide şu var ben çok sinirli bi yapıya sahibim eşimi çocuk gibi yeri geldi azarladım yeri geldi bağırdım halada bağırır kızarım ama eskiden sesini çıkarmayan eşim artık tıpkı benim gibi kabalaştı.ve ben kendim gibi birini karşımda görünce çok korkuyorum.bana diyoki beni bu hale sen getirdin diyo ama sen düzel inan bende bi şey yok diyo akşam söz veriyorum sabah yine bi şey oluyo ve ben sinirlerime hakim olamıyorum mesela bi şey anlatıyorum 1 kere anladı anladı anlamadımı sinirimden çatlıyorum ve artık eşimde benim gibi kaba oldu.ben düzelirsem eşimde düzelirmi gerçekten ve kavgalarımazda haklı olsam haksızda olsam özür dileyen taraf hep o olmuştur benim gibi içinde kin tutmaz ben haksız bile olsam sarılıp özür diler bana böyle yapma kendinden soğutma diyo ben seni sevmesem evlenmezdim diyo ama üstüme gelme döyo belkide benden soğududa farkındamı değil ve bizim aramızda saygı bittimi acaba ben napıcammmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:

slm ılk okuyunca düşünüyorum bunları ben mı yazdım dıye..nıcke bakıyorum benım degıl..allah allah dedım benı tanıyan bırı dalga mı gecıyor dıye aynı benı anlatmıssın..benim eşimde aynı hiç karısmaz,baskı yapmaz,aksıne cok sakın.ben sinirliyim bır anda parlarım,cok nazlıyım,herseye alınırım,hatta benım abım bıle eşime evlenırken ıyı düşün herkes sabredemez elfe demişti,,eniştem bıle elf.in eşine cok üzülüyorum demıstı..çok şükür rabbıme allah karına göre dağ verıyor derler ya..
fakat o eeşinin bence sogumasından degıl..alıskanlık halıne gelmesınden ya da bazı seyler sevgılılık gıbı olmuyor tabıkı...gercı 8 ay daha erken ama, bız 5 yıllık evlıyız..eşim hala sakin sadece ben cok alıngan bırıyım eskısı kadar üzerıme düşmüyor alınganlıklarımda..çünkü her şeye alınıyordum.ama artık bende fazla uzatmamaya calısıyorum ..birde katır inadı var bende 5 sene oldu hala ne biçim inatçıyım ve hiç bişeyı unutmuyorum..
bence cok fazla üstüne gıtme sıkma ,uzatma ben bunları daha yeni ögrendım...ben bır sorun cıkarmazsam zaten bır problemımız olmuyor cok şükür..

ahunur85 kusura bakma ama problem esinde değil,sende..bunların farkindasin herhalde..yazdığın yazıya bakarsak;esın melek yani..daha ne istiyorsun ki?bence biran önce bu huyundan vazgeç..sonuçta karsında cocuk yok,her seyde bagiramazsin,kizamazsin..bir lafı 10 kere söylemeye bende gelemem aslında ama her zamanda kızmam..
senin yaptığın şeyi,esın sana yaptı diye nasıl dert etmissin..bir de bunun sürekli olduğunu duşun?eşinin yerine kendini koy?
daha yeni evlisiniz..yıpratmayın birbirinizi bu kadar..gereksiz seyler yüzünden hemde..

Bana kalirsa sen de istiyorsun esine parani vermek ama bir turlu emin olamiyorsun iyi mi yapiyorsun kotu mu diye.
Ben yerinde olsam verirdim, yine size de para kaliyormus, araba da lazimmis, esin iyi de biriymis. daha ne..mutlu olsun adam.

anladığım kadarıyla sorununuz eşinizden bir şey esigremek değil de; o parayı arabaya değerlendirmek ya da değerlendirmemek. araba menkuller kadar olmasa da bir noktada yatırım elbet. ama palioları, kmsi düşük de olsa elden çıkarmak pek kolay olmayabilir. işgüzarlık yapmak istemem ama ben olsam parayı arabaya kilitlerdim ama elden çıkarması daha kolay bir arabayı tercih ederdim.

konu hakkında yorum yapmayı unutmusum :)
ben para muhabbetlerini oldum olası sevmemisimdir..hele ki en yakınlarımda..
araba aslında yatarım değildir benim gözümde..1e aldığın arabayı 2ye satamazsin..ama artık gunümüzde araba lüks olmaktan çıktı..ihtiyac bence..soz konusu kiside eşim ise eğer hiç düşünmeden verirdim ne kadar lazimsa..hem üstüne parada kalıyor..

beni anladıgınıza cok sevındım.evet esırgedıgımden degıl..bızım kredı borcumuz var ev için o yüzden bu parayı arabaya baglamaya cesaret edemıyorum..çünkü eşim denkleştıremeyınce kredı borcunu vs. zaten verıyorum..ben sadece araba için zamanlama konusunda karasızım..şu an işleri biraz durgun krız yüzünden,işleri düzelsin veya ben bir işe gıreyım o zaman istedıgı arabayı alsın..
sanırım eşimde bana hak verdi ve şimdilik durdurdu araba konusunu..

öylemi diyosun ya ne bilim benim eşim 32 yaşında bense 24 birazda yaşımdan dolayıda heralde niye bilmiyorum ama neyse bunları dikkate alıcam sağol fikrin için teşekkür ederim bu arada bi ben değilmişim demekki buna sevindim:):):):):):)kendimde değişikliğe gitmem gerek yoksa bende farkındayım aslında böyle yaparak yeni başlayan evliliğimi ben çıkmaza sokuyorumtekrar sağol

her şeyin farkındayım ama ne bilim bende çok kötü bi inat var naparsam yapim eşimi çok sevsemde acayip bi gurur var ilk adımı atamıyorum ne bilim ama sağol fkrin için kendimde düzelmeye gidicem umarım eşimde dediği gibi düzelir ve birbirimizi anlarız sağol cekhu teşekkürler

daha makul fiyatta bir araba alma şansınız var mı? yani madem ihtiyaçtan alınıyor ki bebek falan da varmış 2-3 milyar daha ucuz birşey alınamaz mı ki

ver canım nolcak evlilikte senin benim olmaz yani alsın ne var ki ben verirdim şahsen

yaş farkını için bişey dıyemem..
ben de 24 yasında evlendım..mantıklı ve olgun düşünmeye daha yenı basladım dıyebılırım...işte o zaman rahat ettık bız tartısmalarımız duruldu..allahtan eşim cok anlayıslı ve mantıklı bırı belkı başkası olsaydı onun yerınde coktan bıkmıstı..
zaten ben eşimle büyüdüm...
ve şimdi bana cok sacma gelıyor gecmıste tartıstıgımız konular sebep bıle yok ınankı...ama hep benden kaynaklı..ben haksız oldugum halde inadımdan haftalarca konusmadıgımı bılırım eşimle..
ve burda bazı seylerı okuyunca daha ıyı anlıyorum eşimin kıymetını..o yüzden bence sende fazla büyütmemeye calıs ....çünkü erkeklerı fazla sıkmaya gelmıyor sanırım...

Hiç düşünmeden verirdim paramı
Sonuçta araba alınacak,o da bir yatırımdır.
Geliriniz dışında ekstra bi durum çıkarsa ve paraya ihtiyacınız olursa, arabayı da satabilirsiniz(gerekirse daha ucuzunu alır,kalan parayı kullanırsınız yine arabanız olur)
Ayrıca eşinize özel birşey alınmayacak ki,siz de bineceksiniz o arabaya.
İlerde Allah korusun bi ayrılık vs. olursa da zaten hakkınız olanı belki de fazlasını alacaksınız.

verme sakın tatlım o senin emeğinin karşılığı çalışsın birazdaha biriktirsin bi miktar sende katkıda bulunursun o zman alırsın eksikliğini hissedeceğin şeyi yapma bence biraz daha çalışsın biriktirsin sende az biraz katkıda bulunursun arabayıda alırsa ilgisi azalır size karşı kendine güveni gelir zamana kur yapmış sana araba mı yok piyasada oldu bittiye getirmek istiyor düşünmene fırsat bırakmamak için oğlun varmış allah bağışlasın onu düşün kendini o para varken güvende hissediyorsan verme pişman olabilirsin çalışıyor olsaydın verirdin belki ama şu an çalışmıyormuşsunda hem.vermemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…