verirdim ama arabayıda kendi üstüme yaptırırdım.
merhaba öncelikle hepinize allah yardım etsin diyorum sorunlu olanlara özellikle mutlu olanlarında allah mutluluğunu daim etsin.ben ilk defa bu kadar net eşimle alakalı açık konuşucam.8 aylık evliyim .1,5 sene severek evlendim eşimle.nişanlılık zamanlarında çok şey yaşattım hep içimde bi his bunların geri dönüşümü olucaktır diye aslında olmadıda diyebilirim.biz evlendik eşim ev işleride dahil her işde bana yardımcı olur hatta bazen ben yatarım o yapar o derece yani akşamları eğer 8-3 vrdıyasındaysa yemeğimide yapar diyiceksiniz eeeee ne güzel tamam allah razı olsun bu konuda çok rahatım.öyle gezmeme falanda pek karışmaz haftada 2-3 kere istedim yere giderim ama izin almak şartıyla eğer işleri rahatsa gezdirmeyide sever tüm bu şeyler olurken bide şu var ben çok sinirli bi yapıya sahibim eşimi çocuk gibi yeri geldi azarladım yeri geldi bağırdım halada bağırır kızarım ama eskiden sesini çıkarmayan eşim artık tıpkı benim gibi kabalaştı.ve ben kendim gibi birini karşımda görünce çok korkuyorum.bana diyoki beni bu hale sen getirdin diyo ama sen düzel inan bende bi şey yok diyo akşam söz veriyorum sabah yine bi şey oluyo ve ben sinirlerime hakim olamıyorum mesela bi şey anlatıyorum 1 kere anladı anladı anlamadımı sinirimden çatlıyorum ve artık eşimde benim gibi kaba oldu.ben düzelirsem eşimde düzelirmi gerçekten ve kavgalarımazda haklı olsam haksızda olsam özür dileyen taraf hep o olmuştur benim gibi içinde kin tutmaz ben haksız bile olsam sarılıp özür diler bana böyle yapma kendinden soğutma diyo ben seni sevmesem evlenmezdim diyo ama üstüme gelme döyo belkide benden soğududa farkındamı değil ve bizim aramızda saygı bittimi acaba ben napıcammmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
anladığım kadarıyla sorununuz eşinizden bir şey esigremek değil de; o parayı arabaya değerlendirmek ya da değerlendirmemek. araba menkuller kadar olmasa da bir noktada yatırım elbet. ama palioları, kmsi düşük de olsa elden çıkarmak pek kolay olmayabilir. işgüzarlık yapmak istemem ama ben olsam parayı arabaya kilitlerdim ama elden çıkarması daha kolay bir arabayı tercih ederdim.
daha makul fiyatta bir araba alma şansınız var mı? yani madem ihtiyaçtan alınıyor ki bebek falan da varmış 2-3 milyar daha ucuz birşey alınamaz mı ki
öylemi diyosun ya ne bilim benim eşim 32 yaşında bense 24 birazda yaşımdan dolayıda heralde niye bilmiyorum ama neyse bunları dikkate alıcam sağol fikrin için teşekkür ederim bu arada bi ben değilmişim demekki buna sevindim:):):):):):)kendimde değişikliğe gitmem gerek yoksa bende farkındayım aslında böyle yaparak yeni başlayan evliliğimi ben çıkmaza sokuyorumtekrar sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?