Siz ne yapardınız?

Baba evinde villada residanseta falan oturduysan az tabii.
Ama normal bi evde oturduysan eve gelen gelirde 5000tl civarı değilse daha ne istiyorsun.
Haa derdin zengin kocaysa bilemem. :ssz:

Baba evinde villada residanseta falan oturduysan az tabii.
Ama normal bi evde oturduysan eve gelen gelirde 5000tl civarı değilse daha ne istiyorsun.
Haa derdin zengin kocaysa bilemem. :ssz:

yok canım villa az köşkte sarayda oturuyorum ben allahım neden okumadan insanlara önyargı yapıyosunuz canım sen bi dön önceki yorumlarımı oku tamam anlarsın ozaman diye umut ediyorum

Biz evlendiğimizde eşimin maaşı 600 tl idi.
Hala da 1000'in üzerine çıkmadı hatta yaklaşmadı bile.
Ama bu şartlarda evlendik hatta üniversite okuyorum ve kiradayız.
Gerçekten sevsen bunu düşünmezdin diye düşünüyorum ben de.

Biz evlendiğimizde eşimin maaşı 600 tl idi.
Hala da 1000'in üzerine çıkmadı hatta yaklaşmadı bile.
Ama bu şartlarda evlendik hatta üniversite okuyorum ve kiradayız.
Gerçekten sevsen bunu düşünmezdin diye düşünüyorum ben de.

evet yaşım 20 21 falan olsaydı kesinlikle düşünmezdim ama yaş ileri olunca artık hayatta bazı şeyleri erteleme şansın olmayınca mantıkta devreye girmiyor değil

evet yaşım 20 21 falan olsaydı kesinlikle düşünmezdim ama yaş ileri olunca artık hayatta bazı şeyleri erteleme şansın olmayınca mantıkta devreye girmiyor değil

Sonuçta siz de bebek olana kadar çalışıp belli bir birikim yapabilirsiniz.
Herkes 5000 tl maaşı olan insanlarla evlenmiyor ki.
Bence sadece erkeğin maaşına bakılmamalı.

Hiç geçim sıkıntısı yüzünden kavga etmedik.
Çalışmıyorum, kpssye hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum, kiracıyız... Bu şartlarda bile eşimin maaşıyla hem kira ödüyoruz, hem sinemamıza gidiyoruz, hem giyecek, hem yiyecek... Eşimin maaşı da 1300 tl. Allah bereketini verir helal paranın, sen bu kadar ayrıntı düşünme :34:

kızlar erkek arkadaşım var çok iyi bana çok değer veriyo ama maaşı çok az 1300 tl geçinemeyiz bu bende çok korku oluşturdu ben bayanım çalışamıycağm durum olabilir bebek olur falan bu maaşla geçinemeyizki bebk nasıl yapalım yaşım 30 ertelesem off çıldırcamm siz napardınız yardım lütfen !!!!!!

Canım merhaba.
Ne yapardınız demişsin, eger adamı vazgeçemeyecek kadar çok seviyosan cevap basit.. Alternatif yollar aramak lazım.
Örneğin eşinin maaşı 1300 demişsin ama, illa o işte çalışcak diye biley yok. Fırsatları sürekli kollasın, tamam milyarlarca fark olmaz ama en azından 200-300 daha fazla alacağı yeni bi iş bulabilir.
Eger bu adamla evlencek kadar seviyosan dediğim gibi, o zaman sen de çalışmaya başla. Bir sene falan sen de çalıştıgını biriktir..
Evlenince de çalışmaya devam edersin, hemen bebek yapmazsınız iki üç sene yine para biriktirirsiniz.
Sen de eşin kadar maaş alsan toplam rakamla geçinip çocuk yapan çok aile var.
Tamam güllük gülistanlık olmaz belki, zorlanabilirsiniz. Senin vermen gereken karar "çok iyi bi adam" dan daha ziyade, onun için her şeye katlanacak kadar seviyor musun, buna emin olman lazım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç geçim sıkıntısı yüzünden kavga etmedik.
Çalışmıyorum, kpssye hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum, kiracıyız... Bu şartlarda bile eşimin maaşıyla hem kira ödüyoruz, hem sinemamıza gidiyoruz, hem giyecek, hem yiyecek... Eşimin maaşı da 1300 tl. Allah bereketini verir helal paranın, sen bu kadar ayrıntı düşünme :34:

çok sevindim buna :) kiranız ne kadar peki

Back
X