• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne yapardiniz?

Evet kahve içilebilir ama madem sevgilisi vardı,ne diye hayatında biri varken size yazdı o zaman?
Sonradan mı aklına gelmiş de silmiş sizi.
Bana samimi gelmiyor açıkçası bilemedim

Bu da benim kafamı kurcalıyor cnm hayatında biri varken yazdı yazdı onla başlayınca beni sildi. Bana çok koydu silisi. şimdi gelmiş bana görüşelim diyor bende reddettim.reddedince bana da yazarak konuşmanın onu sıktığını birdaha yazmayacagini söyledi sen bilirsin dedim.

Bu da benim kafamı kurcalıyor cnm hayatında biri varken yazdı yazdı onla başlayınca beni sildi. Bana çok koydu silisi. şimdi gelmiş bana görüşelim diyor bende reddettim.reddedince bana da yazarak konuşmanın onu sıktığını birdaha yazmayacagini söyledi sen bilirsin dedim.
Bence canı sıkıldı ya da bi coşkuyla ekledi sizi konuştu. Sonra sevgili mevzusu çıktı ortaya. O da bitince yine size geldi. En başta yazmasının sebebi de sizi elde tutmak istemesiydi.
Niyeti ciddi olan adam sevgilisi varken bi başkasına yazmaz. Bence uzak durun

Bence canı sıkıldı ya da bi coşkuyla ekledi sizi konuştu. Sonra sevgili mevzusu çıktı ortaya. O da bitince yine size geldi. En başta yazmasının sebebi de sizi elde tutmak istemesiydi.
Niyeti ciddi olan adam sevgilisi varken bi başkasına yazmaz. Bence uzak durun

Üstelik canım bana diyorki kotu ilişkiden çıktım hayatımda kimseyi istemiyorum diyor. ozaman benimle görüşmesi de saçma oluyor. Ben birini tanımak istiyorum artık. tanimak ve zamanla zaten ilişki olur vs uzar gider. He tamam ilişki de olmayabilir arkadaş oluruz ama baştan bana böyle demesi beni korkuttu.

Yarın öbür gün başkasını bulunca yine siler. boşver hiç değmez

Haklısın cnm bana insan olarak değer verseydi ozaman bana baska davranirdi. benim sevgilim olsa bile onu silmezdim arama mesafe koyardim yazmazdim. beni sildi resmen. sanki ona kötülük yaptım

Profiline baktıklarımız görebiliyor mu amanin. :KK17:

Ben olsam buluşur çok etkilenmiş gibi şen şakrak davranır sonra arayıp sormazdım. Etkiye tepki o üstüme düşerdi. :KK53:

Ciddi iliski istiyorsunuz... o ise takilmak istiyor..
Bir defa istekleriniz, hayata bakis açınız farkli sizce bu adam icin zaman kaybetmeye deger mi?

Ciddi iliski istiyorsunuz... o ise takilmak istiyor..
Bir defa istekleriniz, hayata bakis açınız farkli sizce bu adam icin zaman kaybetmeye deger mi?

Haklısın canım. ben zamanımı boşuna harcamak istemiyorum. ben sadece daha yakindan tanımak isterdim onu ama o hayatında kimseyi istemiyor . bende öyle diyince niye goruseyimki kahve bile icsek saçma geliyor çünkü zevklerimiz uyuyordu birbirine sadece istekler ve hayat bakış acimiz uymuyor

Back
X