Siz neler hissettiniz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Hanımlar merhaba
Sevgilinizin ailesiyle tanışıyor musunuz? Ya da eşinizin ailesini ilk tanıdığınız da neler hissettiniz. Biz tanışıyoruz senelerdir hiç evlerine gitmedim yani ne münasebet gitmem de. Resmiyet korurum X hanım derim ama samimiyizdir derdim olduğunda anlatırım sohbet ederiz felan ama seviyor muyum bilmiyorum. Sevmiyorum diyemem. Seviyorum da diyemem. Siz neler hissettiniz?

Ben hesap sormaya gitmiştim kpden o zaman x amca diyordum neler hissettim utandim meğer sevgilim yalan söylüyormus evlilikten kaçıyormus onlar bozuntuya vermese de anladım kibarca yol aldım Sonrasında zaten isteme nisan nasıl yapalim konuşmaya gittim

Biz çocukluktan beri birlikteyiz eşimle. Ona rağmen ailesiyle isteme olmadan birkaç ay önce tanışmıştım. Bende aynı senin gibi sevdim mi sevmedim mi anlayamamıştım, garipti. Kayınvalidem çok konuşkan, sevecendi aslında. Sevmekten öte saygı duymak daha mühim bence aileye karşı. Her zaman çok da soğuk olmadan güler yüzümü de eksik etmeden mesafemi korudum, şu zamana kadar bu sayede bir kere bile tartışıp zıt düştüğümüz olmamıştır. :)

Neden hesap sormaya gittiniz

Bende sizin gibi olmayı düşünüyorum soğuk olmak istemiyorum hatta sık sık sorarım ama mesajla aramam. X hanım derim. Sizli bizli olurum ama bazen aklıma gelir bişey görünce ona alırım gönderirim.

Neden hesap sormaya gittiniz
Kv zaten musterimdi tanıyordum severdim de kadını Allahım melekti diyordum bu kadın için oğlunu alırım Ama kp hiç tanımıyordum o da beni o zaman eşimle ayrılik yaşadık bana dedi ki babam seni istemiyorum neden dedim açık kapalı muhabbeti vs ertesi gün resmen bastım evlerini aaa adamın benden haberi bile yok

Mükemmel bir cesaret. Tebrik ederim.

Sevmiyorum mesafeliyiz uzun zamandir zaten. Anlaşamadik kendisiyle :)
Ya ben anlaşıyorum. Çok iyi biri ama öyle fazla da şey yapmıyorum neticede beni doğuran o değil. Konuştuğum da diyorum kesinlikle x in annesisiniz diye değil ben sizi bir birey olarak seviyorum. Ama öyle içimden kopup gelen bir sevgi de yok yani.

Evlenmeden once biz de anlasiyorduk zaten noluyorsa evlenince oluyor.
Zaten içinden sevgi kopmasina gerek yok bence yani dert edinme bunu.

Valla kayinvalidemin agzi var dili yok seviyorum kendisini masallah karismazda bana sarilip aglamisti sarilmak icinde izin istemisti ne biliyim sevmistim yani cekingen ama tatli bi kayinvalideye sahibim napiyosun nasilsindan baska pek bi konusmuslugumuz yok genelde esimle konusuyo calisan kadin yardim et evde diye sansliyim galiba bu konuda

Esim ailesini çok övmüştü ;seni şöyle severler , böyle ilgilenirler vs diye..Ben de biraz rahatlamıştım böyle cümleler duydugum icin , insan ister istemez geriliyor.Neyse gittik..Agızlarının ucuyla yalandan bir hoşgeldin ,nasılsın dediler ,sonra da ben yokmuşum gibi davrandılar çok bozulmustum.O an dedim ki içimden bunlar beni istemiyorlar.Onlar sustu ben de sustum ,onlar ciddi ciddi oturdular ben de ciddilestim,eşim cok üzülmüştü ailesinin yaklasımına.Ama bu davranislari evlilik kararimizi etkilemedi biz evlendik.Sonrasında beni tanidikca zaman zaman yakin davranislar gosterdiler ama ben bir kez bile onlara kendimi yakin hissedemedim.Kalplerini kirmadim ,saygisizlik yapmadim ,iyi niyetli yaklastim ama onlara hic guvenemedim.Cok etkilemisti beni o ilk görüsme.Kötü insanlar degiller ama kazanilmasi gereken insanlar da degiller.Esim , oglum onlarla bir sorun yasamadigi sürece ben kendi ailemin bir ferdi olarak onlarla görüsecegim yani benim icin anlamlari bu kadar ve bunun sebebi de ilk tanisma ve ilk tanismadan bir sure sonra da devam ettirdikleri soguk tavirlarinin ben de olusturdugu his.Ben bunlari hissettim.

Birebir tanisikligimiz henuz yok ama telefonda konustum mustakbel kayinvalidecigimleee (bu kelimeye o kadar uzagim ki dogru mu yazdim diye kontrol ettim) yani tatli bi kadin gibiydi sevgi vs belki yanyana gelince olusur bilemiyorum. Ama yorumlardan birisine katiliyorum saygi cok onemli asıl.
Saygi olduktan sonra sevgi olmazsa olmaz birsey degil gibi sanki

İlk eşimin babasının cenazesinde tanıdım hepsini. Gider gitmez sarıldık. Hiç yabancılık çekmedim. O günden beri de neredeyse on senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, kırmayız, üzmeyiz birbirimizi.

Sevgiliyken tanismadik,nisanlandiktan sonra tanistik. Oylesi daha iyiydi benim icin. Nisani da kendi aramizda yapmistik zaten.

derdiniz olduğunda anlattığınız birine karşı nasıl nötr oluyorsunuz ki? ilginç geldi.

Akşamdan kalma olup, ev kıyafeti tarzında şort tişörtle tanıştığım için normalde hissedeceğim stres olmadan atlatmıştım. Karşılıklı olarak güzel bir elektrik aldığımızı düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…