Neden hesap sormaya gittinizBen hesap sormaya gitmiştim kpden o zaman x amca diyordum neler hissettim utandim meğer sevgilim yalan söylüyormus evlilikten kaçıyormus onlar bozuntuya vermese de anladım kibarca yol aldımSonrasında zaten isteme nisan nasıl yapalim konuşmaya gittim
Bende sizin gibi olmayı düşünüyorum soğuk olmak istemiyorum hatta sık sık sorarım ama mesajla aramam. X hanım derim. Sizli bizli olurum ama bazen aklıma gelir bişey görünce ona alırım gönderirim.Biz çocukluktan beri birlikteyiz eşimle. Ona rağmen ailesiyle isteme olmadan birkaç ay önce tanışmıştım. Bende aynı senin gibi sevdim mi sevmedim mi anlayamamıştım, garipti. Kayınvalidem çok konuşkan, sevecendi aslında. Sevmekten öte saygı duymak daha mühim bence aileye karşı. Her zaman çok da soğuk olmadan güler yüzümü de eksik etmeden mesafemi korudum, şu zamana kadar bu sayede bir kere bile tartışıp zıt düştüğümüz olmamıştır. :)
Kv zaten musterimdi tanıyordum severdim de kadını Allahım melekti diyordum bu kadın için oğlunu alırımNeden hesap sormaya gittiniz
Mükemmel bir cesaret. Tebrik ederim.Kv zaten musterimdi tanıyordum severdim de kadını Allahım melekti diyordum bu kadın için oğlunu alırımAma kp hiç tanımıyordum o da beni o zaman eşimle ayrılik yaşadık bana dedi ki babam seni istemiyorum neden dedim açık kapalı muhabbeti vs ertesi gün resmen bastım evlerini aaa adamın benden haberi bile yok
Peki şuan seviyor musunuzEşimin evlilik teklifinden sonra ailesiyle tanismistim ve birsey hissetmedim tam olarak.
Peki şuan seviyor musunuz
Ya ben anlaşıyorum. Çok iyi biri ama öyle fazla da şey yapmıyorum neticede beni doğuran o değil. Konuştuğum da diyorum kesinlikle x in annesisiniz diye değil ben sizi bir birey olarak seviyorum. Ama öyle içimden kopup gelen bir sevgi de yok yani.Sevmiyorum mesafeliyiz uzun zamandir zaten. Anlaşamadik kendisiyle :)
Ya ben anlaşıyorum. Çok iyi biri ama öyle fazla da şey yapmıyorum neticede beni doğuran o değil. Konuştuğum da diyorum kesinlikle x in annesisiniz diye değil ben sizi bir birey olarak seviyorum. Ama öyle içimden kopup gelen bir sevgi de yok yani.
Hanımlar merhaba
Sevgilinizin ailesiyle tanışıyor musunuz? Ya da eşinizin ailesini ilk tanıdığınız da neler hissettiniz. Biz tanışıyoruz senelerdir hiç evlerine gitmedim yani ne münasebet gitmem de. Resmiyet korurum X hanım derim ama samimiyizdir derdim olduğunda anlatırım sohbet ederiz felan ama seviyor muyum bilmiyorum. Sevmiyorum diyemem. Seviyorum da diyemem. Siz neler hissettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?