Siz neler hissettiniz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmek zaman alir siradan bir insan gibi gorursun iyilik agir basarsa seversin sana kotu olurlarsa sevmezsin sevgi iki tarafli birsey sana o guveni vermeden olmaz

Tam sana yakışan bir tanışma şekli. Baskın basanındır
Haha Yanlış anlaşılma olmuş galiba akşamdan kalma olan bendim.
Gerçi ikinci görüşmemizde de annesini duştan çıkmış havluyla görmüştüm
Girişi geçip direkt gelişmeye geçmişiz biz. Sevgilimle tanışmam da olduğu gibi.

Yok sen evdesin, akşamdan kalmasın anne geldi bastı diye anladım.
Benim de çok güzel maceralarım var bu konuda ama insan içinde anlatılmaz

Yok sen evdesin, akşamdan kalmasın anne geldi bastı diye anladım.
Benim de çok güzel maceralarım var bu konuda ama insan içinde anlatılmaz
Ailesi bizi almaya gelmişti kaldığımız yerden. Basılmadık ama beklemediğim bir anda ve şekilde tanışmış olduk
İyi oldu bence ya. Çok stres yapardım ben klasik bir tanışma olsaydı.

derdiniz olduğunda anlattığınız birine karşı nasıl nötr oluyorsunuz ki? ilginç geldi.
Yani öyle bugün böyle oldu çok üzülüyorum gibi anlatmam bazen kavga ettiğimizde siz benden daha bilirsiniz oğlunuzu hen Ne yapayım şimdi diye sorarım. Hal hatır sorarken anlatırım beni sıka bişey varsa. Ama böyle içimden sevgi kelebekleri uçmaz

Esimin ailesini ilk gördüğümde yani ilk misafirligimde 'Aman Allahım bu ne kalabalık aile.Ilerideki gelinleri yandı' diye düşünüp o ortamdan tırsmıştım. Hâlâ tırsıyorum alisamadim

ilişkimiz ciddiyete bindiginde esim annesi ile tanistırdı ve bu benim cok hosuma gitmişti cok sıcak karsılamıstı cok sukur aramızdan suan da su sızmaz bosuna soylememişler ana ata 4 dür diye

Güler yüzlü tatlı dilliydiler... yada Sevgiden gözüme perde inmiş herhalde :) Şimdi Yılan gibi görüyorum ki Yılan bile daha iyidir..

Ben çok sevmiştim aşırı samimi gelmişlerdi çok geçmedi sevgim kalmadı aşırı iticiler

Ben pek sevmiştim. Memleketlerine götürmüşlerdi falan çok eğlenmiştim. Allahım kardeşlerine annesine babasına bayılıyorum diye oynuyordum resmen.
Evlendik bir süre iyi gitti. Sonra hadlerini aşmaya başladılar. Fikrini sormadığım konularda ısrar etmeler, imalar. Çocuktan sonra ben de lohusalık siniriyle biraz ters gitmeye başladım. Şimdi karşılıklı sevmiyorum onlar da beni aşırı mesafeliyiz

Bende sizin gibi olmayı düşünüyorum soğuk olmak istemiyorum hatta sık sık sorarım ama mesajla aramam. X hanım derim. Sizli bizli olurum ama bazen aklıma gelir bişey görünce ona alırım gönderirim.
Ben ilk tanıstıgımda onlar bıze geldı. Oyle daha once gorusmus gıbıydık. Bıkmıyorum araya mesafe koyunca sızlı bızlı konusunca zamanla cekısmeler anlasmazlıklar sogukluklar olıyor. Ben en bastam berı sıcak ve samimiydim hala da seviyorm onlarda benı cok sevıyor hatta esımın teyzelerı falan heryrrde benı over ne sıcak kız maslşah her yerde sahıp cıkar arar sorar dıye hatta bırtanesı kendı gelınnden cok benı over bızım gelın boyle topluma gırmez kımseyke 2 kelam etmex konusmaz dıye yakınır. Buda benm huyum aılece sıcagız bıze ılk defa gelsen bıle asla yabancı hıssetmezsın aileden gelen bıseybyanı. Bilmiyorm ben bu tarz resmiyete gırme cabalarını ılerde buyuk sıkıntılar getırır dıye dusunyorum. Esın zamanla sorun eder aıleme nıye soguksun dıye. Sen ilk tanısmada resmı olcam dıyosan olabılır ama sonradan bence cokta uzak davranma ne kadr aralarına gıret kaynasırsan okadar sevılırsun dıye dusunyorum

Arama sorma meselesıne gelıncede kendı aılenle ne sıklıkla gorusyorsan gorusursun ben cok samımıum ama oyle kandıl cuma bayram mesajları atmam bayramlarda ararm kutlarmn. Bazen gunlerce aramam ama kendı aılemıde aramam onlar ararsa konusurum. Ama yanyana gelıncede gayet iyiyiz ıste aramıyorsn sormuyosn kavhaları olmıyor esımde bısey dıyemıyor cunku aılemle gorustugum sıklıkya gorurusuyorm yada esım aılemı ne kadr arıyorsa bende okadar arıyorm onn aılesını oyle sorn olmıyor

İlk tanıştığımda güler yüzlü ve sıcak bulmuştum ama sonra içlerine girince anladım ki baya farklı dünyaların insanlarıyız. Toplum içinde yemek yerken ağız şapırdatmaları şılap diye tabağı kafalarına dikip yalamaları özellikle kayınvalidenin her fırsatta ayaklarıyla oynayıp elini yıkamaması Görgü ve hijyen problemi çok fazla. Ama tabi tatillerde bir araya gelmeden vakit geçirmeden kimsenin nasıl olduğu pek anlaşılmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…