siz olsanız ararmısınız?

azem79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
23
1
36
İstanbul
merhaba kızlar,ben 6 ay önce nişanlımdan ayrıldım fakat ayrılmamız çok değişik biz tartıştık sonra 3 gün boyu nişanlım beni aramadı zaten çok inatçı birisi olduğu için ve anlaşamadığımız birkaç şeyde vardı herşey üstüste gelince bende ailemle konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim annemde onun annesini aradı ve ayrılmak istediğimi söyledi annesi hemen olurmu öyle şey felan dedi o sırada ankaradaydılar yine babası hastaydı annesi bizi bekleyin felan dediler ama o günden sonra ne aradılar ne sordular nişanlım ailesine siz bu konun dışında kalın demiş onlarda o yüzden aramamışlar ama ne olursa olsun ailesinin araması gerektiğini düşünüyorum neyse sonuçta ben ve nişanlım yüzyüze gelmeden ayrıldık fakat şuanda babası yoğun bakımda yatıyormuş ve durumu çok ciddiymiş ikimizin ortak arkadaşlarıkafamçokkarıştı var ve onlar arayıp geçmiş olsun demem gerektiğini söylüyorlar ama ben kararsızım ve ailemde kırgın oldukları için aramama sıcak bakmıyorlar sizce ne yapmalıyım?

teşekkür ederim canım,ama arada hatır olduğunu onun ailesi hiç düşünmedi benim kırgınlığımda bu yüzden birkere bile aramadılar

Zor durumda olanları arayıp sormak lazım,kaldıki bir zaman paylaşımınızda olmuş...Herşeyi küslüğe bağlamayın...Ters bir durum olsada nezaket sizde kalır...

öncelikle ayrılmana üzüldüm
her nekadar nişanlın ailesine
siz bu olayın dışında kalın dese
ailesinin sizinle irtabatı kesmemesi
gerekiyor diye düşünüyorum...
bence kayınpederin için aramalısın
nişanlınında aslında belkide aranmaya
ihtiyacı vardır.
bence kimseyi dinleme
sen yapmak istediğini yap ve ara
hayat meselesi birde insan böyle durumlarda
aranmayı bekliyor,
geçmiş olsun

işte bende o yüzden kararsız kaldım vicdanen aramam gerektiğini düşünüyorum ama bir tarafımda daha öncede iyi olan taraf sendin ama anlamadılar diyor

yorumun için teşekkür ederim,işte ailemde onun ailesine kırgın onunda aramamı beklediğini biliyorum kafamçokkarıştı

Onlarda oğlumla nişan atılmış olabilir ne olursa olsun bir geçmiş olsun demek için aramalıydı diye düşünebilirlerkaydirigubbakcemile2

Arayıp bir geçmiş olsun demelisin bence

sen kaybetmezsin eminim sana kızacak halleri yok, tekrar barışma falan olacak değil ya?

Anne babalar daha iyi bilirler hatır gönül işlerini,
arama diyorlarsa vardır bildikleri..

yorumun için teşekkür ederim,işte ailemde onun ailesine kırgın onunda aramamı beklediğini biliyorum kafamçokkarıştı

Rica ederim;
Tatlım ailende haklı sen de haklısın sözüm yok
aileleri biliyorsun bir yargıdan kolay kolay vazgeçmezler
aslında çoğu zamanda haklıdırlar!
ancak şu durumda sen ara nişanlınıda ailesinide
el öpmekle ağız kirlenmez diye bir laf var
sen görevini yap onları utandır derim ben

bencede ara canım ALLAH korusun senin babanın başına bir şey gelse yoğun bakımda olsa sen ayrılmışs olsanız bile nişanlınızdan bir geçmiş olsun demeyi beklersi hastalık başka bir şeye benzemez bence arayın.
karşı tarafın kötü bir şey diyeceğini sanmıyordum sonuçta siz doğru olanı yapıyorsunuz aramamınız yanlış olur bana göre...

Nişanlın için aramıcaksınki kayınpedern için arıcaksın.
Bnce her ne olursa olsun aramnız gerekiyor bilmiyorumkismiley

Kayınvalideni varsa görümce kayın onlarıda ara yeterli nişanlını arama istemiyorsan ama kayınvalideni ara barışırsanız hayırsız denmesin bi ihtiyacınız varmı falan de en azından tabi sen ne yapacağını daha iyi bilirsin ben olsam arardım

hastalık bu bide ağırmış benim babam kalp hastası bu durumda ben olsam bende nişanlımla aramı düzeltmekten çok babamı düşünürdüm niye aramıyorlar diye düşünüp kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…