siz olsanız ararmısınız?

fulyacım bende birşey demeyeceklerini biliyorum,hatta belki hiç önemsemez aradığımı çünkü babasının daha önce ankaradayken kalbi durdu ve 1 ay felan yoğun bakımda yattı ve o zaman nişanlıydık biz babamla birlikte ankaraya gittikki benim babamda 75 yaşında ve lösemi hastası ve bu insanların bu durumdan bile bir gönül borcu duymaları gerekirdi diye düşünüyorum aileme karşı ama ayrılma kararım karşısında hiç seslerini çıkarmadılar yani iki taraf içinde hayırlı olsun bile demediler bende bu yüzden şimdi geçmiş olsun desem onlar ne mutlu olurlar ne mutsuz değişik ruh halleri var ..

ayyy kayınvalide deme bana :bbo: ayrılmak istediğimi annem ona söyledi benim annem ağlarken kadın gülme krizine girdi ve bizim ilişkimizin bitmesindeki en önemli faktörlerden biri o daha doğrusu ailesi nişanlım siirtliydi ve baba ne derse o olur o ailede ve oda bu etkiden kurtulamadı benim tek kafamı karıştıran ortak arkadaşlarımız onlar aramam konusunda beni etkiliyorlar

yoğun bakımdaymış adamcağız sonuçta ailesiyle kötü şeyler yaşamamışsınız bence arayın
sen değil de annen veya baban arasa daha makul olur

bişey sorabilirmiyim?bu ilişki kafanda tamamen bittimi? eğer bitti geri dönüşü yok asla diyorsan arama boşver yok belki barışırım affederim diyosan ozaman aramalısın doğulularla geçinmek çok zordur kadına pek değer verilmez bende erzurumluyum doğulu arkadaşlar kızmasınlar.

yoğun bakımdaymış adamcağız sonuçta ailesiyle kötü şeyler yaşamamışsınız bence arayın
sen değil de annen veya baban arasa daha makul olur

ailem üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı ailem onlardan bir telefon bekledi sadece iki taraf içinde hayırlı olsun demeleri yeterliydi ama onlar bunu yapmadılar ailemden böyle birşeyi asla istemem çünkü bir kız babası olarak babam çok yıprandı canım

canım hak hukuk meselesi olur mu tamamen bittiyse bile anne babası bir kez arasın geçmiş olsun desin
hastalık bu kazalarda hastalıklarda bu tür şeylerde bazı şeyler göz ardı edilebilmeli artık
teyzemin kızı erzuruma gelin gitti gayet iyi anlaşıyor
bir ark ımda erz a nişanlı o da memnun
senin dediğin törenin hala yazılı kuralların önünde oldugu yerler için geçerli olabilir

sizinkiler son bir kez arasın da utandırsınlar onları canım

umrancım zaten ilişki biteli 6 ay oldu bu saatten sonra geri dönüş tabiki olamaz,bende doğuluyum ama bunların aile yapısı çok farklı benim nişanlım ben senin ailene anne baba demem sende istemiyorsan deme dedi,sonra annemler sorun yapıyor sen diyeceksin dedi,biz nişanlıyken tek bir parça eşya almadık ama ailesi nişanlımı bir araba borcuna soktular,beyazeşyalarını yenilediler felan onlarda genelde akraba evliliği oluyor yabancı fazla olmaz aralarında bende böyle olunca görünürde fazla seviyorlardı beni ama anladım ki öyle değilmiş bunu görmek beni ailesinden çok soğuttu o yüzden dönüşüm tabiki olamaz

anladım canım ozaman boşver arama herkes kendi nasibine beni ilgilendirmez de geç hastaysa allah şifa versin inşallah ama biten bitmiş madem kırgında ayrılmışsınız aramana bence luzum yok ailen çoooook haklı

O zaman arama boşver.
Daha önce de yoğun bakımda yatmış babası anladığım kadarıyla, yeni bir hastalık değil yani.
Allah korusun ölüm gibi bir durum olursa ararsın ama şimdi arayıp geçmiş olsun demek belli ki senin gururunu kırıcak.

hımm ben 6 ay gectiğini bilmiyordum uzun bir süre ve bir kere aramadılar
o zaman boşverin aramayın
ayıp etmişler

teşekkür ederim feliss bende öyle düşünüyorum çünkü allah korusun kötü birşey olursa aramak daha mantıklı gibi

hımm ben 6 ay gectiğini bilmiyordum uzun bir süre ve bir kere aramadılar
o zaman boşverin aramayın
ayıp etmişler

evet hemde çok ayıp ettiler canım, ama ben nişanlıma dedim baban bir kız evladı sahibi ve babamın yerine kendini koymalıydı o yüzden aramak içimden gelmiyor işte ortak arkadaşlar olunca gelgitler yaşıyor insan bende buraya yazarak fikir almak istedim teşekkür ederim

teşekkür ederim canım,bende kararımı o yönde verdim zaten aramak içimden fazla gelmiyordu zaten artık ortak arkadaşlarımızda saygı duysunlar kararıma yapacak fazla birşey yok

Arardım ben,hatta annen baban arasa o da güzel olur sonuçta kötü bişi yaşamamışsınız,ağır bir durum sözkonusu,sizin aynı şey başınıza gelse ve o duymuş olsa aramasını beklermiydiniz?

ilişki bitmişse kesin olarak araması beklenmezki zaten eski eskide kalmıştır sonuçta bitti gitti en doğru kararı vermişsin bence

ilişki bitmişse kesin olarak araması beklenmezki zaten eski eskide kalmıştır sonuçta bitti gitti en doğru kararı vermişsin bence

ben ilkin bir iki hafta gecti öyle aramadılar sandım hani ortlık biraz yatışsın gibi mi düşündüler diye aklıma geldi diye
ama 6 ay çok çok ayıp kızcağız da ailesine karşı mahcup olmuştur yani
arama azem cim siz elinizden geleni yapmışsınız

Arardım ben,hatta annen baban arasa o da güzel olur sonuçta kötü bişi yaşamamışsınız,ağır bir durum sözkonusu,sizin aynı şey başınıza gelse ve o duymuş olsa aramasını beklermiydiniz?

merhaba sonuçta belki kavgalı birşekilde ayrılmadık ama gönülkırgınlığı var bu daha önemli değilmi hep verici taraf siz olun aileniz olsun ama karşı taraf nezaketsiz davransa ailenizden böyle birşey bekleyebilirmisiniz ben ailemden böyle birşey beklemiyorum.tabiki böyle durumlarda insan aranmayı bekler belki oda bekliyordur ama benim içimden gelmiyor şu aşamada arkadaşlarımın etkisinde kaldım o yüzden en tarafsız şekilde burdan yorum alırım diye düşündüğüm için yazdım herkez çok güzel fikirler verdi teşekkür ediyorum

Anladım canım,ben sonradan okudum zaten 6 ay geçmiş sanırım ,birde kırgınlık varsa,kesin olarakta bittiyse arama tabi,ben konuyu yanlış anlamışım,geçersiz say benim yorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…