Siz olsanız bi şans verir miydiniz?

Berceste23

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
151
123
23
29
Selamlar
Uzun zaman sonra tekrar buraya bişeyler yazıyorum hem sohbet hemde benimle aynı durumu yaşayan var mı merak ettim. 29 yaşında bekarım 1 buçuk yıldır da kendi isteğimle tekim. Bi aile dostumuzun oğlu var benimle görüşmek istedi ailesi vs iyi insanlar ailece tanıyoruz yıllardır. Tek problem evlenip ayrılmış 2 çocuğu var eski eşi uzak bi şehirde değişik bi tip anlaşamadılar önceden de olan problemleri biliyorum az çok. Kendisi 3 4 yaş büyük benden siz olsanız napardınız şimdi çocuğu problem Olmaz kesinlikle diyo annesi falan bu gibi durum yaşayanlar yorum yapabilirse ii sevinirim

Büyük konuşmayayım ama çocuklu biriyle no no. Çok körkütük aşık olmak falan lazım bence, diğer türlü mantıksız. Hele de böyle görücü usulü tarzı yapıyorsanız mantıklı olanın peşinden gitmeniz lazom

maalesef bende çocuk kesinlikle problem olur diyorum.

eski eşi uzak bi şehirde değişik bi tip anlaşamadılar
Of şu bazı kadınların hemcinsini yermesi beni aşırı irite ediyor gerçekten. Evliliklerine sende mi dahildin? Konuya gelecek olursak da çocuklu biriyle olmaz çocuklar sizde kaldığında her koşulda ilgilenebilecek misin?

Şimdi çocuklar problem olmaz kesinlikle derler tabi ki, ama illa ki gelecek gidecekler sonuçta babalarının evi hatta belki anneleri bir süre sonra tamamen babalarına verecek velayeti sürekli onda kalacaklar. Bir süre sonra sizin de kendi çocuğunuz olacak hepsine aynı özveriyle bakabilecek misiniz? Çocuksuz insanların evliliği bile yeterince problemli günümüzde ona göre iyi düşünün derim sonuçta aşkından ölüp bittiğiniz biri de değil.

Tabiki de sorun olur..

Hem 2 çocuklu hem ex eş sorunlu bir tip . O sorunların size aksettirilecegi de muhakkak . Kaldı ki acaba ex eş gerçekten sorunlu mu yoksa sorunlu bir kadın haline mi getirildi ? Bu aday en az 5 kere red flag içeriyor .

Kör kütük aşık arkadaşıma git demem. Kaldı ki duygu yok, birlikte geçirilöiş zaman yok. Bu yaşta daha başka aday mı kalmadı sana. Geç…

iki cocik birde anne nasil degisik bir tipmis cocuklari 1 2 ay babaya biraksa yaz donemi ne yapacaksınız gorusme zor olacak herseylere cocuklar dahil olacak anneye birsey olsa omur boyu baba bakacak bunlari kaldiracakmisiniz
Cocuklar babaya hic gelmiyormu baba ilgisizse bugin yarim sizin çocugunuzada ilgisiz olacak

Hem 2 çocuklu hem ex eş sorunlu bir tip . O sorunların size aksettirilecegi de muhakkak . Kaldı ki acaba ex eş gerçekten sorunlu mu yoksa sorunlu bir kadın haline mi getirildi ? Bu aday en az 5 kere red flag içeriyor .
Erkeklerin her türlü giderinin olması çok can sıkıcı .tam tersi durum olsa asla evlilik düşünülemezdi .29 yaşında bekar kadın 2 çocuklu adama evet bile diyebiliyor şaka gibi

Çocuklu biriyle evlenmem asla sorun olmaması imkansiz bir şey.Kendin gibi çocuksuz biriyle evlen.

Hee hep sorunlu olur zaten eks eş. O kadar sorunlu ki iki cocuk yapmiş onunla. Benim sahit oldugum bosanmalarda 10 da 1 sadece kadin sorunluydu. Yoksa durduk yere hic bir kadin iki cocukla yuvasini bozmaz.. tabi ki size güzelleme yapacaklar. Ve su cocuklara "problem" olarak bakmasak mi? Babalari (!) Ile evlenecekseniz illaki hayatinizda olacaklar. Olmuyorlarsa karsinizda sorumsuzun teki var farkindaysaniz. Onu da sahsen kendimene eş nede olucak cocuklarima baba yaparim.

Meslek de hiç şaşmıyor öğretmenlerin çoğunluğu neden yanlış evlilik yapmaya meyilli çok tuhaf

Vermem

Hayır şans vermem.
33-34 yaşında,ne ara evlenmiş,ne ara mal kaçırır gibi 2 çocuk yapmış,ne ara boşanmış? Hemen koştur koştur eş dost aracılığıyla yeni birinin peşine düşmüş? Bu ne acele,bu ne tutarsızlık? Bunlar arka arkaya düşünüldüğünde hoş bir intiba bırakmıyor bende. Kabul edilecek birisi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…