- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.393
- 88
- Konu Sahibi Berceste23
-
Aslında bence tam tersi kadının her türlü gideri var . Kaba Anadolu tabiri ile delikli boncuk asla yerde kalmaz derler. Ama malesef toplumda öyle bir algı var ki bir kadın hele yaşı 30a yaklaşmış ise hele bosanmissa 55 yaşında adam gelse öpüp başına koymalı . 33 yaşındayım evlenip ayrıldım çocuğum yok iki çocuklu adami asla kendime layık görmem . Beni elde edip ikna etmesi için kırk dereden su getirmesi lazım ki zor . Değerimizi bilmiyoruz malesef .Erkeklerin her türlü giderinin olması çok can sıkıcı .tam tersi durum olsa asla evlilik düşünülemezdi .29 yaşında bekar kadın 2 çocuklu adama evet bile diyebiliyor şaka gibi
Mantık kısmı şu evli bir kadın olacak :) evli statüsüne yükselecek:) çünkü evlilik :) geri kalan şeyler olmasa da olur yeter ki medeni durum evliye cevirsin kendiniÇocuklar kimde kalıyor?
Her şeyi geçtim zaten aşk ilişkisi bile değil mantık bunun neresinde
Bende olumsuz düşünüyorum tabiki hiç evlilik geçmemiş olsa tanınabilir birisi ama eksiler çok fazlaiki cocik birde anne nasil degisik bir tipmis cocuklari 1 2 ay babaya biraksa yaz donemi ne yapacaksınız gorusme zor olacak herseylere cocuklar dahil olacak anneye birsey olsa omur boyu baba bakacak bunlari kaldiracakmisiniz
Cocuklar babaya hic gelmiyormu baba ilgisizse bugin yarim sizin çocugunuzada ilgisiz olacak
Kesinlikle problem olur bulaşmaSelamlar
Uzun zaman sonra tekrar buraya bişeyler yazıyorum hem sohbet hemde benimle aynı durumu yaşayan var mı merak ettim. 29 yaşında bekarım 1 buçuk yıldır da kendi isteğimle tekim. Bi aile dostumuzun oğlu var benimle görüşmek istedi ailesi vs iyi insanlar ailece tanıyoruz yıllardır. Tek problem evlenip ayrılmış 2 çocuğu var eski eşi uzak bi şehirde değişik bi tip anlaşamadılar önceden de olan problemleri biliyorum az çok. Kendisi 3 4 yaş büyük benden siz olsanız napardınız şimdi çocuğu problem Olmaz kesinlikle diyo annesi falan bu gibi durum yaşayanlar yorum yapabilirse ii sevinirim
Annede ama sürekli irtibat olacak illaki buda çok büyük problem olacakÇocuklar kimde kalıyor?
Her şeyi geçtim zaten aşk ilişkisi bile değil mantık bunun neresinde
Hayır uygun değil. Kendin gibi bekar biriyle birlikte ol. 29 yaş ne ki ?Selamlar
Uzun zaman sonra tekrar buraya bişeyler yazıyorum hem sohbet hemde benimle aynı durumu yaşayan var mı merak ettim. 29 yaşında bekarım 1 buçuk yıldır da kendi isteğimle tekim. Bi aile dostumuzun oğlu var benimle görüşmek istedi ailesi vs iyi insanlar ailece tanıyoruz yıllardır. Tek problem evlenip ayrılmış 2 çocuğu var eski eşi uzak bi şehirde değişik bi tip anlaşamadılar önceden de olan problemleri biliyorum az çok. Kendisi 3 4 yaş büyük benden siz olsanız napardınız şimdi çocuğu problem Olmaz kesinlikle diyo annesi falan bu gibi durum yaşayanlar yorum yapabilirse ii sevinirim
Ben çocuklu biriyle evlendim sizinle aynı durumda bekarken. Bazı maddeleri sayayım dikkat edebileceğiniz:Annede ama sürekli irtibat olacak illaki buda çok büyük problem olacak
Büyük konuşmak istemem ama ben sorun yapardımSelamlar
Çocuğu problem olmaz ne demekmiş? Sizinle evlenecek olursa çocuklarını mı silecek oğlu? Çocukları problem olarak mı görüyorlar? Üstelik kadın da değişik bir tipmiş deyip geçmek ne kolay. Madem değişikti adam niye 2 çocuk yapmış? Kabahat sırf kadında değildi herhalde, adamın da yanlışları vardır. Yani adam mecbur çocuklarıyla ilgilenmek zorunda, kimse kendini kandırmasın. Eski eşiyle de diyalog kurması gerekiyor. Ben sizin yerinizde olsam kibarca reddederdim.Selamlar
Deli misin koşa koşa uzaklaş...çocuğu olmayan bir insan çocukluyla olmamalı..çok zor yanı...üstelik 2 çocuk..göz göre göre kendini ateşe atmak olur ancaSelamlar
eski eşi uzak bi şehirde değişik bi tip anlaşamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?