Siz olsanız bilmek ister miydiniz?

Bence ortada bir haksızlık var ve duyarlı biri olarak bunun karşısında susmamam gerektiğini düşünürdüm. Karşı tarafın bunu bilmeye hakkı var. Yoksa gidip böyle bir adamla evlenecek belki ileride öğrendiğinde her şey için çok geç olacak. Bunun vebalinin bir kısmı da bende kalacak diye düşünürdüm.
Ve aldatılan ben olsaydım da bilmek isterdim. Kendimi kurtarma şansı verdiği için de söyleyene dua ederdim. Kör gözümü birileri açsın isterdim. Ama BEN isterdim, başkaları ne düşünür bilemiyorum.
Belki o kız öğrendiğinde nişanlısından ayrılmayacak bile, belki sizi suçlayacak, belki arkadaşınızdan da olacaksınız. İşin sonunu kestiremiyorum fakat insanlık vazifenizi yerine getirmiş olacaksınız her halükarda.
Ve arkadaşınıza da başına gelseydi ne yapardı bile diyemiyoruz. Onca acıyı yaşayıp da bu derece duyarsızlaştığı için kendisini gelmiş geçmiş en kötü ruhlu hatta ruhsuz biri olarak nitelendiriyorum.
Ya bence bu adamla arkadaşınızın aynı karede samimi oldukları bir fotoğraf gönderirseniz kanıtlamış olursunuz bence. Ya da aynı ortamdayken basmasını sağlayabilirseniz hiç kaçışı olmaz.

Msji yazmadan önce arkadaş olarak ekleseydin bi de yoksa büyük ihtimal diğer kutusuna düşecek nikahtan sonra görmese bari.

Karaktersiz bir adam. Arkadasinizda suan tercih edilen oldugunu filan saniyor. Ben uzuldum o kızda uzulsun diyorda sonunda adam nişanlısıyla evlendiginde (kız belki bunu onemsemeyecek) arkadasinizin son kullanma tarihide geldiginde üzülen kim görecektir.

Birlikte olmuşlar derken cinsel anlamda bir birliktelik mi?
Eğer öyleyse adamın niyeti belli.
Nişanlısı muhtemelen evlilik olamdan böyle bir ilişkiye yanaşmadı o da kendisine evlenene kadar eğlencelik arıyor.
Yazık.
Kadının düşmanı yine kadın diye boşuna denmiyor.

Nişanlısının bilmeye hakkı var. Evlilik hayali kurduğu adamın ne mal olduğunu bilmeli. Sahte hesap aç ve resim gibi kanıtla birlikte gönder.
Evli de olsa bilmeye hakkı var derdim zaten.

İyi ki söyledin, direkt "Kız daha evlenmemiş, nişanlıymış, bari onu kurtar evlenmeden" diyecektim.
İçim rahatladı. İnşallah adamın iki lafına kanmaz olayın peşine düşer de, kurtulur.
Arkadaşına da uyuz oldum, "hep ben mi üzüleceğim, biraz da başkaları üzülsün" ne demek, bu konu için en son kurulacak cümle. En çok sen anlarsın, esas sen yapmamalısın bunu hemcinsine. Bilmiyorum, arkadaşın ruhen yıpratılmış bu üzücü ama gaddarlaşmış olması da düşündürücü... Üstelik uyardığın halde...

Ben olsam arkadaşlığımı sorgularım ufaktan. Bülbül güle, karga çöplüğe götürür.

Kızcağız daha evlenmemişken söyle bence. Uyar mutlaka yazık ona nişanlıyken böyleysr evlenince nasıl olur acaba o herif. Ben olsam söylerdim

Sen yapman gerekeni yapmışsın ancak nedense büyük ihtimal hıh iftira bu denir böyle şeylere..

İnşsllah ben yanılırım da yaptığın iyilik ayağına dolaşmaz ve bir kızın hayatını kurtarır :)

Bence kıza sosyal medyadan ulaş fakat kendini belli etmeden belki başına bir iş alırsın, gizli bir hesap aç konuyu anlat ismin falan farklı olsun hatta kendi pcden bile yapma yani okadar gizli tut.kızın günahına girme derim.arkadaşınlada bidaha görüşme

Kız henüz evlenmemiş.
Bir şekilde haberi olursa aldatıldığından, bence iyi olur.
Böyle biriyle evlenmeden kurtulur.
Kendinizi gizleyerek haberi olmasını sağlayın.
kesinlikle katılıyorum evlendikten sonra öğrenmesi çok daha acı olur

Pislik herif ya.Neyse daha agir seyler yazmadan susuyorum...

Bence söyle. Yazık. Allah korusun ya böyle insanlardan. Senin arkadaşınin durumu düzelmez. O sevilme psikolojisi ile girdiği çukurdan çıkamamış. Sen o magdur kıza bir şekilde haber ver. Ama kimliğini verme. Bir Dost de.

elune lütfen kızla konuştuktan sonra durumu buraya yazarmısın merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…