Siz olsanız bilmek ister miydiniz?

Bencede kıza söyleyip uyarmalısın aksi halde adi bi adamla evlenecek zavallı

Kiz görmez bence. Bende bazen aaylar önce yollanmis mesajlari sonradan görüyorüm, o kisi ile arkadas olmadigimdan. Kesinlikle ilk önce arkadas ol, sonradan mesaji görecektir zaten.

kiza yazik ya,evlenecek adamin ne mal oldugunu bilmeli.

Hayir soylemek tabii ki sana dusmez. Bizim turk toplumundaki bu bilgimi cihana yayayim muhatabini cigerinden deseyim anlayisindan illallah. Nisanli kendi kendine fark eder isterse durumu. Belki de biliyodur bile. Sabah gittigin evde aksam bi kadin gectigini anlamak zor olmasa gerek. Arkadasin da zaten durumlari biliyo, kendi hayati, kendi ahlaksizligi, bedelini de kendi oder. Bu hikayede senin bi yerin yok yani zorlama bence.

Ben bilmek isterdim.
Ama adam başına bela olmasın sonra iyi düşün.

Sen olsaydın bilmek istermiydin? Cevabına göre hareket et derim

Ben nisanli degilim.
Ama burda kac tane nisanli arkdasimiz var.
Kim bilir belkide burdan birimizin Allahin izniyle hayatini kurtaricaksin.
O pislik adamin haltlarini anlat nolur.
Bunu kesin yap.
Bu dunya kotu insanlar yuzunden boyle pislik bi hale gelmedi, bu dunya bu pisliklere goz yumanlar yuzunden bu hale geldi.
O nisanli kzin yerine koydum kendimi ve sana diyorumki: Allah rizasi icin, sende bi genc kizsin, hayatimin goz gore gore mahvolmasina izin verme nolur..

Kız arkadasın adamın evınde oldugunda nisanlıya haber vee baskın yapsın gizlicr

Kızın hayatını birleştireceği adamın ne mal olduğunu bilmek hakkı ama bunu söylemesi gereken kişi siz misiniz ondan çok emin olamadım. Bu konuda biraz (kız ve aldatan herife göre) dış kapının dış mandalısınız çünkü.

Bence kimden öğrendiği önemli değil,önemli olan öğrenmesi.Bayan söylemeli diye düşünüyorum.

iyi ama ikisinin de işine geliyor zaten bu durum. kız da gayet genişmiş ki sorun etmiyor.

Söyle bence. Ilerde de biliyordun neden soylemedin nasıl arkadassin der hem

Söyle tabiki. En azından bir şüphe peşine düşer . Evlenince de boş durmaz bu.

Ben olsam bir hesap açar ve bu kıza bir delil gönderirdim. Gerisi onun bileceği iş

Söylemelisin bi şekilde...birinin kandırılmasına göz göre göre susamazsın.İğrenç bir fikre sahip arkadaşın..onunlada alakanı kesmelisin..ses etmedikçe yaptıklarını normal sanıyor böyle tipler!!!!

Vay arkadaşınıza çare aramak yerine karşı tarafı düşünmek buda güzelmiş

Arkadaşınızın yaptığı yanlış evet ama 3kez aldatılmış o nedenle aanlıyorum aslında psikolojisi alt üst olmuştur eminim.
Bence ne yapın edin arkadaşınıza doğru yolu gösterin bi şekilde bu iğrençliğe devam etmesin.gerekirse ailesine söylemekle falan tehdit edin.
O adama da esaslı bir ders şart.kesinlikle o masum kızın haberi olmalı ama kendinizi riske atmayın çok dikkatli olun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…